دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

سرطان پوست در چه تیپ رنگی بیشتر است؟



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

سرطان پوست در چه تیپ رنگی بیشتر است؟

یک متخصص پوست و مو گفت: در همه فصول سال، نور خورشید وجود دارد و پرتوهای ماوراء بنفش A و B نیز وجود دارند که می‌توانند به پوست آسیب برسانند. در زمان‌های 11 صبح تا 3 عصر میزان این پرتوها بیشتر است و باید بهتر از پوست مراقبت شود.

دکتر محمد امیدیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: علاوه بر تابستان که آفتاب به صورت مستقیم‌ می‌تابد و نیاز است برای محافظت از پوست از کرم‌های ضدآفتاب استفاده شود، در فصول دیگر نیز اوضاع به همین شکل است و باید از کرم ضدآفتاب استفاده شود.

وی افزود: رنگ پوست به 5 تیپ تقسیم‌بندی می‌شود. تیپ یک و دو که به ترتیب خیلی روشن و روشن هستند بیشتر از دیگران در معرض پرتوهای خورشید هستند. این افراد حتما باید هنگام خروج از خانه از کرم ضد افتاب و دستکش و کلاه استفاده کنند.

امیدیان اظهار کرد: این افراد در معرض ابتلا به انواع سرطان‌های پوست، لک‌های پوستی و پیری پوست هستند که باید از بروز آنها پیشگیری کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:‌ افراد تیپ 3 تا 5 کمتر در معرض این مشکلات هستند. این افراد نیز بهتر است از کرم‌های ضد آفتاب استفاده کنند اما اگر استفاده هم نکردند مشکلی ایجاد نمی‌شود. در ایران از همه تیپ‌های پوستی وجود دارد ولی تیپ 3 بیشتر مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: بهتر است افراد برای دریافت ویتامین D از طریق پوست، مدتی در معرض نور خورشید قرار گیرند. البته این زمان نباید در اوج تابش خورشید باشد، روزانه چند دقیقه برای این کار کافی است. به این منظور نیز نباید روی سطح پوست هیچ کرمی‌ زده شده باشد./ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
سرطان پوست چیست؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آفتاب و سرطان پوست



 

آفتاب وسرطان پوست

 

آفتاب منشأ نور و انرژی و مظهر قدرت و زیبایی است. نور آفتاب برای تمامی موجودات و از جمله آدمی سودمند است. اشعه ملایم آفتاب سطح پوست را جلا داده و در رفع عوارضی مثل جوش صورت مؤثر است. ولی همین اشعه آفتاب در صورت شدید بودن باعث ایجاد عوارض زیانباری در پوست می‏شود.

 

این اشعه می‏تواند سبب ایجاد جوش، لک، خال و چروک شود و در صورت تداوم تابش اشعه شدید آفتاب ممکن است زمینه بروز سرطان پوست فراهم آید. به همین علت است که سرطان های پوست در افرادی مانند کشاورزان که مدتهای طولانی در معرض آفتاب شدید قرار می‏گیرند بیشتر دیده می‏شود. در این افراد پوست به تدریج تیره و خشن شده و انعطاف طبیعی خود را از دست می‏دهد و آمادگی ابتلا به سرطان پوست در آن افزایش می‏یابد.