دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ساخت گوش‌های چاپی با ماده‌ استخراجی از دنده کودکان



اخبار,اخبار علمی,ساخت گوش‌های چاپی

محققان دانشگاه واشنگتن رویکرد جدیدی را ایجاد کرده‌اند که به جراحان کارآموز کمک می‌کند از یک ماده غضروف‌مانند دنده کودکان برای تراشیدن گوش جدید با استفاده از قالب‌های چاپی سه‌بعدی استفاده کنند.

جراحان زبده برای درمان کودکان فاقد گوش یا دارای گوش رشد نکرده، بخش‌هایی از غضروف دنده کودک را استخراج کرده و آن‌ها به شکل یک گوش جدید می‌تراشند. آن‌ها تنها مقدار لازم از غضروف را برداشت می‌کنند و ماده معتبری را نیز در اختیار رزیدنت‌های پزشکی برای تمرین قرار نمی‌دهند. برخی از این دانشجویان از دنده خوک یا جسد انسان استفاده می‌کنند، اما دنده کودکان از اندازه و استحکام متفاوتی برخوردار است.


ابداع جدید محققان آمریکایی می‌تواند درهای جدیدی را برای حرفه‌ای‌تر شدن جراحان مشتاق در فرآیند مطلوب اما چالش‌برانگیز بازسازی گوش باز کند. سه جراح زبده به عنوان بخشی از این بررسی به انجام کار تراش، خم کردن و بخیه زدن مدل‌های سیلیکونی تیم دانشگاه واشنگتن پرداختند که از یک قالب چاپی سه‌بعدی مدلسازی شده از روی سی‌تی‌اسکن یک بیمار هشت ساله ساخته شده بودند.


آن‌ها سختی، حس و کیفیت بخیه را با غضروف واقعی و همچنین ماده گرانتری از جنس ماده قالب‌گیری دندان سنجیدند. هر سه جراح از مدل سیلیکونی محققان استقبال کرده و توصیه کردند که آن‌ها به عنوان یک ابزار تمرینی در اختیار جراحان و پزشکان در حال آموزش قرار داده شوند. یکی از مزایای این روش آن است که به دلیل چاپ شدن مدل سیلیکونی از روی سی‌تی‌اسکن، شباهت آن‌ها با عضو واقعی بسیار زیاد است.
این یافته‌ها در نشست جراحی سر و گردن آکادمی گوش و حلق و بینی آمریکا در دالاس ارائه شدند.

اخبار علمی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
ازمایش 10 ماده برای مدار چاپی (PCB)(بسیار جالب)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فاطمه معتمدآریا كلنگ ساخت نخستین مجتمع ویژه کودکان بدسرپرست رابه زمین زد



 

 

  فاطمه معتمدآریا كلنگ ساخت نخستین مشجتمع ویژه کودکان بدسرپرست رابه زمین زد

 

با حضور «فاطمه معتمدآریا»سفیر نیکوکاری موسسه مهرآفرین و مسئولان شهر تبریز؛مراسم کلنگ زنی احداث نخستین مجتمع فرهنگی،آموزشی ویژه کودکان بدسرپرست برگزار شد

به نقل از روابط عمومی این موسسه نیکوکاری مهرآفرین مراسم کلنگ زنی و آغاز عملیات احداث و ساخت مجتمع فرهنگی،آموزشی و بهزیستی ویژه کودکان بدسرپرست و بی سرپرست در زمین اهدایی خواهران کهنمویی با حضور «فاطمه معتمدآریا» سفیر دائمی موسسه نیکوکاری مهرآفرین،خانواده مرحوم سید مهدی کهنمویی،مدیران موسسه مهرآفرین، بازرگانان،معتمدین و جمعی از مسئولان شهر تبریز برگزار شد.

«فاطمه دانشور» در ابتدای سخنانش با ستودن نقش مرحوم کهنمویی در احداث این بنا و با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در موسسه نیکوکاری «مهرآفرین»،عنوان این موسسه را برگرفته از نام خاص خداوند ذکر کرد و گفت:هدف این موسسه فرهنگسازی است؛چرا که معتقدم پیش از ساختن هر بنایی، ساخت بنای فکری هر انسان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.اگر انسان ها چگونه اندیشیدن را فراگیرند، می توانند بر تمامی مشکلات شان از جمله فقر نیز پیروز شوند.

وی با اشاره به این نکته که موسسه های خیریه کم کم باید وارد حوزه های تخصصی تر شوند، افزود:بالا بردن سطح دانش و فرهنگ در کنار کمک های مالی موسسه به مددجویان،نگاهی تخصصی را می طلبد و ما با این اندیشه تا کنون دو هزار و دویست کودک را تحت پوشش خود قرار داده ایم و هدف از انجام این موارد چیزی جز پیروی کردن از راه انبیاء، یعنی تربیت نسل ها نیست.

مدیرعامل موسسه نیکوکاری مهرآفرین، مردم شهر تبریز را به لحاظ اقدام های نخستین اش در ساخت مدرسه و موسسه های خیریه ستود و تصریح کرد:این اتفاق پر افتخاری ست که باز هم شهر تبریز نخستین شهری خواهد بود که نخستین مجتمع فرهنگی،آموزشی و بهزیستی ویژه کودکان بدسرپرست و بی سرپرست کشور،در این شهر تاسیس می شود و باید بار دیگر به مردم این شهر تبریک گفت که این شهر متکدی ندارد. و امیدوارم این بنا پناهی برای تامین نیازمندان استان آذربایجان باشد.

دانشور در پایان سخنان خود با تشکر از خواهران کهنمویی،مسئولان و بازرگانان شهر تبریز برای همیاری در این اقدام،از «فاطمه معتمدآریا» سفیر دایمی موسسه به عنوان یکی از بزرگترین یاوران موسسه نام برد که محبوبیتش تا کنون ۳۲۰۰یاور را به مهرآفرین ملحق گرده است.

پس از صحبت های مدیرعامل موسسه، «فاطمه معتمدآریا» نیز به روی صحنه حاضرشد و با اشاره به این مطلب که علاقه اش به تبریز به دوران کودکی باز می گردد، گفت:من از ادبیات،موسیقی و هنر آذربایجانی عاشق سرزمینم شدم و سفرهای زیادی به این شهر داشته ام ولی این سفر به دلیل دو پدر نادیده،یعنی پدر خانم کهنمویی و پدر خانم دانشور، برایم مهمترین سفر به تبریز است و این نشان می دهد که حضور پدرها در قلب دختران شان،می تواند سازنده یک سرزمین باشد.

سفیر دائمی موسسه نیکوکاری مهرآفرین ساخت این مجتمع را اتفاقی بزرگ دانست و افزود:این اتفاق، سرزمین ما را با کمک به بچه هایی که مهر پدر ندارند و در حسرت مهر و عشق پدر هستند، خواهد ساخت.

وی در بخش پایانی سخنانش نیز تاکید کرد:هر سرزمینی به وسیله مادر به وجود می آید و به وسیله پدر رشد داده می شود، امیدوارم که ما امروز با حضور بزرگانی که اینجا هستند،پدران مهربانی برای بچه هایی که در این بنیاد و موسسه- که با نام مرحوم کهنمویی ساخته می شود. باشیم.

یکی از دختران مرحوم کهنمویی نیز در حالی که از فضای به وجود آمده و اجرای وصیت پدرش متالم شده بود،در جملات کوتاهی با اشاره به این مطلب که می داند پدرش در این مراسم حاضر است، از سفیر مهرآفرین،مدیریت موسسه و حضار تشکر کرد.

پس از صحبت هایی معتمدآریا،مهندس «داوود ندیم» دبیرکارگروه سرمایه گذاری کلان شهرهای کشور و «علی اکبر برجسته باف» از معتمدین شهر تبریز نیز به پشت تریبون رفتند و هر کدام قول دادند از طریق منابعی که با آن ها مرتبط هستند برای ساخت این مجتمع کمک های لازم را جمع آوری کنند.

پس از این مراسم جمعیت حاضر در سالن در زمین اهدایی حاضر شدند و کلنک احداث این مجتمع توسط «قاسم قویدل» رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت،«فاطمه معتمد آریا»،خواهران کهنمویی»، «فاطمه دانشور» و «مهرداد اکبریان» به زمین زده شد.... / خبرگزارى ایلنا