دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

روشنایی خانه با سیفون توالت/ ابتکار کره ای ها برای کاهش مصرف انرژی



اخبار,اخبارعلمی,کاهش مصرف انرژی

اخبار علمی - روشنایی خانه با سیفون توالت

ابتکار کره ای ها برای کاهش مصرف انرژی

مبتکران اهل کره جنوبی با استفاده بهینه از آب سیفون سرویس های بهداشتی شیوه نوینی برای تولید برق در خانه عرضه کرده اند.

سیفون سرویس های بهداشتی منازل به طور متوسط سالانه حدود پنج هزار بار کشیده می شود و اگرچه ممکن است به نظر نیاید اما دانشمندان معتقدند کشیدن سیفون بیشترین میزان مصرف آب در منازل را به خود اختصاص داده و 30 درصد آب خانه ها صرف این کار می شود.

طرفداران محیط زیست سالهاست تلاش می کنند چاره ای برای این میزان آب مصرفی بیابند اما اکنون محققان کره ای شیوه جدیدی برای استفاده از انرژی سیفون سرویس های بهداشتی به یک شکل بهینه شده اند.

گروهی از پژوهشگران کره جنوبی سیستمی ابداع کرده اند که حرکت آب سیفون توالت را به برق در خانه، ترجمه می کند.

اخبار,اخبارعلمی,کاهش مصرف انرژی

علاوه بر این، این شیوه می تواند برای مهار انرژی از دیگر انواع حرکات آب مثلا قطرات باران یا جریان رودخانه نیز به کار گرفته شود.

این دستگاه از مزیت مواد عایق که یک رسانای ضعیف برق هستند اما می توانند از میدان الکترواستاتیک پشتیبانی کنند، استفاده می کند.

وقتی یک ماده عایق در آب قرار می گیرد، یک لایه الکتریکی در بیرون این ماده ایجاد می شود. تفاوت بین آب و لایه عایق می توانند شارژ الکتریسته در الکترود ایجاد کند.

دانشمندان دانشگاه ملی سئول و موسسه فناوری الکترونیک کره(KETI)  یک مبدل ساده عایق برای مهار این انرژی ساخته اند.

اخبار,اخبارعلمی,کاهش مصرف انرژی

آنها دریافتند حرکت یک قطره 30 میکرولیتری برای روشن کردن یک لامپ LED کافی است.

این دانش پژوهان با انتشار یک تصویر ویدیویی نشان دادند که سیستم آنها با جریان قطرات آب توسط سیفون، کار می کند.

اگرچه این سیستم هنوز در مرحله اثبات مفهوم است اما محققان امیدوارند سیستم شان در نهایت بتواند از آب مصرفی سیفون، روشنایی خانه را تامین کند.

آنها می گویند با استفاده از این مهار کننده های انرژی به این مفهوم جدید، کاربرد گسترده استفاده از حرکات طبیعی آب مانند باران، رودخانه و حتی امواج دریا را نشان دادیم.

اخبارعلمی - خبرگزاری مهر

 


ویدیو مرتبط :
نحوه ساخت سیستم روشنایی بدون مصرف انرژی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

صرفه جویی در مصرف انرژی؛‌از باز کردن کراوات ها در شیلی تا پوشیدن لباس گرم در کره جنوبی



 

 

صرفه جویی در مصرف انرژی؛‌از باز کردن کراوات ها در شیلی تا پوشیدن لباس گرم در کره جنوبی

 

دولت شیلی برای صرفه جویی در مصرف انرژی به مبارزه با كراوات زدن مردان روی آورده است.

مقام های شیلیایی معتقدند كه در صورت كم شدن استفاده از كراوات از سوی مردان تاثیرات ناشی از كاهش مصرف انرژی میلیون ها دلار از هزینه های مصرف انرژی را می كاهد .

بر این اساس " رودریگو آلوارز " وزیر انرژی شیلی سرپرستی كمپینی را بر عهده گرفته است كه با تولید تیزرهای تبلیغاتی در شبكه های تلویزیونی و انواع دیگری از تبلیغات كوشش می كند تا مردان شیلیایی را به نزدن كراوات در اماكن در بسته ترغیب كند.

وزیر انرژی شیلی در توجیه كارزار تبلیغاتی ضد كراوات می گوید: راحت لباس پوشیدن و نزدن كراوات می تواند به کاهش مصرف دستگاههای تهویه مطبوع بینجامد  که این امر به کاهش مصرف برق و انرژی کمک خواهد كرد .

وی افزوده است كه بر اساس مطالعات صورت گرفته افزایش 1 تا 3 درجه ای دمای خانه ها و ساختمان های دولتی می تواند به كاهش 3 درصدی در مصرف انرژی بینجامد كه میزان این صرفه جویی 3 درصدی بیش از 10 میلیون دلار خواهد بود.

كراوات ، صرفه جویی ، مصرف انرژی

در این راستا دولت شیلی اقدام به تهیه تبلیغات تلویزیونی كرده است كه در این تبلیغات وزرا و مقام های دولتی شیلی در حال باز کردن کراوات های خود دیده می شوند . این مقام های دولتی شیلی در تیلیغات تلویزیونی ، مردم و کارمندان خود را هم تشویق به بازکردن کراوات می کنند.

گفتنی است پیش از این نیز در اسپانیا و ژاپن برای صرفه جویی در مصرف انرژی تشویق مردان به عدم استفاده از كراوات به عنوان یكی از راهكارها مورد استفاده قرار گرفته است.

همچنین امسال لی میون باك رییس جمهوری كره جنوبی نیز همزمان با آغاز فصل سرد در كشورش اعلام كرد كه دستگاه های حرارتی اتاق كارش در كاخ ریاست جمهوری در سئول را خاموش می كند و به جای آن با پوشیدن لباس های گرم تر در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد كرد .

هم اكنون در شیلی كه در نیمكره جنوبی قرار دارد فصل تابستان است و پیش بینی شده است دمای هوا در این فصل بالای 30 درجه باشد . شیلی از جمله كشورهایی در آمریكای جنوبی است كه تقریبا 100 درصد از نیازهای سوخت فسیلی خود را از خارج وارد می كند.../عصرایران