دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دستبند بیل‌گیتس برای سنجش علاقه‌مندی دانش‌آموزان به دروس از راه پوست!



با صرف بودجه یك میلیون دلاری ساخته شد

دستبند بیل‌گیتس برای سنجش علاقه‌مندی دانش‌آموزان به دروس از راه پوست!

رییس شركت مایكروسافت قصد دارد دانش‌آموزان مدارس را به دست‌بندهایی مجهز كند تا میزان علاقه‌مندی آنها به دروس را از راه واكنش‌های پوست بسنجد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

 بنیاد بیل و ملیندا گیتس یك بودجه 1.1 میلیون دلاری را برای آزمایش دستبند واکنش گالوانیکی پوستی تخصیص داده تا میزان درگیر بودن معلمان در كلاس و علاقه‌مندی دانش‌آموزان به دروس و مباحث معلم، مورد سنجش قرار گیرد.

این حركت بخشی از ماموریت این میلیاردر برای ارزیابی و ارتقای كیفیت معلمان بوده و تا كنون شامل ابتكارات جنجالی مانند تجهیز كلاسهای درس با دوربین ویدیویی بوده است.

این دستبند به اندازه‌گیری میزان رسانایی الكتریسیته پوست پرداخته كه با سطوح رطوبت آن متغیر است.

غدد عرق با سیستم عصبی كنترل می‌شود؛ از این رو می‌توان از رسانایی پوست به عنوان یك نشانگر برای واكنش احساسی استفاده كرد.

البته برخی از معلمان و مفسران آمریكایی از این طرح زیاد استقبال نكرده‌اند و برخی از آنها پرداخت این میزان بودجه را در حالیكه مدارس توان پرداخت قبض برق خود را ندارند، بی فایده خوانده‌اند.

آنتونی كودی، یكی از معملمان آمریكایی اظهار كرده است: جذابیت وجود معلم انسانی در كلاس این است كه بشر بطور طبیعی قابلیت خواندن فكر و رفتار دیگران را دارد. ما به حسگرهای گالوانیكی پوستی برای شناسایی كسلی یا عدم علاقه‌مندی نیاز نداشته و تنها با نگاه به اطراف می‌توانیم در یك لحظه این موضوع را بفهمیم!

سایرین نیز به محدودیتهای این دست‌بندها اشاره كرده‌اند: این دست‌بندتا كنون قادر به تمایز میان یك واكنش افزایشی مربوط به هیجان یا اضطراب یا كاهش واكنش مرتبط با آرامش یا خستگی نبوده‌است.

دانشگاه كلسمون تا كنون حدود 500 هزار دلار به اجرای یك مطالعه مقدماتی برای تعیین امكان‌پذیری و استفاده مكرر از چنین دستگاههایی در مدارس با دانش‌آموزان و معلمان دریافت كرده است.

همچنین مركز ملی آموزش در امریكا نیز از بیش از 620 هزار دلار بودجه برای ارزیابی تاثیر این دست‌بندها و مقایسه آنها با اسكن ام‌آرآی و كار بر روی مقیاسی كه به نمایش میزان درگیری دانش‌آموزان در كلاس پرداخته، برخوردار شده است./ایسنا


ویدیو مرتبط :
ایجاد علاقه در دانش آموزان کنکوری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سنجش سوء مصرف مواد مخدر دانش‌آموزان آغاز شد



اخبار,اخباراجتماعی, سوء مصرف مواد مخدر دانش‌آموزان


 اخباراجتماعی  - سنجش سوء مصرف مواد مخدر دانش‌آموزان آغاز شد

به گفته وی، مواردی از جمله سوءمصرف سیگار و قلیان به عنوان دروازه‌های ورودی اعتیاد، مواد مخدر سبک چون تریاک، مخدر سنگین چون هروئین، مواد مخدر توهم‌زا چون حشیش و آمفتامین‌ها چون شیشه در این پیمایش مورد بررسی قرار می‌گیرند.

مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن اعلام این خبر که سومین مرحله تحقیقات شیوع شناسی در جمعیت دانش آموزی از اوایل آذرماه در 31 استان کشور آغاز شده است گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا اوایل خردادماه بتوانیم داده‌ها را از سراسر کشور جمع‌آوری و نتایج را رسما در سال 94 اعلام کنیم.

حمید صرامی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه نخستین تحقیقات شیوع‌شناسی اعتیاد در جمعیت دانش‌آموزی در سال 81 انجام شد، گفت: در آن مقطع سوءمصرف موادمخدر در دانش‌آموزان سوم راهنمایی تا چهارم دبیرستان رصد و مشخص شد شیوع مصرف در میان این دانش‌آموزان نیم درصد است.

وی افزود: تحقیقات شیوع‌شناسی دوم در سال 1390 و در میان دانش‌آموزان سوم راهنمایی و چهارم دبیرستان انجام و براساس آن مشخص شد که سوءمصرف مواد در دانش‌آموزان از نیم درصد به یک درصد رسیده است.

مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه نیازمند تحقیقات شیوع‌شناسی جدید هستیم، گفت: سومین تحقیقات شیوع شناسی پس از هماهنگی با مسوولان ارشد آموزش و پرورش و رسیدن به توافقات نهایی از اوایل آذرماه در 31 استان کشور با همکاری مرکز مطالعات وزارت آموزش و پرورش و دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر آغاز شده است.

صرامی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌کنیم تا اوایل خردادماه بتوانیم داده‌ها را از سراسر کشور جمع‌آوری و نتایج را رسما در سال 94 اعلام کنیم.

به گفته وی، مواردی از جمله سوءمصرف سیگار و قلیان به عنوان دروازه‌های ورودی اعتیاد، مواد مخدر سبک چون تریاک، مخدر سنگین چون هروئین، مواد مخدر توهم‌زا چون حشیش و آمفتامین‌ها چون شیشه در این پیمایش مورد بررسی قرار می‌گیرند.

مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه موضوع نگران‌کننده این است که بر اساس این تحقیقات، اطلاعات 50 درصد دانش‌آموزان به طور میانگین درباره اعتیاد اطلاعات پایینی بوده و این یک زنگ خطر است، اظهار کرد: باید همه ظرفیت‌های مدرسه در این حوزه رشد پیدا کند.

صرامی با بیان اینکه البته امسال مطالبی درخصوص پیامدهای اعتیاد در کتب درسی دانش‌آموزان پایه هفتم و هشتم وارد شد، گفت: این میزان از اطلاع‌رسانی کافی نیست و باید از یک میلیون کادر آموزشی وزارت آموزش و پرورش بیشتر استفاده کرد تا متناسب با سن تقویمی و عقلی دانش‌آموزان مسائلی را در حوزه اعتیاد به آنها منتقل کنند.

وی ادامه داد: البته دامنه آموزش معلمان نیز باید گسترش یابد. همچنین باید از ظرفیت والدین دانش‌آموزان استفاده کنیم.


 اخباراجتماعی -  ایسنا