دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

خانه‌ چاپی از آن استعمارگران مریخی+تصاویر



اخبار علمی - خانه‌ چاپی از آن استعمارگران مریخی+تصاویر

ناسا و شرکت MakerBot به تازگی میزبان رقابتی بودند که در آن شرکت‌کنندگان خانه‌هایی چاپی، سه‌بعدی و مفهومی برای زندگی در مریخ ارائه می دادند.

«نوها هورنبرگر» با خانه مفهومی خود به نام Queen B برنده این رقابت شد. مدل وی از طراحی کندوی عسل‌مانند و ماژولاری بهره می‌برد که انعطاف‌پذیر، بادوام و فشرده است و در این طرح، ماژول‌های شش‌ضلعی به صورت مسطح چیده می‌شوند.

 

قطر هر یک از این ماژول‌ها 4.87 متر عنوان شده و آنها حول یک ناحیه مرکزی آرایش می‌شوند که مجهز به دو کاناپه، یک تلویزیون و یک ایستگاه شارژ است. خود ماژول‌ها مجهز به یک آشپزخانه، دو اتاق خواب، دو حمام، یک باغچه، یک اتاق خشکشویی و یک آزمایشگاه چاپی سه‌بعدی هستند.

 

سقف سازه Queen B از اورانیوم رقیق‌شده و دیگر عناصر متراکم ساخته شده و این موضوع خطر تابش را تا سطوح ایمن برای ساکنان این خانه کاهش خواهد داد.

 

چون هوای مریخ سرد و دمای متوسط آن منفی 60 درجه سانتی‌گراد است، Queen B بر فراز یک کانتینر زیرزمینی قرار داده می‌شود. این کانتینر با آب پر می‌شود و با یک سیستم گرمایش الکتریکی زیرزمینی یا رآکتور شیمیایی گرمازا حرارت می‌بیند. این موضوع قاعده خانه را گرم کرده و آب حرارت‌دیده را می‌توان به داخل دیوارهای عایق و رادیاتورها پمپاژ کرد.

داشتن بخار آب کافی راه را برای عملکرد مولدهای حرارت‌محور باز می‌کند و این امر تکمیل‌کننده هر نوع الکتریسیته تولید شده توسط پنل‌های خورشیدی خانه است.

قرار نیست Queen B به صورت تمام‌اندازه ساخته و به مریخ برده شود، اما این سازه مفهومی دیدگاهی از خانه‌های مریخی در اختیار می‌گذارد که وجود آن‌ها برای استعمارگران سیاره سرخ ضروری به نظر می‌رسد.

 

اخبار , اخبار علمی , خانه‌ چاپی مریخی

بخش‌های مختلف خانه‌ چاپی مریخی

 

اخبار , اخبار علمی , خانه‌ چاپی مریخی

بخش‌های مختلف خانه‌ چاپی مریخی

 

اخبار , اخبار علمی , خانه‌ چاپی مریخی

بخش‌های مختلف خانه‌ چاپی مریخی

 

اخبار , اخبار علمی , خانه‌ چاپی مریخی

بخش‌های مختلف خانه‌ چاپی مریخی

 

اخبار , اخبار علمی , خانه‌ چاپی مریخی

بخش‌های مختلف خانه‌ چاپی مریخی

 

اخبار علمی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
خانه های چاپی - دانستنیها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خانه‌های مریخی چه شکلی خواهند بود؟+تصاویر



خانه‌های مریخی , مریخ

خانه‌های مریخی چه شکلی خواهند بود؟+تصاویر

مبتکران آلمانی طرحی خلاقانه را برای ساخت خانه‌های زیرزمینی مریخی ارائه داده‌اند.

 بناکردن خانه بر روی مریخ فرایندی انرژی‌گیر و زمانبر خواهد بود.

به منظور تسهیل در انجام این عمل، دیمیتری زویکوف، آرینا آگیوا و کراسیمیر کراستو از شرکت معماری ZA در آلمان، مفهوم معماری را برای مستعمره‌های آینده مریخ ارائه داده‌اند که پیش از ورود ساکنان ابدی سیاره سرخ، توسط ربات‌ها در زیر زمین ساخته می‌شوند.

ایده موجود در پس این مفهوم، استفاده از سازه‌هایی است که توسط ربات‌ها و با استفاده از مواد زمینی به ویژه بازالت، ساخته می‌شوند.

کاوشگرهای ناسا بازالت را بر روی مریخ شناسایی کرده‌اند و این مولفه رایج‌ترین ماده موجود در بستر صخره‌ای سیاره مزبور به شمار می‌آید.

بازالت دارای ویژگی‌های عایق‌کننده بوده و سازه زیرزمینی که از آن ساخته شود، حفاظت بالایی را در مقابل تشعشع ارائه خواهد داد.

این مولفه همچنین مشکل حمل مواد ساختمانی از زمین به مریخ را حل می‌کند و ساخت نوعی بتن مریخی از خاک را در کمیت‌های قابل‌توجه عملی می‌کند.

حفرکننده‌ها و سازندگان رباتیک از زمین اعزام خواهند شد و بر روی مریخ فرود خواهند آمد.

این ربات‌ها از ستون‌های بازالتی بهره خواهند برد؛ ستون‌های مشابه اخیرا توسط کاوشگر Mars Reconnaissanc ناسا در دیوارهای دهانه‌های برخورد مریخ و در مجاورت Marte Vallis کشف شدند.

هنگامی که ربات‌ها نواحی از چنین ستون‌های دفن‌شده‌ای را یافتند، استحکام آن‌ها را آزمایش کرده و سپس ضعیف‌ترین ستون‌ها را حذف می‌کنند.

آن‌ها مانند مورچه‌ها حفاری می‌کنند، یک فضای زیرزمینی را خواهند گشود و تعدادی از ستون‌ها را به عنوان پشتیبان به جای خواهند گذاشت.

افزون بر این، ماده اتلافی حول پنجره‌های سقفی و راه‌های ورودی برای محافظت از این نواحی در مقابل باد و غبارهای بسیار خورنده مریخی جاسازی خواهد شد.

زمانی که مستعمره‌نشینان به مریخ رسیدند، کاروان‌ها تقریبا برای سکونت آن‌ها آماده خواهند بود.

این افراد کاروان‌ها را به نواحی کشاورزی، عمومی و مسکونی تقسیم خواهند کرد و سپس، سیستم‌های پشتیبانی از حیات، نیروگاه‌های برق، درها، پنجره‌ها و همچنین کارخانه‌ای برای ساخت فیبر بازالت را نصب خواهند کرد.

فیبر مزبور با فشردن و ذوب‌کردن بازالت در دماهای هزار و 500 درجه سانتی‌گراد و سپس چرخاندن آن‌ها مانند یک فیبر شیشه‌ای تولید می‌شود. نتیجه یک ماده آزبست‌مانند با ویژگی‌هایی مشابه فیبر کربنی خواهد بود.

به گفته طراحان، خاک مریخ برای پرورش محصولات کشاورزی مناسب بوده اما آن‌ها در این بین، به پرورش مارچوبه اشاره می‌کنند.

یافتن آب و پرورش‌دادن محصولات کشاورزی اداره مستعمره‌ها را مقرون به صرفه‌تر خواهد کرد، اما این موضوع مشکلی است که غلبه بر آن در بیابان مریخ دشوارتر از بیابان زمینی است.

 

خانه‌های مریخی , مریخ

 

خانه‌های مریخی , مریخ

 

خانه‌های مریخی , مریخ

 

خانه‌های مریخی , مریخ

 

خانه‌های مریخی , مریخ

 

خانه‌های مریخی , مریخ

 

خانه‌های مریخی , مریخ

ایسنا