دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

جراحی کودکان با فناوری رباتیک ایستگاه فضایی+تصویر



اخبار,اخبار علمی ,فناوری رباتیک ایستگاه فضایی

 

اخبار علمی - جراحی کودکان با فناوری رباتیک ایستگاه فضایی+تصویر

با استفاده از بازوی رباتیک جدید، فناوری مونتاژکننده ایستگاه فضایی بین‌المللی را می‌توان برای کمک به درمان کودکان بیمار به کار برد.

به گزارش ایسنا، سامانه KidsArm بازوی رباتیکی است که برای انجام جراحی‌های ظریف کودکان به کار می‌رود. این فناوری توسط تعدادی از شرکت‌هایی ساخته شده که بازوهای رباتیک مورد کاربرد فضانوردان برای ساخت ایستگاه بین‌المللی را تولید کردند.

مطالعه دانشمندان «مرکز کودکان بیمار» در تورنتوی کانادا و محل آزمایش این سامانه نشان می‌دهد با استفاده از فناوری جدید جراحان می‌توانند ساختارهایی مانند شریان‌های خونی را بدون آسیب‌رساندن به آن‌ها بررسی کنند.

این سامانه به آن‌ها امکان تصویربرداری زمان واقعی و بسیار دقیق را در فرآیندهایی مانند جراحی قلب، جراحی مغز و اعصاب، جراحی جنین و دیگر عمل‌های ظریف می‌دهد. ابزار جدید از سیستم رهگیری بافت تصویرمحور استفاده می‌کند که در ربات‌های مونتاژ‌کننده ایستگاه فضایی بین‌المللی و فرآیند نگهداری از آن استفاده شده بود.

فناوری ابداعی پتانسیل لازم برای کاهش هزینه‌ها و دخالت‌های انسانی دقیق‌تر، پایدارتر و زودهنگام‌تر در بدن بیماران را دارد. 

 

اخبار,اخبار علمی ,فناوری رباتیک ایستگاه فضایی

اخبار علمی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
پرتاب خدمه جدید به ایستگاه فضایی و 9 نفره شدن ایستگاه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصویر خداحافظی سه فضانورد با ایستگاه فضایی / بازگشت هیجان‌انگیز فضانوردها امشب چطور صورت می‌گیرد؟



اخبارعلمی,خبرهای علمی,فضا

اسکات کلی،‌فضانورد ناسا که یک سال در ایستگاه فضایی بین‌المللی گذرانده فرماندهی ایستگاه را به تیم کوپرا سپرده و به همراه دو فضانورد دیگر برای بازگشت به زمین آماده شده است.

اسکات کلی ۳۴۰ روز را به صورت متوالی در فضا گذراند و رکورد آمریکا را در اقامت طولانی مدت فضایی شکست. کلی به همراه «میخائیل کورنینکو» که تقریبا در حدود یکسال با یکدیگر در ایستگاه فضایی بین المللی بودند، امشب با رسیدن به زمین ماموریت فضایی خود را رسما پایان می دهند.  یكی دیگر از ساكنان ایستگاه،‌ سرگئی ولكف نیز آنها را همراهی می‌كند.  بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، ساعت ۱۰:۱۵ دقیقه امشب به وقت محلی آمریکا فضا پیما آنها مدار زمین را ترک می کند و وارد جو زمین می شود و در ساعت ۱۱:۲۷ شب بر زمین فرود می آید.

كپسول سایوز که سه فضانورد در آن قرار می‌گیردند 3.5 ساعت پس از جدا شدن از ایستگاه با سپری كردن سفری دلهره‌آور كه بیشتر به سقوط شباهت دارد،‌ به زمین بازخواهد‌گشت و در مسیر بازگشت مراحلی مانند عبور از اتمسفر زمین با سرعت 230 متر بر ثانیه را نیز پشت سر خواهدگذاشت. پس از عبور از اتمسفر چترهای كپسول باز شده و در شب سه‌شنبه اول مارس منطقه‌ای در قزاقستان فرود خواهد‌آمد.

ناسا امیدوار است که زمان طولانی اقامت «اسکات کلی» در فضا نشان دهد که اعزام فضانوردان به مریخ برای ماموریت های فضایی که ممکن است ۲ تا ۳ سال به طول بیانجامد، چه تاثیراتی بر روی بینایی، سیستم ایمنی، باکتری های معده، ضعف استخوان و ماهیچه، بهداشت روانی و سایر موارد بگذارد.

 

اخبارعلمی,خبرهای علمی,فضا

 آزمایش کپسول سایوز برای آمادگی بازگشت به زمین

 

اگرچه بیش از این فضانوردهایی بوده اند که یکسال کامل را در فضا گذرانده اند اما مورد «اسکات کلی» متفاوت است به دلیل اینکه او یک بردار دو قلو یکسان دارد که بر روی زمین است و با انجام آزمایشات دقیق بر روی این دو شخص، دانشمندان می توانند تاثیرات محیط فضایی را به خوبی بر روی بدن انسان رصد کنند.

 

اخبار علمی - خبرآنلاین