دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

جدیدترین لنز برای تقویت میدان دید + تصاویر



محققان لنزی ساخته اند که استفاده از آن میدان دید وسیعتری را برای کاربران آن فراهم می آورد

  محققان دانشگاه پلی تکنیک سوئیس لنزی اختراع کرده اند که کاربران با استفاده از آن میتوانند تصاویر با کیفیت بالاتری را مشاهده نمایند.

اخبار,اخبار علمی,اخبار اختراع لنزجدید

این لنز روی عینک های هوشمند نصب میشود که میتواند با باز و بسته کردن یک چشم شروع به کار نماید.

اخبار,اخبار علمی,اخبار اختراع لنزجدید

همچنین این لنز از قابلیت زوم ردن اشیاء نیز برخوردار است و کاربر را قادر میسازد تا با استفاده از آن اشیاء را تا ندازه 2.8 برابر میزان دید چشم غیر مسلح انسان افزایش دهد.

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

بنا به گفته کارشناسان این طرح میتواند در محیط های نظامی و برای تقویت میدان دید سربازان نیز مورد استفاده قرار گیرد.

اخبار علمی - باشگاه خبرنگاران


ویدیو مرتبط :
نموه تصاویر گرفته شده با لنز های کلیپسی موبایل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کوچک‌ترین لنز لمسی برای دید در تاریکی مطلق+تصاویر



اخبار علمی - کوچک‌ترین لنز لمسی برای دید در تاریکی مطلق+تصاویر

دانشمندان لنزی بسیار کوچک توسط گرافین ایجاد کرده‌اند که ضخامت آن به اندازه یک اتم است و برای جوامع علمی و نظامی استفاده می‌شود.

 محققان موفق شدند تا توسط گرافین یک لنز لمسی برای دید در شب ایجاد کنند.

با این لنز تا طیف مادون قرمز را می‌توان مشاهده کرد در صورتی که چشم انسان در شب قادر به تشخیص رنگ‌ها نیست و این لنز به این برنامه مجهز شده است.

 

اخبار,اخبار علمی,کوچک‌ترین لنز لمسی برای دید در تاریکی مطلق,

«ژونگ ژائویی» استاد یار دانشگاه توضیح داد: این سنسور از ناخن انگشت کوچک‌تر است و مزایای بسیاری در جوامع علمی و نظامی دارد و توسط پزشکان مورد استفاده قرار گرفته است و برای نظارت بر فشار خون، شناسایی مواد شیمیایی و دید در تاریکی مطلق استفاده می‌شود و ما این نوآوری را مدیون دانشمندان «آندره جم» و «کنستانتین نوواسلوو» هستیم که جایزه نوبل فیزیک را در سال 2010 به دست آورد. این کار ابتکاری نشانه آغاز یک راه جدید برای تشخیص نور است و این لنز نمونه اولیه است.

مهندسان برق دانشگاه میشیگان با قرار دادن یک دیواره عایقی بین 2لایه گرافین که ضخامت آن به اندازه یک اتم است و می‌توان مادون قرمز را حس کرد و راهی جدید برای تشخیص امواج مادون قرمز است؛ آنها جریان الکتریکی را از گرافین که حاوی الکتریسیته است عبور داده و اندازه‌گیری کردند؛ برخورد نور با لایه گرافین بالایی که از لایه زیر عبور می‌کرد تاثیر گذاشت که برای دید در شب کافی است.

  اخبار,اخبار علمی,کوچک‌ترین لنز لمسی برای دید در تاریکی مطلق,

 

 اخبار,اخبار علمی,کوچک‌ترین لنز لمسی برای دید در تاریکی مطلق,

  اخبار علمی - فارس