دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تولید پلاستیک و موادشیمیایی زیستی با کاتالیزور جدید



اخبار , اخبار علمی,تولید پلاستیک و موادشیمیایی زیستی,ساخت بطری پلاستیکی و تایر لاستیکی با نفت خام

 

محققان آمریکایی کاتالیزور جدیدی تولید کرده‌اند که به راحتی اتانول زیستی را به مواد شیمیایی صنعتی تبدیل می‌کند. این روش جدید آغازی برای تولید پلاستیک و مواد دوستدار طبیعت خواهد بود.

منطقه خراسان، محققان دانشگاه واشنگتن با همکاری شرکت Archer Daniels Midland این کاتالیزور جدید را که بر اساس اتانول زیستی است برای ایجاد ماده شیمیایی معروف به isobutene که در ساخت پلاستیک و تولیدات پلاستیکی کاربرد دارد طراحی کرده‌اند. این ماده شیمیایی در ساخت بطری پلاستیکی و تایر لاستیکی با گرم کردن زیاد نفت خام به دست می‌آید.

با این وجود محققان کاتالیزوری با ویژگی تبدیل اتانول زیستی به isobutene با فناوری ساده ساخته‌اند. اتانول زیستی از ذرت و دیگر زیست توده‌ها حاصل می‌شود.

با توجه به نتایج به‌دست آمده، محققان دریافتند این کاتالیزور در توسعه و پیشرفت کاتالیزورها در آینده بسیار موثر خواهد بود.

یونگ وانگ، مهندس بیوشیمی و استاد دانشگاه واشنگتن اظهار کرد: این نمونه‌ای از مزایای ارتباط کاربردی و بنیادی بر روی کاتالیزورها در صنعت است.

اخبار علمی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
تولید انرژی با راکتورهای زیستی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تولید روشنایی زیستی با لامپ باکتریایی+تصاویر



اخبار علمی - تولید روشنایی زیستی با لامپ باکتریایی+تصاویر

طراحی به نام «ته‌رسا فان دونگن»، نوعی لامپ باکتریایی ارائه داده که روشنایی زیستی تولید می‌کند.

لامپ Ambio دارای لوله‌ای نیمه‌پر است که حاوی «محیط آب دریایی مصنوعی» است که این محیط خود دارای نوعی باکتری است.

گونه باکتری به کاررفته در این لامپ Photobacterium نام دارد و از هشت‌پاها گرفته شده است.

روشنایی این سیستم به دلیل واکنش شیمیایی است که باکتری در تماس با اکسیژن انجام می‌دهد. نیمه‌پر بودن لوله این لامپ چنین تماسی را آسان کند.

این لامپ هم‌اکنون کاملا عملیاتی نیست زیرا باکتری در نهایت از بین می‌رود و مطالعات لازم برای طولانی‌کردن عمر باکتری با هدف ساخت نسل جدیدی از لامپ ابداعی در حال انجام است.

اخبار,اخبار علمی,تولید روشنایی زیستی با لامپ باکتریایی

 

اخبار,اخبار علمی,تولید روشنایی زیستی با لامپ باکتریایی

اخبار علمی - ایسنا