دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تولید طلایی که روی آب می‌ایستد



پژوهشگران ETH زوریخ کیمیاگری تازه‌ای را در پهنه دانش به نمایش گذاشتند؛ آن‌ها طلای ۲۰ قیراطی را به فومی بسیار سبک وزن تبدیل کردند.

 پژوهشگران ETH زوریخ کیمیاگری تازه‌ای را در پهنه دانش به نمایش گذاشتند؛ آن‌ها طلای ۲۰ قیراطی را به فومی بسیار سبک وزن تبدیل کردند. از دید فنی به این ماده‌‌‌‌ی یک آیروژل یا به عبارت درست‌تر هواژل گفته می‌‌‌شود که در واقع از بستری بسیار سبک وزن و متخلخل برخوردار است.

اخبار,اخبار،تولید طلایی که روی آب می‌ایستد

در واقع این ساختار به حدی متخلخل است که به دلیل وجود فشار اتمسفر حتی الکتریسیته را از خود گذر نمی‌دهد– همانطور که می‌‌‌دانید طلا به تنهایی یکی از بهترین رساناهای الکتریسیته به شمار می‌‌‌آید. از نظر وزنی نیز این ساختار از هر ساختار مشابه دیگری از جنس طلا تا ۱۰۰۰ بار سبک وزن‌تر است و می‌‌‌توان انتظار داشت که این ماده حتی روی آب نیز معلق بماند!

این فوم در ابتدا با حرارت دادن پروتئین‌‌‌‌های شیر تا شکسته شدن به الیاف نانومتری و سپس آمیخته شدن با محلول نمک طلا و پس از آن بلورینگی بعدی ساخته می‌‌‌شود که البته پس از ساخته شدن درون بستری از دی اکسید کربن جامد – یخ خشک- قرار می‌‌‌گیرد و نتیجه‌‌‌‌ی کار ساختاری است که در دمای اتاق بسیار نرم و قابل شکل دهی با دست است.

نکته‌‌‌‌ی جالب‌تری که در این بین وجود دارد این است که می‌‌‌توان رنگ این هواژل را نیز بسته به نیاز با تغییر اندازه‌‌‌‌ی ذرات طلا تغییر داد چرا که ویژگی‌‌‌‌های نوری این ذرات به شدت به اندازه و شکل آن‌‌‌‌ها بستگی دارد؛ بنابراین تنها با تغییر روند بلورینگی به سمت ذرات کوچک‌تر نانومتری می‌‌‌توان رنگی سرخ یا سیاه از آن به دست آورد. به باور این گروه این ماده می‌‌‌تواند کاربردهای فراوانی در زمینه‌‌‌‌ی جواهرات یا ساعت‌‌‌‌ها و البته کاربردهای علمی در زمینه شیمی یا اپتیک داشته باشد.

 

اخبار علمی - زومیت


ویدیو مرتبط :
خط تولید آب معدنی و آب آشامیدنی - شرکت سوت ماشین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تولید اولین داروی جهان برای درمان آب مروارید



 

 

تولید اولین داروی جهان برای درمان آب مروارید

 

 

متخصصان علوم پزشكی در استرالیا برای اولین بار در جهان دارویی را تولید كرده اند كه از نابینایی ناشی از آب مروارید جلوگیری می كند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، آب مروارید زمانی بروز می كند كه پروتئینی موسوم به «كالپاین» در مقابل عدسی چشم شكل می گیرد و در نتیجه موجب نقص و اشكال در بینایی می شود. عوامل مختلفی از جمله افزایش سن، موجب فعال شدن این پروتئین می شوند. در حال حاضر تنها راه درمان آب مروارید برداشتن بافت تار شده در عدسی چشم از طریق جراحی و جایگزین كردن یك لنز مصنوعی است.

به گزارش شبكه خبری ای بی سی، گروهی از متخصصان چشم پزشكی در دانشگاه استرالیایی «آدلاید» می گویند: ما برای اولین بار و در پیشرفتی چشمگیر به یك روش درمانی غیرجراحی برای معالجه آب مروارید دست یافته ایم.

روش جدید شامل دارویی است كه هر شب قبل از خواب به صورت قطره یا كرم موضعی استفاده می شود. تاكنون نتایج آزمایشات اولیه موفقیت آمیز بوده اما هنوز انجام آزمایش های بیشتر روی نمونه های انسانی ضروری است...... /  خبرگزارى ایسنا