دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تصاویر سه بعدی برای کودکان نابینا



اخبار,اخبار علمی ,تصاویر سه بعدی

 

 اخبار علمی - تصاویر سه بعدی برای کودکان نابینا

محققان دانشگاه کلرادو آمریکا روش جدیدی را به منظور تولید کتاب های سه بعدی برای کودکان نابینا ابداع کردند.

به گزارش ایرنا ، با استفاده از این روش جدید چاپ سه بعدی که درواقع بخشی از پروژه تولید کتب نقش برجسته در دانشگاه کلرادو است، کتاب های سه بعدی به گونه ای تولید می شوند که تصاویر برجسته کتاب اصلی را در کنار خط بریل در اختیار کودکان نابینا قرار می دهند.

مزیت چاپ سه بعدی در این است که می توان اشیای منحصر به فردی را با آن تولید کرد. محققان در طول چند ماه گذشته، با استفاده از این شیوه جدید چاپ سه بعدی، چند کتاب کودک را منتشر کرده اند.

از آنجا که اغلب کودکان نابینا یا کم بینا شناخت کاملی از محیط اطراف ندارند، کتاب های سه بعدی می تواند درک درستی از محیط اطراف را به دست دهد.

محققان امیدوارند با توسعه روش های جدید چاپ کتاب سه بعدی، امکان دسترسی کودکان نابینا به گنجینه ارزشمند کتب کودکان فراهم شود و بتوانند تجربیات جدید و امیدوارکننده ای را از مطالعه کتاب و دنیای خیالی کتب کودک، به دست آورند.
اخبار علمی - ایرنا

 


ویدیو مرتبط :
کمک به کودکان نابینا برای تجسم اشیاء با پرینتر سه بعدی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طراحی ایمن‌ترین قلم سه‌بعدی برای کودکان + تصاویر



اخبار علمی - طراحی ایمن‌ترین قلم سه‌بعدی برای کودکان + تصاویر

محققان نوعی قلم سه‌بعدی را با استفاده از نور فرابنفش و نور ال‌ای‌دی آبی و پلیمرهای مخصوص طراحی کرده‌اند که گفته می‌شود ایمن‌ترین قلم سه‌بعدی ویژه کودکان است.

قلم Polyes Q1 توسط محققان شرکت Future Make 3D و با هدف فراهم کردن شرایط استفاده از آن - بویژه برای کودکان - جهت ساخت مجسمه‌های سه‌بعدی طراحی شده است.

 

برخلاف قلم‌های سه‌بعدی موجود مانند 3Doodler که بوسیله ذوب پلاستیک PLA یا ABS‌ در دمای 200 درجه سانتیگراد کار می‌کند، در این قلم از پلیمرهای مخصوص استفاده می‌شود.

 

این قلم که بوسیله USB‌ شارژ می‌شود، دارای جوهر استاندارد، درخشان در تاریکی، شفاف و حساس به حرارت است.

 

برای افزایش ایمنی استفاده از این قلم توسط کودکان، به جای پلاستیک ABS از پلیمرهای حساس به نور استفاده شده است که در زمان قرار گرفتن در معرض نور فرابنفش در نوک قلم، سخت می‌شوند.

 

این قلم به گونه‌ای طراحی شده است که در صورت گرفتن سر بالا، نور فرابنفش قطع شده و آسیبی به چشم وارد نمی‌شود و مثل یک چراغ قوه است.

 

پلیمر به شکل مایع در کارتریج قرار داده می‌شود که برای 13 دقیقه کار طراحی مداوم کافی است؛ پلیمر کاملا غیرسمی بوده و علاوه بر شفافیت، در واکنش به نور تغییر رنگ می‌دهد؛ لامپ ال‌ای‌دی آبی نیز زمان شارژ باتری داخلی قلم را نشان می‌دهد.

 

قیمت این محصول هنوز اعلام نشده است، اما محصولات مشابه با قیمت 80 تا 120 دلار و کارتریج با قیمت پنج دلار در بازار وجود دارند.

 

اخبار , اخبار علمی , قلم سه‌بعدی

قلم سه‌بعدی Polyes Q1

 

اخبار , اخبار علمی , قلم سه‌بعدی

قلم سه‌بعدی Polyes Q1

 

اخبار , اخبار علمی , قلم سه‌بعدی

قلم سه‌بعدی Polyes Q1

 

اخبار , اخبار علمی , قلم سه‌بعدی

قلم سه‌بعدی Polyes Q1

اخبار علمی - ایسنا