دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تختخواب هوشمند با قابلیت نظارت بر ضربان قلب و خر و پف افراد



اخبار ,اخبار علمی ,تختخواب هوشمند

 

اخبار علمی - تختخواب هوشمند با قابلیت نظارت بر ضربان قلب و خر و پف افراد

گجت جدید دانشمندان هر نوع تشک را به تختخواب هوشمندی تبدیل می‌کند که قادر به نظارت بر فرد حین خواب است.

 این سامانه بر ضربان قلب، تنفس، میزان صدای اتاق و همچنین میزان بلندی و تکرار خروپف نظارت می‌کند.

فناوری جدید به نام «Beddit» زمانی که شخص خواب است، خواب وی، ضربان قلب، ریتم تنفس، حرکات، خروپف ، صدا و نور اتاق خواب را به طور خودکار رهگیری می‌کند.

کاربر باید حسگر فیلم فوق‌نازک Beddit را در تختخواب و زیر ملحفه جاسازی کند.

حسگر جدید، داده‌های خواب را از طریق بلوتوث به یک نرم‌افزار ارسال می‌کند و نرم‌افزار خواب کاربر را تحلیل کرده و دستورالعمل‌هایی را در خصوص ارتقاء خواب به وی ارائه می‌دهد.

شرکت فنلاندی سازنده به نام Beddit مدعی است می‌توان از گجت جدید به عنوان ابزار مدیریت تنش یا یک سامانه اندازه‌گیری عملکرد ورزشی و همچنین حل مشکل خروپف کردن استفاده کرد.

سیستم مزبور مبتنی بر شیوه ballistocardiography است که برای ارزیابی کارکردهای قلبی‌-تنفسی به کار می‌رود.

این سامانه حرکات کوچک ناشی از تنفس و ضربان قلب را شناسایی کرده و آن‌ها را به اطلاعات و دستورالعمل تبدیل می‌کند. 

اخبار علمی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
ساخت ضربان‌ساز کوچک با قابلیت کاشت مستقیم در قلب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نظارت بر ضربان قلب با هدفون هوشمند



اخبار,اخبار علمی ,هدفون هوشمند

 

اخبار علمی - نظارت بر ضربان قلب با هدفون هوشمند

شرکت اینتل با همکاری 50 Cent به دنبال ساخت مجموعه‌ای از هدفون‌هاست که حسگرهای آن‌ها، ضربان قلب کاربر را در تمامی اوقات حتی هنگام نشستن یا پیاده‌روی اندازه‌گیری می‌کنند.

به گزارش ایسنا، چون هدفون‌های SMS Audio BioSport In-Ear انرژی‌شان را از تلفن یا دستگاه پخش MP3 متصل می‌گیرند، هیچ‌گاه نیاز به شارژشدن ندارند.

تمامی اطلاعات ضربان قلبی که این گجت‌های هوشمند جمع‌آوری می‌کنند، به صورت آنلاین قابل‌پست‌شدن و تحلیل است و کاربران توصیه لازم را برای ارتقای سلامتی‌ یا کاهش وزنشان دریافت می‌کنند. این ابزار دارای حسگر نوری جاسازی‌شده‌ای است که تغییر ضربان قلب را اندازه‌گیری می‌کند و سیگنال‌های نویز ناشی از حرکت بدن و نور محیط را از بین می‌برد.

هدفون‌های قابل‌جاسازی در گوش همچنین مجهز به نرم‌افزاری هستند که سرعت موسیقی را بر اساس سطح فعالیت کاربر تغییر می‌دهد. شرکت‌های سازنده مدعی‌اند این سیستم‌ها کیفیت صوتی بالایی ارائه می‌دهند، همچنین ضدعرق و ضدآب بوده و به برنامه RunKeeper متصل می‌شوند.

این فناوری اواخر سال جاری میلادی عرضه می‌شود و شرکت اینتل ماه ژانویه نمونه‌های اولیه آن را در «نمایشگاه ابزار الکترونیکی مصرفی» در لاس‌وگاس به نمایش گذاشت.

هنوز تاریخ عرضه و بهای دقیق این هدفون‌ها مشخص نشده است. 

اخبار علمی - ایسنا