دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تاثیر کاهش وزن در بهبود افسردگی



اخبار,اخبارعلمی,اثرات کاهش وزن بر درمان علایم افسردگی


اخبار علمی - تاثیر کاهش وزن در بهبود افسردگی

محققان دانشگاه پنسیلوانیا طی پژوهشی مشاهده کردند که پس از انجام یک برنامه شش ماهه کاهش وزن برای بیماران افسرده نه تنها هشت درصد از وزن آنها کاهش یافت بلکه آنها به طور مشخصی از کاهش علایم افسردگی خود نیز خبر دادند. به علاوه میزان تری‌گلیسرید آنها نیز رو به کاهش گذاشت که با کاهش میزان خطر بروز بیماری‌های قلبی و سکته مغزی همراه است

به گزارش ایسنا محققان تاکید دارند که باید پژوهش‌های مفصل‌تری در باره اثرات کاهش وزن بر درمان علایم افسردگی انجام شود.

به گفته پژوهشگران این تحقیق کاملا جدید است چرا که اغلب بیماران افسرده را در برنامه کاهش وزن شرکت نمی‌دهند و این نگرانی وجود دارد که کاهش وزن علایم آنها را بدتر کند.

در این بررسی 51 فرد افسرده و غیرافسرده در یک برنامه کاهش وزن که شامل تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی بود شرکت کردند. بیماران افسرده هشت درصد وزن بدن‌شان را از دست دادند که این میزان برای افراد سالم 11 درصد بود.

پس از شش ماه علایم بیماران افسرده توسط یک پرسش‌ نامه بررسی شد و‌ آنها از بهبودی قابل توجهی خبر دادند. بهبودی‌های مشخص در سطوح گلوکز، انسولین و HDL در هر دو گروه مشاهده شد.

پژوهشگران می گویند: در بیماران افسرده سطوح تری‌گلیسرید نیز کاهش یافت که همه اینها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را نیز کاهش می‌دهد.

گفتنی است، افسردگی و چاقی به طور مستقل از عوامل خطرساز ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند.
 اخبارعلمی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
دکتر لایف- تاثیر میان وعده در کاهش وزن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر عملکرد سیستم عصبی در کاهش وزن



 

 

فارس: محققان دریافته‌اند که سیستم عصبی در کنترل وزن بدن نقش موثری را ایفا می کند به گونه ای که افراد دارای فعالیت عصبی بیشتر، چه بسا بیش از دیگران قادر به کاهش وزن هستند.

به گزارش پایگاه "هلس دی نیوز" آمریکا، محققان در پژوهش خود 42 فرد چاق را مورد بررسی قرار دادند.

این افراد در برنامه 12 هفته ای کاهش وزن شرکت کردند و میزان کالری دریافتی روزانه آنها حدود 30 درصد کاهش داده  شد.

محققان در آغاز پژوهش خود فعالیت سیستم عصبی سمپاتیک شرکت کنندگان را اندازه گیری کردند.

سیستم عصبی سمپاتیک درتمام بدن امتداد می یابد و از جمله کنترل میزان سوخت و ساز بدن در حالت استراحت و سوزاندن کالری ها را برعهده دارد.

محققان دریافتند افرادی که موفق شدند وزن خود را کاهش دهند، از فعالیت عصبی سمپاتیک بالاتری نسبت به همتایان خود برخوردار بودند.... / تحلیل : عصر ایران