دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟


تکنولوژی با سرعتی سرسام آور در حال پیشرفت است و شاخه های مختلف، از علوم پزشکی گرفته تا حوزه های قضایی، آموزشی و حتی دفاعی از این پیشرفت ها بهره مند شده اند.

وب‌سایت دیجیاتو - مریم موسوی:  تکنولوژی با سرعتی سرسام آور در حال پیشرفت است و شاخه های مختلف، از علوم پزشکی گرفته تا حوزه های قضایی، آموزشی و حتی دفاعی از این پیشرفت ها بهره مند شده اند.

یکی از این حوزه ها همانطور که گفته شد بخش نظامی است که جنگ و پیکار میان ارتش های مختلف دنیا را وارد سطوح تازه ای کرده است؛ تدوین استراتژی برای جنگ ها از طریق یادگیری عمیق و ماشین های خودرانی که به هدایت انسانی نیاز ندارند همه و همه مواردی هستتند که تا همین چندین سال اخیر بیشتر در فیلم های علمی و تخیلی شاهد به تصویر کشیده شدنشان بودیم و حتی تصور آنکه روزی در میدان های نبرد آنها را ببینیم هم در ذهن نمی گنجید.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟

در ادامه این مطلب قصد داریم به ارائه توضیحاتی پیرامون برخی از پیشرفت های اخیر در این حوزه بپردازیم.

هم شرکت ها و هم ارتش های دنیا چندی است که توجه ویژه ای را معطوف یادگیری عمیق کرده اند؛ این تکنولوژی به نیروهای نظامی امکان می دهد که با بهره گیری از توان بالای محاسباتی و حجم بالای داده ها، تصمیم گیری های حساس خود را انجام دهند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



در بستر نظامی، ارتش ها می توانند پیش از آنگه گلوله ای از تفنگ سربازان شلیک شود، جنگی تمام عیار را در قلمرو دیجیتالی به راه بیاندازند. به این ترتیب به جای ژنرال ها و فرماندهان نظامی، این کامپیوترها هستند که تصمیم می گیرند بهترین راه برای پیروزی چه خواهد بود.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



یادگیری عمیق رابطه ای تنگاتنگ با هوش مصنوعی دارد اما در این باب، پاره ای ملاحظات اخلاقی نیز مطرح می شوند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



فرماندهان نظامی می توانند از ماشین های «هوشمند» برای تدوین استراتژی های خود پیش از در گرفتن جنگ استفاده نمایند اما در اختیار داشتن تسلیحاتی نظیر پهپاد که با استفاده از هوش مصنوعی دشمن را نشانه گرفته و می کشند باعث شکل گیری فضایی شبیه به فیلم ترمیناتور می شود.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



از همین رو لازم است که در باب این موضوع مناقشات لازم صورت بگیرد تا مشخص شود که آیا انسان دوست دارد از این مرز عبور کند یا خیر؟

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



رسیدن به درجه استادی در زمینه هوش مصنوعی بسترهای لازم را برای ساخت ربات های پیشرفته هموار می کند؛ حوزه ای که ارتش های پیشرفته دنیا سرمایه گذاری های هنگفتی را در آن انجام داده اند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



در یک دهه اخیر انقلابی بزرگ در حوزه هواپیماهای کوچک بدون سرنشین رخ داد اما ارتش های دنیا از ساخت وسایل خودکار برای حرکت در زیر آب یا روی زمین هم غافل نبودند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



برای نمونه ارتش آمریکا ربات هایی را مورد آزمایش قرار داد که می توانند وسایل و تسلیحات مورد نیاز نیروهای زمینی را حمل کنند. آنها همچنین نوعی قایق هدایت شونده خودکار ساختند که می توانند با یکدیگر شبکه تشکیل دهند و هرگونه ماموریتی (از عملیات های دفاعی گرفته تا مراقبت نزدیک) را بدون به خطر انداختن سربازان به انجام برسانند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



شاید جنگ سرد تمام شده باشد اما سلاح های هسته ای همچنان به روز رسانی می شوند و کشورهای مختلف نیز از اهمیت این تسلیجات غافل نیستند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



البته چندی است که به لطف معاهدات مختلف بین المللی از حجم این تسلیحات در سرتاسر دنیا کاسته شده، با این همه، تسلیحات هسته ای باقی مانده یا نوسازی می شوند یا اینکه اصلاحاتی روی آنها اعمال می گردد تا کارایی شان بهتر از گذشته شود و از همین رو، کارشناسان هشدار داده اند که این اعمال تنها باعث شکل گیری رقابت های تسلیحاتی می شود.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



هرگونه پیشرفت در زمینه تسلیحات هسته ای نیز توجه به آن روی سکه را ضروری می کند: دفاع در برابر موشک های طرف مقابل.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



در حال حاضر شمار اندکی از کشورهای دنیا سیستم های سپر موشکی ویژه ای را در اختیار دارند که با پرتاب موشک به سمت موشک های پیشتر پرتاب شده آنها را متوقف می کند. با این همه، کارشناسان معتقدند در آینده سیستم هایی ساخته می شوند که از لیزر و گلوله های پرسرعت بهره خواهند برد.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



البته هم اکنون نیز برخی ارتش های دنیا مشغول ساخت این تسلیحات هستند؛ خمپاره های الکترومغناطیسی که می توانند مهمات خود را با سرعت هفت برابر صوت پرتاب نمایند یکی از این موارد به شمار می روند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



اما شاید مهم ترین بخش این پازل دستیابی به مهارت در زمینه فرماندهی و کنترل نیروها باشد؛ منظور همان روش های مختلفی است که فرماندهان نظامی عملیات ها را مدیریت می کنند.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟



فرماندهی و کنترل (C&C) یعنی در اختیار داشتن سیستم های ارتباطی قابل اطمینان و دور نگه داشتن هکرها از شبکه های ارتش.

ارتش های آینده چگونه خواهند بود؟


ویدیو مرتبط :
آینده ارتش روسیه در ۹۰ ثانیه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

(تصاویر) رستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟



در آینده، میز رستوران‌ها کامپیوتری خواهد شد. با یک دکمه غذای مورد علاقه خود را سفارش می‌دهید و به سرعت آن غذا به میز شما تحویل داده خواهد شد.

به گزارش فرادید به نقل از بی‌بی‌سی، در رستوران اینامو در لندن، آینده شش سال پیش شروع شده است. نوئل هانویک و دنیل پاتر در دانشگاه آکسفورد با یکدگیر دوست شدند و این رستوران را با کمک هم به راه انداختند.
 
آقای هانویک می‌گوید: «ما در یک رستوران دور هم جمع شده بودیم و می‌خواستیم کمی خوش بگذرانیم. پیشخدمت کمی تنبل بود. دوستم خلاقیت به خرج داد و E-Table یا میزهای الکترونیکی را طراحی کرد. این میزها اکنون دارای پروانه ثبت اختراع شده است.»
 
با کمک این میزها می‌توان نورپردازی محیط را کم و زیاد کرد و دیگر نیازی نیست برای پرداخت هزینه منتظر پیشخدمت ماند.

 

اخبار,اخبار گوناگون ,رستوران‌های آینده

 
راجات سوری که «اِلا کارته» را بر پایه «سیلیکون ولی» تاسیس کرده است می‌گوید: «اگر به غذاخوری‌های روم باستان نگاهی بیندازید، خواهید دید که با رستوران‌های امروزی تفاوت چندانی ندارند.»
 
آقای سوری از دوره دکتری دانشگاه MIT انصراف داد تا در یک کافه ایرلندی در کمبریج ماساچوست کار کند. حاصل کار بسیار جالب بود. او یک تبلت رستورانی به نام  Prestoرا اختراع کرد. رستوران زنجیره‌ای Applebee's آمریکا با او قرارداد بست و قرار است که از این تبلت در تمام 1800 شعبه خود در سراسر ایالات‌متحده استفاده کند.
 

اخبار,اخبار گوناگون ,رستوران‌های آینده

 
تبلت پرستو، خشاب کارت اعتباری در بالای آن مشهود است
 
او می‌گوید: «رستوران‌ها محافظه‌کار هستند.  فناوری در تمام جنبه‌های زندگی بشر نفوذ کرده، اما رستوران‌ها عقب مانده‌اند.»
 
پِرستو یک رقیب هم دارد.  زیاسک «Ziosk»  توسط یک شرکت تگزاسی توسعه داده شده و دو رستوران زنجیره‌ای Chili’s و Red Robin از آن استفاده می‌کنند. سرعت فروش این تبلت‌ها به سرعت در حال افزایش است.
 

اخبار,اخبار گوناگون ,رستوران‌های آینده

 

اخبار,اخبار گوناگون ,رستوران‌های آینده

 
میزهای رستورانی مجهز به فناوری تعاملی به شما امکان می‌دهد آشپزخانه را به صورت زنده مشاهده کنید

 

اخبار,اخبار گوناگون ,رستوران‌های آینده

 
دست رباتی بخشی از رستوران‌های آینده (حداقل در خارج از ژاپن) خواهد بود
 
ربات‌های پیشخدمت جای کارگران را در برخی مجموعه‌ها گرفته‌اند. البته در حال حاضر فست‌فودها بازار هدف این ربات‌ها هستند، اما آقای سوری معتقد است که این روال تغییر خواهد کرد: «به نظرم، رستوران‌های مجلل به این قضیه می‌بالند که تمام کارها را دستی انجام می‌دهند. اما در طول زمان همه چیز تغییر خواهد کرد. آن‌ها به فناوری محتاج خواهند شد.»
 

اخبار,اخبار گوناگون ,رستوران‌های آینده

 
گرچه این ربات‌ها در حال حاضر به شکل انبوه استفاده نمی‌شوند، اما در آینده آن‌ها را زیاد خواهیم دید

 

اخبار گوناگون - فرادید