دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ابراز خوشحالی عجیب ناسا پس از سانحه سقوط فضاپیما + تصاویر



طرح رویایی فرستادن انسان به مریخ به دلیل خطاهای انسانی و تکنیکی بر سر ساخت تجهیزات با مشکلی جدی و حتی ناممکن شدن اجرای آن به تازگی مواجهه گشته است.

کارشناسان پس از سقوط مجدد فضاپیمای مدرن خود به نام LDSD به کمک چتر نجات موفق به بازیابی سفینه به طور سالم و بدون وقوع انفجار شده‌اند، ابراز خرسندی کرده‌ است.

ابراز خوشحالی عجیب ناسا پس از سانحه سقوط فضاپیما + تصاویر

گفتنی است، قرار است این فضاپیمای فوق مدرن که شبیه به یک بشقاب پرنده است به مریخ نوردان کمک می کند تا فرودی موفق از سفینه مادر به سطح سیاره سرخ در سال 2035 براساس برآوردهای تخمین زده شده داشته باشند.

ابراز خوشحالی عجیب ناسا پس از سانحه سقوط فضاپیما + تصاویر

بررسی‌ها نشان می‌دهند، در جدیدترین آزمایش‌ها بر فراز اقیانوس آرام انجام شده سفینه فضایی به ارتفاع 120 هزار پایی دست یافت اما به دلیل خاموش شدن موتور مجددا دچار سقوط شد اما این بار چتر نجات آن درست عمل کرد و سفینه را به سلامت به سطح زمین رساند.

ابراز خوشحالی عجیب ناسا پس از سانحه سقوط فضاپیما + تصاویر

کارشناسان با توجه به عدم موفقیت پی در پی راه اندازی سفینه LDSD عنوان کرده‌اند طرح پرتاب و فرود فضا نوردان در سطح سیاره مریخ با چالشی عظیم مواجهه گشته است.

ابراز خوشحالی عجیب ناسا پس از سانحه سقوط فضاپیما + تصاویر

آخرین بار پرتاب سفینه فضایی LDSD در نزدیکی سواحل جزایر هاوایی انجام شده است.

کارشناسان ناسا ابراز امیدواری کرده‌اند که در آینده با تکمیل و رفع کامل نواقص دیگر شاهد سقوط این فضا پیمای منحصر به فرد نباشند.
اخبارعلمی - باشگاه خبرنگاران


ویدیو مرتبط :
تست موتور فضاپیما توسط ناسا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصاویر ابراز خوشحالی ماهیهای برنده/ برندگان مسابقه عکاسی میگروگرافی



تصاویر موجوداتی که از برنده شدن تصویر خود در مسابقه علمی عکاسی میکروگرافی یا ریزنگاری ابراز خوشحالی می‌کنند، منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تصویری که توسط یورگن برگر و ماهاندرا سوناوین از موسسه زیست شناسی ماکس پلانک از ماهیهای دو روزه دانیوی گورخری گرفته شده جایزه اول مسابقه عکاسی میکروگرافی را از آن خود کرد.

 

برندگان مسابقه عکاسی , عکس عکاسان حرفه ای

 

این موجودات با ظاهر عجیب در حقیقت ماهی دانیوی گورخری هستند که از طریق ذره بین الکترونیکی مشاهده شده است، دو حفره بالای دهاننشان نشان دهنده سیستم بویایی آنها است.

این ماهی های کوچک در موسسه زیست شناسی ماکس پلانک در توبینگن آلمان به عنوان بخشی از تحقیقات روی سلولهای حسی و توسعه اندامهای جنینی مورد مطالعه قرار دارند، مطالعاتی که برای دو دانشمند جایزه 5 هزار یورویی به ارمغان آورد.

ماهی گورخری یا دانیو ماهی مناطق گرمسی آب شیرین است که عمدتا در آکواریومهای تحقیقاتی یافت می شود. این ماهی ها ظرف سه ماه تبدیل به یک ماهی بالغ می شوند.

در طول مرحله کرمینه ایی، این ماهی از نظر باله، پوست، قلب و مغز خود دچار دگردیسی کامل می شود.

تصویر یک آخوندک رنگی نیز در جایگاه دوم این مسابقه قرار گرفت که توسط ایگور سیوانوویسز عصب شناس زیستی گرفته شده است.

 

برندگان مسابقه عکاسی , عکس عکاسان حرفه ای

 

تصویر آخوندک رنگی شگفتی داوران مسابقه را برای تکنیکهای به کار گرفته شده در گرفتن عکس برانگیخت

عکاس این تصویر توضیح داده است که این جانور چگونه وقتی مورد تهدید قرار می گیرد اندامهای خود را از هم باز می کند تا دشمنان را گیج کند. آنها همچنین از پایهای جلویی خود برای به دام انداختن طعمه استفاده می کنند.

همچنین تصویری از سیستم فعال ایمنی انسان در یک نگاه که می تواند با یک گل اشتباه گرفته شود در مقام دوم این مسابقه با آخوندک رنگی شریک بود.

تصویر سیستم ایمنی انسان از سوی ولکر برنکمان از دپارتمان عفونت موسسه زیست شناسی ماکس پلانک در برلین گرفته شده است. این تصویر نشان دهنده یک سلول سفید خونی ( به رنگ قرمز) درحال بلعیدن یک باکتری سل ( به رنگ سبز) است که توسط یک اسکن الکترونیکی  گرفته شده است.

 

برندگان مسابقه عکاسی , عکس عکاسان حرفه ای

 

تصویر سیستم ایمنی انسان که نشان دهنده یک سلول سفید خونی ( به رنگ قرمز) درحال بلعیدن یک باکتری سل ( به رنگ سبز) است که توسط یک اسکن الکترونیکی  گرفته شده است.

اختراع میکروسکوپ در قرن 17میلادی توسط آنتونی فان لیوونهوک، دید تازه‌ای به مردم بخصوص به پژوهشگران داد، اما 50 سال طول کشید تا با نصب دوربین عکاسی، نمای زیر میکروسکوپ نوری تصاویری تهیه شد. درحال حاضر تصاویر گرفته شده توسط میکروسکوپ الکترونی کاربرد زیادی در پزشکی و ژنتیک و تحقیقات سلولی دارند..... / خبرگزاری مهر