دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

آمازون دومین قدرت بزرگ بازار تبلت جهان



 

آمازون دومین قدرت بزرگ بازار تبلت جهان

 

شرکت آمازون به دومین قدرت بزرگ بازار تبلت جهان تبدیل می شود.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات ایسنا، بر اساس نتایج یک بررسی، انتظار می رود شرکت آمازون به زودی و پس از اپل به دومین قدرت در بازار پررونق تبلت جهان تبدیل می شود. دلیل چنین انتظاری، تقاضای بالا برای محصولات جدید شرکت آمازون به ویژه تبلت کیندل فایر اعلام شده است.

طبق این نظرسنجی، ۶۵ درصد از خریداران تبلت قصد دارند تا در آینده تبلت آی پد اپل را خریداری کنند و این از قدرت و جایگاه بالای شرکت اپل در بازار تبلت جهان حكایت دارد.

در همین حال ۲۲ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی عنوان کردند که خرید تبلت کیندل فایر محصول شرکت آمازون را در برنامه های خود گنجانده اند.

نکته جالب این که این برای نخستین بار از زمان ورود تبلت آی پد به بازار است که رقیب این محصول توانسته تقاضای دو رقمی را برای خود به ثبت برساند و این نشان دهنده رقابتی تر شدن این بازار پرسود است..... /  خبرگزارى ایسنا


ویدیو مرتبط :
دومین میدان بزرگ جهان در نصف جهان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سهم اوپک از بازار بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان/آمریکا چقدر از عربستان نفت می خرد؟



اخبار,اخبار اقتصادی ,نفت ایران

 

اخبار اقتصادی - سهم اوپک از بازار بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان/آمریکا چقدر از عربستان نفت می خرد؟

از سال 2008 روند نزولی واردات نفت آمریکا آغاز شد و در سال 2013 به 7.7 میلیون بشکه در روز رسید. طی این دوران، سهم اوپک از بازار نفت آمریکا از 5.4 میلیون بشکه در روز به حدود 3.5 میلیون بشکه در روز کاهش یافت.

سال‌هاست آمریکا بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین بر اساس آمارهای اداره اطلاعات انرژی آمریکا، واردات نفت این کشور در سال‌های 2004 تا 2007، در بالاتر از مرز 10 میلیون بشکه در روز تقریباً ثابت بوده است.

از سال 2008 روند نزولی واردات نفت این کشور آغاز شد و در سال 2013 به 7.7 میلیون بشکه در روز رسید. طی این دوران، سهم اوپک از بازار نفت آمریکا از 5.4 میلیون بشکه در روز به حدود 3.5 میلیون بشکه در روز کاهش یافت.

همراه با این کاهش سهم اوپک در بازار نفت آمریکا، سهم عربستان نیز اندکی کاهش یافت و از 1.5 میلیون بشکه در روز در سال 2008 به 1.3 میلیون بشکه در روز در سال 2013 رسید؛ اما در ماه‌های اخیر، روند نزولی واردات نفت آمریکا از اوپک شدت گرفت و این بار بر خلاف سال‌های قبل، کاهش واردات نفت عمدتاً متوجه عربستان بوده است.

در مارس امسال، آمریکا 3.1 میلیون بشکه نفت از اوپک وارد کرد که سهم عربستان 1.5 میلیون بشکه در روز بوده است. در ماه آگوست، واردات نفت آمریکا به حدود سه میلیون بشکه در روز کاهش یافت، ولی سهم عربستان به کمتر از 900 هزار بشکه در روز سقوط کرد. واردات نفت آمریکا از اوپک در اغلب ماه‌های سال جاری میلادی، حداقل سه میلیون بشکه در روز بوده است ولی واردات نفت از عربستان طی ماه‌های اخیر،‌ با روندی پایدار کاهش یافته است. 

اخبار,اخبار اقتصادی ,نفت ایران

 اخبار اقتصادی - خبرآنلاین