دانش و فناوری
2 دقیقه پیش | گرفتن ویزای انگلیس در ایراناز زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ... |
2 دقیقه پیش | دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSPپروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ... |
آخرین وضعیت رتبه بندی دانشگاههای...
آخرین وضعیت رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام/ تشکیل جلسه در عربستان
عضو اصلی تیم رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام با تشریح آخرین وضعیت رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام که ایران به عنوان مرجع این رتبه بندی تعیین شده است گفت: آخرین جلسه برای تعیین راهکارهای رتبه بندی دانشگاهها اردیبهشت ماه در ریاض برگزار می شود.
دکتر جعفر مهرداد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: بحث رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام از سومین نشست وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی در اکتبر ۲۰۰۶ در کویت آغاز شده و در همان نشست اعضای تیم ملی رتبه بندی تعیین و فعالیت خود را آغاز کرده است.
عضو تیم ملی اصلی رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام افزود: برای تعیین معیارها دو نشست پیاپی در تهران برگزار شد که در آن متخصصان و خبرگان رتبه بندی دانشگاهها حضور داشتند.
پس از تعیین معیارها، نشست بعدی که در واقع مرکب از نمایندگان تمام کشورهای اسلامی بود در تهران برگزار و در آن معیارها و راهکارهای رتبه بندی مرور شد و بعد از انجام اصلاحات به تصویب رسید.
وی ادامه داد: مصوبه تهران در چهارمین نشست وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی که در اکتبر ۲۰۰۸ در باکو پایتخت آذربایجان برگزار شد ارائه شد و پس از بحث های فراوان مقرر شد ایران به عنوان مرجع رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام انتخاب شود.
مهراد گفت: تا کنون دو بار دانشگاههای کشورهای اسلامی رتبه بندی شده و نتایج آن به سی و چهارمین و سی و پنجمین نشست وزرای امور خارجه کشورهای اسلامی به ترتیب در اسلام آباد و دمشق ارائه شده است.
عضو تیم ملی اصلی رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام افزود: اخیرا معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ماموریت رتبه بندی دانشگاهها را به پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) واگذار کرده و این پایگاه مسئولیت رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام را بر عهده دارد.
وی گفت: بانک توسعه اسلامی برای برگزاری کارگاه آموزشی رتبه بندی برای نمایندگان دانشگاه های جهان اسلام (از هر کشور یک نفر) مبلغ ۷۵ هزار دلار تصویب کرده که به زودی این کارگاه در شیراز برگزار خواهد شد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ادامه داد: برای تعیین راهکارها چهارمین نشست اعضای تیم اصلی رتبه بندی ۶-۴ اردیبهشت ماه ۱۳۸۹ در ریاض تشکیل جلسه خواهد داد و پس از آن نشست فوق العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی در عربستان سعودی تشکیل جلسه خواهد داد.
به گفته دکتر مهرداد اعضای تیم اصلی رتبه بندی کشورهای اسلامی شامل ایران، ترکیه، پاکستان، مالزی، مراکش و مدیر کل علوم و فناوری سازمان کنفرانس اسلامی در جده می شود.
ویدیو مرتبط :
آخرین وضعیت سیستان و بلوچستان
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
شرط جدید اعتبار مدارک دانشگاههای پزشکی/ قرارگرفتن در فهرست رتبه بندی
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تغییر در نحوه اعلام معتبر بودن دانشگاههای خارج از کشور گفت: از این پس رتبه بندی های جهانی نیز به عنوان ملاکی برای اعتبار دانشگاههای خارج از کشور در نظر گرفته می شود.
دکتر محمود قاضی خوانساری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افرادی که در دانشگاه هایی که در فهرست دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت قرار ندارند و نامعتبر هستند، تسهیلات ارزی دریافت نمی کنند.
وی یادآور شد: شورای ارزشیابی در آخرین مجوز خود تعریف جدیدی برای اعتبار دانشگاهها علاوه بر فهرست وزارت بهداشت ارائه کرد. بر اساس این تصمیم مدارک دانشگاههایی که در فهرست ارزشیابی وزارت بهداشت قرار ندارند، در صورتی که در میان 1000 دانشگاه اول رتبه بندی جهانی QS، در میان 500 دانشگاه اول رتبه بندی تایمز و 500 دانشگاه اول رتبه بندی شانگهای قرار دارند ارزشیابی می شوند.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت افزود: در این میان کتاب گورمن که کتاب دانشگاههای معتبر آمریکا است نیز به عنوان یک ملاک ارزشیابی درنظر گرفته می شود.
قاضی خوانساری دلیل این تصمیم را قرار گرفتن ایران در رتبه های بین المللی از جمله تایمز و QS عنوان کرد و افزود: دلیل دیگر این امر این بود که فردی از یک دانشگاه معتبر جهانی فارغ التحصیل می شد اما این دانشگاه در فهرست وزارت بهداشت قرار نداشت از همین رو ما رتبه بندی های جهانی را نیز ملاک قرار دادیم..../مهر