دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

آب‌ معدنی یا کلکسیون مواد شیمیایی!



اخبار,اخبار علمی,مواد شیمیایی در آب‌ معدنی‌

اخبار علمی - آب‌ معدنی یا کلکسیون مواد شیمیایی!

کارشناسان آلمانی در گزارش جدیدی اظهار داشتند که نزدیک به 25 هزار ماده شیمیایی در آب معدنی‌ وجود دارند که برای بدن مضر هستند.

به گزارش  ایسنا ،‌ این مواد شیمیایی موجود در آب معدنی‌ها، تاثیرات مشابه با داروهای قوی بر بدن بر جای می‌گذارند.

این بررسی شامل دو مرحله است. در مرحله نخست، کارشناسان 18 نمونه از محصولات آب معدنی تولید شرکت‌های مختلف را که در سراسر جهان مصرف می‌شوند، آزمایش کرده و تاثیر آن را بر گیرنده‌های دو هورمون استروژن و آندروژن بدن آزمایش کردند. همچنین از آب شیر هم به عنوان معیاری برای مقایسه استفاده شد.

این محققان بر اساس مشاهدات خود متوجه شدند بیشتر انواع آب‌ معدنی‌ها با گیرنده‌های هر دو نوع هورمون در بدن تداخل دارند اما در مورد آب شیر چنین تاثیری مشاهده نشد.

همچنین در مرحله دوم این مطالعه، پزشکان به بررسی ترکیب‌های شیمیایی در انواع آب‌ معدنی‌ پرداختند تا مشخص شود کدام ترکیب شیمیایی موجود در آنها بر عملکرد این هورمون‌ها تاثیر منفی می‌گذارد.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، در نهایت پزشکان در این مطالعه تاکید کردند که به رغم این اطلاعات هشداردهنده، این مواد شیمیایی در آب‌ معدنی‌ برای تمام افراد خطرساز نیستند و برای افراد بالغ و سالم خطری ندارند اما سلامت کودکان خردسال، زنان در سن بارداری و یا زنان حامله در تماس با این ترکیب‌ها بیشتر به خطر می‌افتد. این ترکیب‌های شیمیایی موجب رشد بی‌رویه، بلوغ زودرس، تولد پیش از موقع، نازایی و یا حتی یائسگی زودرس می‌شوند.
اخبار علمی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
مواد معدنی از آب دریا(Damian Palin)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مواد شوینده شیمیایی را بی رویه مصرف نكنید



 

 

مواد شوینده شیمیایی را بی رویه مصرف نكنید

 

كارشناس آموزش اورژانس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: پرهیز از مصرف بی رویه مواد پاك كننده شیمیایی از مهمترین اصول پیشگیری ابتلا به عوارض ناشی از اینگونه مواد است.

به گزارش روز یكشنبه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی، 'آرزو دهقانی' افزود: بهتر است افراد تا حد ممكن از شوینده هایی كه آسیب كمتری دارد، استفاده كنند.

وی اظهار داشت:‌ مواد شوینده شیمیایی كه بخار تولید می كنند باید از برنامه تمیزكاری حذف شوند یا درصورت استفاده ، فضا بگونه ای باشد كه جریان سریع هوا، بخارها را پراكنده سازد.

كارشناس آموزش اورژانس كشور با تأكید بر خودداری از استفاده مواد شوینده در محیط های دربسته گفت: محصولات شیمیایی و شوینده همواره باید در ظرف اصلی خود نگهداری شوند و از نگهداری این مواد در ظروف مواد خوراكی مانند بطری نوشابه به شدت پرهیز كرد چراكه ممكن است كودكان این مواد را مصرف كنند.

دهقانی، مخلوط كردن مواد شوینده با آب گرم را بدترین حالت استفاده از مواد پاك كننده، نام برد و تصریح كرد: مواد شوینده را نباید در محیط های در بسته ای كه بخار آب وجود دارد، استفاده كرد و هنگام استفاده از فرآورده های شوینده لازم است پنجره ها باز باشد تا هوا به خوبی در محیط جریان داشته باشد.

وی افزود: ازمخلوط كردن مواد شیمیایی مانند جوهر نمك با فرآورده های سفید كننده بطور جدی خودداری شود چراكه بخار و گازهای ناشی از این تركیبات، بسیار سمی و خفه كننده است.

به گفته كارشناس آموزش اورژانس كشور، هنگام شست وشوی حمام و دستشویی تاحد امكان باید از ماسك های محافظ استفاده شود و پنجره ها نیز باز و تهویه هم روشن باشد تا جریان هوا برقرار شود.

دهقانی به بیماران دارای مشكلات تنفسی مانند آسم یا افرادی كه حساسیت ریوی دارند توصیه كرد به هیچ عنوان با مواد شیمیایی در تماس نباشند.... / تحلیل : ایرنا