دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

8 توصیه برای رهایی از دست مزاحمان اینترنتی



هک کردن کامپیوتر, ایمیل‌های اسپم

اگر فقط برای چند دقیقه در شبکه‌های اجتماعی بچرخید، متوجه می‌شوید پر از آدم‌های بامزه و بی‌مزه است. برخی آدم‌ها واقعا جز مزاحمت کار دیگری بلد نیستند، اما بعضی دیگر می‌توانند بهترین دوستان شما شوند. در اینجا هشت ترفند آموزش می‌دهیم تا در برخورد با مزاحمان و آنها که روی اعصاب هستند به کار ببرید.

 

1ـ نظرات درست را از نادرست تشخیص دهید
خرید آنلاین عالی است. راحت، بدون این‌که در این ترافیک و شلوغی بیرون بروید می‌توانید به وسیله کامپیوتر و اینترنت براحتی و بدون دردسر خرید کنید، بویژه اگر حال خواندن نظرات در مورد هر محصول را داشته باشید. البته برخی سازندگان با گذاشتن نظرات درباره محصول خود، برای خوب نشان دادن آن، شما را به اشتباه می‌اندازند. خب چطور باید تشخیص دهید نظرات در مورد یک محصول واقعی است یا نه؟

 

زیاد سخت نیست، فقط باید کمی در اینترنت گشت بزنید تا بفهمید اصغرآقا همیشه دارد از یک نام تجاری خاص حمایت می‌کند. شک نکنید این اصغرآقا آخر هر ماه از آن شرکت حقوق می‌گیرد. خیلی ساده نظرات او را برای همیشه فراموش کنید. در ضمن آدم‌های صادق معمولا با نام و مشخصات کامل نظرات خود را ابراز می‌کنند. آنها که فقط نکات منفی یا فقط نکات مثبت را هم می‌گویند، زیاد جدی نگیرید.

 

2ـ به متقلبان در بازی‌های آنلاین شلیک کنید
اگر تا به حال آنلاین بازی کرده باشید، دیده‌اید برخی بازیکنان برای پیروزی حاضرند هر کاری بکنند. بهترین کاری که می‌توانید بکنید این است که گزارششان را به مدیران سرور منتخب خود بدهید. هرچند می‌توانید مطمئن شوید بازی کردن شما در سرور منتخبتان دارای مقیاس‌های ضد تقلب است یا نه. البته به خاطر داشته باشید قبل از این‌که به مردم تهمت بزنید، مطمئن شوید خودتان جر نزده باشید!

 

3ـ مراقب فریب‌ها باشید
مزاحمان آنلاین همیشه با روش‌های جدیدی سعی می‌کنند شما را فریب دهند. هیچ‌گاه پسوردتان را جایی ننویسید، هیچ‌گاه چیزی را از ایمیلی که ناخواسته بهتان رسیده نخرید و نیز هیچ‌گاه روی لینک‌هایی از بانک یا موسسه مالی خود کلیک نکنید. هر چیزی را که خواستید خودتان روی نوار آدرس تایپ کنید.

 

اگر چیزی را از سایت‌های خرید و فروش اینترنتی مثل تخفیفان یا دیجی کالا می‌خرید یا خودتان روی سایت‌های آگهی کالایی می‌فروشید، مراقب افرادی که پیشنهاد معامله مستقیم خارج از حلقه وب‌سایت را می‌دهند، باشید. فریب چند تومان گران فروختن یا ارزان خریدن جنس نباشید. به وقتی فکر کنید که کل حساب بانکیتان را خالی کرده‌اند.

 

4ـ ایمیل‌های فورواردی آزاردهنده را فیلتر کنید
برخی ایمیل‌های اسپم شاید اسپم واقعی نباشند، اما بعضی نزدیکان و دوستان شما آنقدر ایمیل جورواجور می‌فرستند که این ایمیل‌ها دست‌کمی از اسپم ندارد. اگر از دریافت جوک‌ها، بیهوده‌گویی‌های سیاسی یا عکس حیواناتی که عمه و خاله‌تان برایتان می‌فرستند، خسته شده‌اید، باید قبل از هر اقدام خصمانه‌ای از آنها بخواهید این ایمیل‌ها را برایتان فوروارد نکنند و توضیح دهید چرا، اما اگر حرفتان را گوش نکردند یا اصلا روی‌تان نشد بگویید، یک راه حل ساده و موثر وجود دارد.

 

خودتان یک سیستم فیلترینگ دستی بسازید و به سرویس‌دهنده ایمیلتان بگویید هر نامه الکترونیکی حاوی کلمات بخصوص را برای شما نفرستند. سرویس جیمیل آخر این کار است. اگر مشکلی داشتید می‌دانید ما همیشه در کلیک آماده پاسخگویی هستیم.

 

5ـ پخش بدافزار را متوقف کنید
کاربران فنی شاید در اجتناب از بدافزار بلد باشند چه کنند (روی لینک‌های مشکوک دوستانتان کلیک نکنید. نرم‌افزار ضدویروس خوبی اجرا کنید). متاسفانه دوستان کمتر فنی‌تان تشخیص نمی‌دهند چه وقت بدافزاری را پخش یا چه وقت آن را متوقف می‌کنند. می‌توانید با آموزش دوستان کمتر فنی‌تان از پخش بدافزار جلوگیری کنید. به آنها کمک کنید کامپیوترشان را تمیز کنند و از فرصت‌ استفاده کنید و به آنها یاد دهید بهترین راه برای اجتناب از بدافزار چیست. همیشه به یاد داشته باشید تنها کسی نیستید که ایمیل‌های مشکوک دریافت می‌کنید.

 

6ـ سر و کار داشتن با خوره‌های فیسبوک و توییتر
چه بهترین دوستان شما باشند چه مشترکانی مزاحم، بعضی اوقات بحث‌هایی که در فیسبوک یا توییتر اتفاق می‌افتند خارج از کنترل می‌شود. اگر یکی از دوستان شما واقعا دارد با کامنت‌ها و پست‌هایش برایتان مزاحمت درست می‌کند می‌توانید روی پست‌های خودتان فیلتر بگذارید تا کامنت‌هایی را که حاوی کلمات بخصوصی است اصلا نشان ندهد. مثلا خیلی با حال بود یا این جمله کلیشه‌ای ببین من دارم می‌رم سفر. چیزی خواستی اس بده! پست مزاحم یا مراحم چه فرقی دارد؟ خب، یک بحث هوشمندانه راجع به موضوع بخصوصی خوب است اما این‌که من دارم می‌رم سفر برای بقیه جذابیتی
ندارد که! دارد؟

 

7ـ کلاس بدنسازی برای پسوردهای شما
پسوردهای ضعیف همیشه در معرض هک شدن هستند، فقط داشتن یک پسورد قوی و خاص راه‌حل نیست. روش‌های زیادی مثل انتخاب سوالات سخت برای ریکاوری پسورد یا بک‌آپ گرفتن از داده خود و... هستند تا بتوانید از پسورد خود محافظت کنید. یادتان باشد تاریخ تولد یا اسم مامان و بابا یا برادر و خواهر کوچک‌تر برای انتخاب پسورد دیگر خیلی خز شده است. برای تولید پسوردهای قوی تلاش کنید ترکیبی از حروف، اعداد و علامت‌هایی مثل $ و ^ و & یا @ به کار ببرید. در ضمن پسوردی هم اختراع نکنید که بعدا خودتان هم یادتان نیاید چه بوده است.

 

8 ـ نادیده انگاشتن مزاحمان
بهترین راه برای خلاصی از دست آدم‌های مزاحم بخصوص از نوع گیر سه پیچشان، این است که به کل نادیده‌شان بگیرید. آنها خسته‌تان می‌کنند و انرژیتان را می‌گیرند. پس بسادگی فقط نادیده‌شان بگیرید. در بیشتر سرویس‌های اینترنتی راه‌حل ساده‌ای به نام Ignore وجود دارد. یک کلیک ساده، شما را برای عمری راحت خواهد کرد.

منبع:jamejamonline.ir


ویدیو مرتبط :
آموزش مسدود سازی مزاحمان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه سه استاد غربی به 1+5: فرصت مبادله سوخت را از دست ندهید



 

 

 توصیه سه استاد غربی به 1+5: فرصت مبادله سوخت را از دست ندهید

 

سه استاد دانشگاه های غرب در آستانه مذاكرات استانبول به گروه 1+5 توصیه كردند كه فرصت ایجاد شده توسط ایران برای مبادله سوخت را از دست ندهند.

نماینده جمهوری اسلامی درآژانس بین المللی انرژی اتمی روز گذشته با اشاره به اینكه با قرار گرفتن میله‌های سوخت تولیدی ایران در قلب راكتور تهران، دولت اجازه ادامه مذاكرات را نخواهد داشت، از مذاكرات استانبول به عنوان فرصتی تاریخی برای بازگشت غربی ها به میز مذاكرات یاد كرد.

علی اصغر سلطانیه روز سه شنبه درگفتگو با خبرنگاران مطبوعات و رسانه‌های فرانسوی افزود: زمان به ضرر طرف مذاكره در جریان بوده كه بایستی از فرصت پیش آمده هرچه سریعتر استفاده كنند.

وی افزود: با قرار گیری اولین میله‌های سوخت تولیدی ایران در قلب راكتور تهران، احتمالا مجلس شورای اسلامی دیگر اجازه ای به دولت برای انجام مذاكرات و یا امكان ارسال اورانیوم به كشور تركیه و یا خارج ندهد و در این صورت خودمان به ساخت آن ادامه خواهیم داد.

سه استاد غربی در گفت وگو با ایرنا تاكید كردند كه با محوریت بیانیه تهران در مبادله سوخت می توان موضوع هسته ای میان ایران و غرب را حل و فصل كرد.

'چن كین' استاد و تحلیلگر آمریكایی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا در این مورد یادآور شد: پیش از این، ایران با میانجیگری دو كشور تركیه و برزیل توافق كرد كه اورانیوم با غنای كم خود را با سوخت راكتور تهران مبادله كند.

وی تاكید كرد كه این توافق می تواند باعث حل موضوع شود و اكنون نیز می توان با محور قرار دادن آن مسائل را حل كرد.

استاد دانشگاه دانشگاه میدل بری آمریكا افزود: این توافق اقدام مثبتی بود كه نشان داد ایران به مذاكره تمایل دارد.

'اندرو ویلیامز' استاد روابط بین الملل در دانشگاه سنت اندروز انگلیس نیز در این مورد اظهار داشت بیانیه تهران برای مبادله سوخت، تنها راه برای حل بحران از طریق همكاری نزدیك دو طرف است.

این استاد دانشگاه تاكید كرد كه غرب نباید این فرصت را از دست بدهد.

'ادر بون' استاد دانشگاه در استانبول تركیه نیز بی توجهی غرب به بیانیه تهران را به ضرر آنها دانست.

او با اشاره به در پیش بودن مذاكرات استانبول تصریح كرد كه اكنون زمان همكاری فرارسیده است و غرب باید از این فرصت استفاده كند.

بیانیه تهران كه سه كشور ایران، برزیل و تركیه در اجلاس اردیبهشت 1389 در تهران در خصوص آن به توافق رسیدند دارای 10 بند بود.

یك) ما بر تعهد به عدم گسترش سلاح های هسته ای و مواد مرتبط با آن تاكید و حقوق تمامی اعضا از جمله حقوق جمهوری اسلامی ایران به استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای در تحقیق، تولید و استفاده از انرژی هسته ای و چرخه غنی سازی برای اهداف صلح آمیز و بدون تبعیض را یادآوری می كنیم.

دو) اعتقاد راسخمان را برای ایجاد فضای سازنده ، مثبت و غیرتقابلی بیان می كنیم تا به دوره ای از تعامل و همكاری رهنمون شود.

سه) معتقدیم تبادل سوخت هسته ای بستری برای شروع همكاری در عرصه های مختلف به خصوص همكاری هسته ای صلح آمیز شامل ساخت نیروگاه و رآكتورهای تحقیقاتی است.

چهار) بر اساس این مفاد، تبادل سوخت هسته ای، حركتی سازنده رو به جلو و نقطه شروعی برای همكاری میان ملت هاست.

این حركت ها باید به تعامل مثبت و همكاری هسته ای صلح آمیز هدایت شود و از هر گونه تقابل اعم از اقدامات، رفتار و یا اظهارات تندی كه به حقوق و تعهدات ایران بر اساس ان پی تی لطمه می زند، پرهیز شود.

پنج) بر اساس مفاد فوق، برای تسهیل همكاری های هسته ای ذكر شده، جمهوری اسلامی ایران موافقت می كند كه 1200 كیلوگرم اورانیوم كمتر غنی شده در تركیه به امانت بگذارد.

این مواد در مالكیت ایران در تركیه خواهد بود و ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی امكان نظارت بر این مواد را خواهند داشت.

شش) ایران موافقت خود را با موارد فوق به آژانس بین المللی انرژی اتمی، ظرف هفت روز از طریق كانال های رسمی پس از تاریخ اعلام این بیانیه، اعلام می كند.

متناسب با دریافت پاسخ مثبت گروه وین شامل كشورهای روسیه، امریكا و فرانسه و آژانس بین المللی انرژی اتمی، جزئیات بیشتر تبادل سوخت از طریق یك توافقنامه مكتوب و سازوكارهای مناسب بین جمهوری اسلامی ایران و گروه وین كه به طور مشخص خود را متعهد به تحویل 120 كیلوگرم سوخت لازم برای رآكتور تحقیقاتی تهران كرده اند به طور مفصل تبیین خواهد شد.

هفت) از زمانی كه گروه وین تعهد خود را به شرایط این بیانیه اعلام كند، دو طرف به اجرای توافقنامه مذكور در بند شش ملزم خواهند بود.

ایران آمادگی خود را برای به امانت گذاشتن مطابق با توافقنامه ظرف یك ماه اعلام می نماید.

گروه وین نیز طبق این توافقنامه متعهد می شود 120 كیلوگرم اورانیوم مورد نیاز رآكتور تهران را ظرف یك سال به ایران تحویل دهد.

هشت) در صورتی كه مفاد این بیانیه مورد توجه قرار نگیرد، تركیه حسب درخواست ایران، LEU (اورانیوم كمتر غنی شده) را به ایران به سرعت و بدون قید و شرط برگشت می دهد.

نه) تركیه و برزیل از آمادگی مستمر جمهوری اسلامی ایران برای تداوم گفتگو با گروه 1+5 در هر مكان ازجمله تركیه و برزیل درباره دغدغه های مشترك براساس تعهدات دسته جمعی مطابق بسته و نكات پیشنهادی استقبال می كنند.

ده) تركیه و برزیل از رویكرد سازنده جمهوری اسلامی ایران در پیگیری حقوق هسته ای كشورهای عضو ان پی تی قدردانی كردند و متقابلاً جمهوری اسلامی ایران از تلاش های سازنده كشورهای دوست، تركیه و برزیل، در ایجاد فضای همكاری برای استیفای حقوق هسته ای ایران تشكر كرد...../تحلیل:ایرنا