دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چگونه یک دوربین مناسب انتخاب کنیم؟


اگر شما یک تلفن داشته باشید، احتمالا دیگر نیازی به دوربین نخواهید داشت. کیفیت عکس هایی که با دوربین موبایل می گیرید معمولا آنقدر خوب است که با دوربین های استاندارد ببین و بگیر رقابت کند. خب، پس وقتی که هم اکنون دوربینی در جیب تان دارید، چرا به دنبال خرید دوربین دیگری بروید؟ شاید نیازی نداشته باشید.

انتخاب دوربین دیجیتال یک فرآیند خیلی ساده به نظر می رسد که در گذشته ارتباط کاملا مستقیم و تنگاتنگی با محتوای جیب شما داشت. اما امروزه با همان پول انتخاب های کاملا متفاوتی خواهید داشت که کاربردها و امکانات مختلفی دارند و انتخاب دوربین را هم به کاری بسیار سخت و پیچیده تبدیل کرده اند. پس بگذارید نگاهی به امکانات و ایرادهای گروه های مختلف دوربین دیجیتال بیاندازیم، تا انتخاب معقول تری داشته باشیم.

دوربین موبایل ها و تلفن های همراه هوشمند
اگر شما یک تلفن داشته باشید، احتمالا دیگر نیازی به دوربین نخواهید داشت. کیفیت عکس هایی که با دوربین موبایل می گیرید معمولا آنقدر خوب است که با دوربین های استاندارد ببین و بگیر رقابت کند. خب، پس وقتی که هم اکنون دوربینی در جیب تان دارید، چرا به دنبال خرید دوربین دیگری بروید؟ شاید نیازی نداشته باشید.

البته به دلیل قطر کم تلفن های همراه، در آنها از سنسورهای نازکی استفاده می شود. سنسورهای بزرگتر معمولا عکس های بهتری می گیرند، اما سنسورهای درون دوبین های ببین و بگیر هم چندان بزرگتر از سنسور موبایل ها نیستند. اگر دوربین موبایل تان کیفیت مناسبی دارد و از آن راضی هستید، لزومی ندارد که با خرید دوربین عکاسی، یک ابزار دیگر را هم وبال گردن تان کنید.

اگر هم به دنبال کیفیت تصاویر بالاتری هستید، برای جایگزینی دوربین موبایل تان، به دنبال چیزی بهتر تر از دوربین های ببین و بگیر باشید. دوربین های ببین و بگیر مزایای زیادی نسبت به دوربین های موبایل دارند، اما برخی اوقات همه این مزایا، ارزش هزینه کردن بیشتر را ندارند. بهتر است ابتدا ببینید نیازهای تان در استفاده از دوربین چیست، تا بتوانید در خصوص دوربین مناسب تصمیم بگیرید. بگذارید اول ببینیم که دوربین تلفن های همراه برای چه کسانی مناسب اند.

کاربران دوربین های موبایل
‫*‬ افرادی که می خواهند همیشه فقط یک ابزار را به همراه داشته باشند. 
‫*‬ افرادی که می خواهند به صورت اتفاقی و گاهی اوقات از دوستان و خانواده شان عکس بگیرند. 
‫*‬ افرادی که بیشتر از کیفیت و نکات تکنیکی عکس ها، به اشتراک گذاری لحظات برای شان اهمیت دارد. 
‫*‬ دارندگان تلفن های هوشمند که می خواهند از اپلیکیشن های موبایل برای ویرایش عکس ها استفاده کنند. 
‫*‬ افرادی که آنقدر پول برای خرج کردن ندارند که دوربین عکاسی جداگانه خریداری کنند. 

مزایا:
‫*‬ کیفیت عکس ها معمولا به اندازه کافی خوب هستند که در اندازه ۱۰ در ۱۵ یا ۱۲ در ۱۷ سانتی متر چاپ شوند. 
‫*‬ این اجتماعی ترین دوربینی است که می توانید داشته باشید. تقریبا همه تلفن های همراه امکانات به اشتراک گذاری عکس (همچون ام ام اس) را در اختیارتان می گذارند. موبایل های هوشمند هم می توانند با اپلیکیشن ها، عکسها را به همه شبکه های اجتماعی و سایت های به اشتراک گذاری عکس ارسال نمایند. 
‫*‬ این دوربین همیشه با شما است. 
‫*‬ کارایی آن خیلی بیشتر از آن است که فقط عکس بگیرد. 
‫*‬ اگر تلفن شما GPS داشته باشد، می توانید عکس های تان را تگ مکان (جئوتگ) هم بزنید.

معایب:
‫*‬ در بسیاری از موارد، عکس موبایل ها، کمترین کیفیت را در میان دوربین ها دارند. 
‫*‬ در دوربین های دیجیتال، شما یک دستگاه اختصاصی دارید که همه تنظیمات لازم را دارد. اما در دوربین تلفن همراه، بسیاری از دکمه ها و تنظیمات مورد نیاز را ندارید که باعث مشکل در برخی کارها می شود. 
‫*‬ وقتی باتری تلفن تان خالی شده باشد، دوربین تان هم شارژ ندارد. 
‫*‬ روی این دوربین ها امکان استفاده از ابزارهای جانبی همچون سه پایه، فلاش و ... را ندارید.

در اصل، دوربین تلفن همراه نمی تواند نقش دوربین عکاسی اصلی شما را بازی کند. اما اگر موبایلی با دوربین کاملا خوب خریده اید و عکس های زیادی هم نمی گیرید، شاید نیازی به دوبین جداگانه نداشته باشید.

چه موبایلی بخریم؟


آخرین آی فون شرکت اپل، دوربین بسیار خوبی دارد. این گوشی دارای فلاش و دوربین کم کیفیت جلویی است. مهمتر از آن اپلیکیشن های بسیار جذاب و کاربردی هستند که برای آی فون نوشته شده اند. شاید این بهترین دوربین موبایل موجود در بازار نباشد، اما عکس های شگفت انگیزی می گیرد.

برخی از تلفن های اندرویدی بهترین دوربین ها را در میان موبایل ها دارند و مهمترین مدل های آن توسط HTC تولید شده اند. مدل هایی همچون Sensation و EVO 3D و Incridible S و Inspire بهترین مدل های بازار هستند که همگی دوربین های ۸ مگاپیکسلی بسیار خوبی دارند.

منبع : نارنجی


ویدیو مرتبط :
انتخاب پایه دوربین مناسب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتخاب دوربین دیجیتال مناسب با بودجه شما


با قیمت زیر 100 هزار تومان و بالای دو میلیون تومان هم می توانید دوربین فیلمبرداری دیجیتال پیدا کنید. بنابراین انتخاب دوربین مناسب بستگی زیادی به بودجه و انتظارات شما از دوربین دارد.

کسب و کار: یکی از بهترین ابزارها برای ثبت کردن خاطرات، دوربین فیلمبرداری دیجیتال است. دوربین های دیجیتال امروزی بسیار کوچک تر  و جمع و جورتر از مدل های قدیمی هستند و با آنها می توانید فیلم هایی با کیفیت خیره کننده بگیرید.

بسیاری از این دوربین ها حتی امکان گرفتن عکس هایی مناسب هم دارند و به همین دلیل، دوربین های فیلمبرداری دیجیتال هم اکنون یکی از ابزارهای کامپیوتری خانواده ها به شمار می روند.

محدوده قیمت این ابزارهای دیجیتال بسته به نوع و توانایی های دوربین بسیار گسترده است. حتی با قیمت زیر 100 هزار تومان و بالای دو میلیون تومان هم می توانید دوربین فیلمبرداری دیجیتال پیدا کنید. بنابراین انتخاب دوربین مناسب بستگی زیادی به بودجه و انتظارات شما از دوربین دارد.

در ادامه، سه دوربین فیلمبرداری دیجیتال خوب در محدوده قیمت های متفاوت معرفی شده اند.

زیر 200 هزار تومان

Kodak PlaySport ZX3



دوربین ZX3 محصول کداک، یکی از دوربین های جمع و جور نسبتا ارزانی است که این روزها می توانید در بازار پیدا کنید. قیمت این دوربین حدود 170 هزار تومان است و کیفیت فیلمبرداری آن گرچه فوق العاده نیست، برای دوربینی با این اندازه و این قیمت مناسب به نظر می رسد.

ظاهر دوربین کاملا شبیه به گوشی همراه است و دکمه های کنترل کننده و نمایشگر دو اینچی آن در پشت دوربین جای گرفته اند. مهمترین ویژگی ZX3 ضد آب وبدن است. به همین دلیل درگاه های دوربین به شیوه ای بسیار مطمئن بسته شده اند و آب به هیچ وجه نمی تواند به آنها نفوذ کند. به این ترتیب می توانید با خیال راحت این دوربین را تا عمق سه متری با خود به زیر آب ببرید و فیلمبرداری کنید.

حسگر تصویر 2.5/1 اینچی CMOS این دوربین نسبت به اندازه دوربین بزگ و مناسب است و وضوح 5 مگا پیسکل را ارائه می دهد، بنابراین برای عکس گرفتن هم می توانید روی ZX3 حساب کنید، ضمن اینکه قابلیت فیمبرداری تمام اچ دی 1080p و وضوح های پایین تری همچون اچ دی 720p و WVGA با این دوربین امکانپذیر است.



زیر 400 هزار تومان

Panasonic SDR-S71



اگر خوش شانس باشید، می توانید این دوربین فیلمبرداری قدرتمند پاناسونیک را با قیمتی حدود 400 هزار تومان در بازار پیدا کنید. با این حال این دوربین هنوز هم جزو محصولات ارزان قیمت و رده مبتدی شرکت پاناسونیک به شمار می رود.

مهمترین ویژگی SDR-S71 لنز قدرتمند آن است که از توانایی زوم 70 برابر برخوردار است. ویژگی های خودکار گوناگونی در این دوربین تعبیه شده است تا آن را به دوربینی ایده آل برای کاربران غیرحرفه ای بدل کند. دیگر ویژگی جالب  SDR-S7، لرزش گیر اپتیکال است که معمولا جزو ویژگی های دوربین های فیملبردای حرفه ای به شمار می رود.

حسگر تصویر CCD و 0/8 مگاپیکسلی دوربین هم گرچه فوق العاده نیست، برای چنین دوربینی معقول به نظر می رسد و به دستگاه امکان می دهد با کیفیت VGA فیلمبرداری کند و با همین وضوح هم عکسبرداری کند. سایر ویژگی های جالب این دوربین عبارتند از نمایشگر 2/7 اینچی، حالت Intelligent Auto برای فیلمبرداری تمام خودکار و پشتیبانی از کارت های حافظه SD.



زیر 800 هزار تومان

Sony HDR-CX250



اگر حاضرید 790 هزار تومان پول بابت دوربین فیلمبرداری دیجیتال بپردازید، می توانید این دوربین تمام اچ دی و فوق العاده سونی را انتخاب کنید. حسگر CMOS این دوربین دقت 5/43 مگا پیکسلی دارد و با ابعاد 3.91/1 اینچ، کیفیت فیلمبرداری تمام اچ دی با وضوح 1080×1920، کیفیت اچ دی با وضوح 1080×1440 و همچنین وضوح 480×720 پیسکل را ارائه می دهد.

کیفیت عکسبرداری این دوربین هم قابل توجه است و با آن می توانید عکس هایی با وضوح 2240×3984 پیکسل با کیفیت 8/9 مگاپیکسل بگیرید. در کنار این قابلیت های تصویری، از کیفیت صدای دوربین CX250 هم نباید غافل شد که از نوع دالبی دیجیتال دو کاناله استریو است.

تخصص اصلی این دوربین گرفتن فیلم است، به همین دلیل حالت های فیلمبرداری بسیار متنوعی در آن تعریف شده است که امکان فیلمبرداری اتوماتیک، ساحل، طلوع و غروب آفتاب، مناظر برفی، شب، آتش بازی و چندین حالت دیگر را در اختیار می گذارد.

بزرگ نمایی اپتیکال 30 برابر، لرزش گیر، فوکوس دستی و خودکار، صفحه نمایش 3 اینچی، خروجی HDMI، پشتیبانی از انواع کارتهای حافظه و بلندگوی داخلی، از دیگر ویژگی های مهم دوربین CX250 هستند.