دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چطور اطلاعات شخصی را هنگام فروش گوشی از بین ببریم؟



بازیابی اطلاعات گوشی , گوشی‌های اندروید

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید گوشی تلفن همراه خود را بفروشید اما نگران این باشید که اطلاعات شخصی و مهم شما که در داخل گوشی همراهتان قرار دارد در اختیار افراد دیگر قرار نگیرد.

 

در این موارد پاک کردن ساده محتویات گوشی قطعاً مؤثر نخواهد بود و این محتویات بعدها به راحتی قابل بازگردانی هستند.

 

در مورد گوشی‌های اندرویدی در قسمت تنظیمات گزینه ای وجود دارد که به وسیله آن کاربر می‌تواند گوشی خود را به حالت تنظیمات کارخانه بازگرداند و به‌اصطلاح Factoty Reset کند.

 

با وجود اینکه ابزارهای مختلفی برای پاک سازی اطلاعات شخصی درون ابزارهای همراه وجود دارد. با جند راه حل ساده و بدون دردسر می‌توان امنیت اطلاعات شخصی خود را بسیار بالا ببرید.

 

مرحله اول: رمزگذاری
پیشنهاد می‌شود قبل از آن‌که کاملاً اقدام به پاک‌سازی گوشی خود کنید اطلاعات موجود در گوشی خود را رمزگذاری کنید. پروسه رمزگذاری باعث می‌شود حتی اگر پاکسازی کامل گوشی نیز تمام اطلاعات را حذف نکند، دسترسی به اطلاعت رمزگذاری شده تنها توسط رمز عبور امکان پذیر باشد.  برای این کار به قسمت تنظیمات گوشی اندرویدی خود وارد شوید و بر روی گزینه Security کلیک کنید در این منو گزینه Encrypt phone را پیدا کنید و بر روی ان کلیک کنید.

 

بازیابی اطلاعات گوشی , گوشی‌های اندروید

 

مرحله دوم: پاکسازی کلی
قدم بعدی پاک کردن کامل اطلاعات گوشی یا همان فکتوری ریست است. (البته فراموش نکنید که قبل از انجام این کار یک نسخه پشتیبان از اطلاعات خود تهیه کنید تا با مشکلی مواجه نشوید) برای پاکسازی کلی وارد منوی تنظیمات گوشی اندرویدی خود شوید و در آن قسمت گزینه Backup & Reset را انتخاب کنید. در این قسمت بر روی Factory Data Reset کلیک کنید تا فرایند پاک سازی و برگرداندن تنظیمات گوشی به حالت کارخانه آغاز شود.

 

بازیابی اطلاعات گوشی , گوشی‌های اندروید

 

مرحله سوم: لود کردن فایل‌های ساختگی
انجام مراحل تا مرحله دوم برای بسیاری از کاربران کافی است اما برای کسانی که می‌خواهند یک لایه دیگر امنیتی ایجاد کنند تا به طور کامل از اطلاعات شخصی خود حفاظت کنند پیشنهاد می‌شود یک سری فایل‌های غیر ضروری مانند چند عکس ساختگی را در گوشی خود کپی کنند و پس از آن عمل پاک سازی اطلاعات گوشی را درست همانند مرحله دوم مجدداً انجام دهند. این عمل باعث می‌شود تا دسترسی به اطلاعات شخصی شما دیگر غیر ممکن شود زیرا فایل‌های قدیمی شما زیر لایه جدیدی از فایل‌های ساختگی پنهان می‌شود و نمی‌توان به آن‌ها دسترسی پیدا کرد.

 

بازیابی اطلاعات گوشی , گوشی‌های اندروید

 

منبع:bazarkhabar.ir


ویدیو مرتبط :
عدم نگهداری اطلاعات شخصی روی گوشی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حفظ اطلاعات شخصی در وب



 

وب, جی‌میل, گوگل کروم, ترفند اینترنت

 

اگر شما نگران این مساله هستید كه گوگل از اطلاعات شخصی شما سوءاستفاده كند یا آنها را بیش از اندازه در اختیار تبلیغ‌كنندگان و دیگر افراد قرار دهد، بد نیست بدانید راه‌های زیادی برای مقابله با افرادی كه به‌دنبال اطلاعات شخصی شما در وب می‌گردند، وجود دارد.

دقیقا شما چه چیزی را می‌خواهید خنثی و بی‌اثر كنید؟ هنگامی كه كوكی‌های ردیابی، چراغ‌های مسیریاب وب و دیگر شناساننده‌های موجود در مرورگر خود را غیرفعال می‌كنید، واقعا ناشناس نمی‌شوید.

هنوز هم ISP شما و سایتی كه از آن بازدید می‌كنید چیزهای زیادی درباره شما می‌داند و این امر به‌خاطر اطلاعات شناسایی است كه به‌طور خودكار توسط مرورگر شما ارسال می‌شود.

موسسه پیشرو الكترونیك، سرویس Panopticlick را پیشنهاد می‌كند كه میزان ناشناسی مرورگر شما را اندازه‌گیری و به آن نمره‌ای اختصاص می‌دهد.

آزمایش‌ها نشان می‌دهد اطلاعات قابل شناسایی شما به‌وسیله مرورگرتان ارائه می‌شود و به همین علت براساس اثرات به‌جا‌مانده از مرورگر مورد استفاده شما، یك درجه عددی برای هر كاربر اختصاص می‌یابد كه نشان می‌دهد شناسایی او چه میزان ساده خواهد بود.

دربیشتر مواقع، توضیح گوگل درباره تبلیغات شخصی‌سازی‌شده پرمعنی‌تر و مفیدتر از سیاست حریم خصوصی شركت است.
با این كه قرار‌دادن تبلیغات شخصی‌سازی‌شده در برابر شما كاملا به سود گوگل خواهد بود، ولی این شركت تمام تلاش خود را انجام داده است تا شخصی‌سازی كنونی به‌عنوان یك مزیت برای كاربران به‌حساب بیاید.

استفاده از ابزار گوگل برای انتخاب شبكه‌های تبلیغاتی
یك مزیت بزرگ در سیاست حریم خصوصی گوگل، وجود تعدادی لینك‌ به سرویس‌هایی است كه به شما اجازه می‌دهد اطلاعاتی را كه با گوگل به اشتراك می‌گذارید، ببینید و مدیریت كنید.
برخی از این اطلاعات شخصی را شما به‌طور داوطلبانه به‌اشتراك می‌گذارید و برخی دیگر به‌وسیله گوگل و هنگام جستجو، وبگردی و استفاده از سرویس‌های دیگر جمع‌آوری می‌شود.
برای مشاهده تمام چیزهایی كه گوگل درباره شما می‌داند باید داشبورد گوگل (Google Dashboard) را باز كنید.

در آنجا شما می‌توانید به تمام سرویس‌های مرتبط با حساب شما در گوگل دسترسی داشته باشید؛ سرویس‌هایی نظیر جی‌میل، گوگل داكز، یوتیوب، پیكاسا، بلاگر، AdSense و هر سرویس دیگر مربوط به گوگل.

داشبورد همچنین به شما اجازه می‌دهد افرادی كه با آنها تماس دارید، تقویم، گروه‌های گوگل، پیشینه وب، حساب صوتی گوگل و دیگر سرویس‌های مربوط به خود را نیز مدیریت كنید.

مهم‌تر از همه این‌كه شما می‌توانید اطلاعات شخصی خود را كه به‌وسیله هریك از این سرویس‌های گوگل ذخیره شده است، ببینید و ویرایش كنید یا حتی به حذف كامل یك یا چند سرویس بپردازید.
برای دیدن این‌كه كدام سرویس‌ها به اطلاعات حساب شما دسترسی دارند، روی «وب‌سایت‌های مجاز برای دسترسی به حساب» (Websites authorized to access the account) كه در بالای داشبورد قرار دارد، كلیك كنید.
برای بلاك‌كردن یك سرویس مجاز از دسترسی به حساب، وی گزینه «ابطال دسترسی» (Revoke Access) كه كنار نام هر سرویس قرار دارد، كلیك كنید.

مدیر «ترجیحات تبلیغات گوگل» به شما این امكان را می‌دهد تا تبلیغ‌كنندگان خاصی را بلاك یا تبلیغات موردنظر خود را از بین بقیه انتخاب كنید.
روی لینك «تبلیغات در وب» (Ads on the Web) كه در ستون سمت چپ قرار دارد، كلیك كنید سپس برای جداكردن دسته‌های تبلیغاتی كه می‌خواهید برای شما نمایش داده شده یا شخصی‌سازی شوند، گزینه «افزودن یا ویرایش» (Add or edit) را كه در منوی «دسته‌بندی‌ها و اطلاعات جمعیتی شما» (Your categories and demographics) قرار دارد، انتخاب كنید.

راه دیگر این است كه از افزونه Keep My Opt-Outs كه گوگل برای كروم توسعه داده است، استفاده كنید. همچنین گوگل در برنامه گزینش «طرح تبلیغات شبكه‌ای» (NAI) مشاركت می‌كند.

می‌توانید برخی تبلیغ‌كنندگان آنلاین یا همه آنها را از برنامه NAI انتخاب كنید سپس دكمه تائید را برای قراردادن یك كوكی در مرورگرتان فشار دهید. این كوكی به شبكه‌های تبلیغاتی می‌آموزد كه تبلیغات شخصی‌سازی شده را برای شما به‌ كار نبرد.

افزونه رایگان برای فایرفاكس و گوگل کروم
چند افزونه رایگان برای مرورگرهایی كه در شناسایی و بلاك‌كردن شركت‌هایی كه شما را در وب ردیابی می‌كنند، وجود دارند.
برای مثال افزونه Ghostery كه نسخه‌های مختلفی برای فایرفاكس و كروم دارد، آیكونی را به نوار ابزار مرورگر شما اضافه می‌كند كه تعداد افرادی را كه در صفحه كنونی منتظر ردیابی اطلاعات شخصی شما هستند، نشان می‌دهد.
می‌توانید روی این آیكون كلیك كنید تا فهرستی از این افراد را ببینید و گزینه‌های مختلف آن برای بلاك‌كردن یا حذف‌كردن برخی از آنها از فهرست را مشاهده كنید.
افزونه رایگان قطع ارتباط (Disconnect) رویكرد مستقیم‌تری برای از بین بردن ردیاب‌های شما در وب به‌كار گرفته است.
این افزونه، ردیابی‌هایی را كه توسط گوگل، فیس‌بوك، توییتر، یاهو و دیگ انجام می‌شود، بلاك می‌كند. همچنین گزینه‌ای در آن وجود دارد كه می‌توانید جستجوهای خود را از حالت شخصی‌سازی‌شده خارج كنید.

افزونه قطع ارتباط، همانند Ghostery، آیكونی در نوار ابزار مرورگر شما قرار می‌دهد كه تعداد عناصری را كه در صفحه كنونی بلاك شده‌اند، نشان می‌دهد.

روی آیكون كلیك كنید تا پنجره‌ای كه تعداد ردیاب‌های بلاك‌شده برای هر سرویس را در خود نشان می‌دهد، باز شود. برای آن كه یكی از این سرویس‌ها را از حالت بلاك‌كردن ردیابی خارج كنید، باید روی آن كلیك كنید.

البته هنگامی كه این افزونه را اجرا می‌كنید، هر زمان كه به یكی از صفحه‌های جی‌میل، گوگل داكز و دیگر سرویس‌های گوگل بازمی‌گردید یا آن را ریفرش می‌كنید، باید دوباره نام كاربری و رمز عبور خود را وارد كنید. این مساله قابل توجیه است زیرا بلاك‌كردن كوكی‌ها باعث می‌شود گوگل نتواند شما را در حالت «واردشده» نگاه دارد.

از طرفی شما قادر خواهید بود از سرویس‌های گوگل از قبیل جستجوكردن، دیدن و ارسال ایمیل جدید از طریق جی‌میل و همچنین دسترسی، تولید، آپلود و دانلود فایل‌های گوگلداكز بدون هیچ‌گونه مشكلی استفاده كنید.

از آنجا كه كاربران اینترنت بدرستی درباره این كه چه كسی فعالیت‌های آنها را در وب مشاهده و ثبت می‌كند، گوگل راهی را ارائه كرده است كه با استفاده از سرویس‌های این شركت می‌توانید بدون آن كه تمركز خود را روی خود اطلاعات شخصی بگذارید، در حفظ آنها موفق باشید.

ISPها و دیگر سرویس‌های وب نیز همانند گوگل (یا در برخی مواقع بیشتر از گوگل) اطلاعات شما را ردیابی می‌كنند، ولی تفاوت‌شان در این است كه خبری از آنها منتشر نشده و كسی نیز متوجه این گونه دسترسی به اطلاعات شخصی در وب نمی‌شود.

در واقع تهدید واقعی حریم خصوصی در وب از جانب سرویس‌هایی است كه ما حتی درباره آنها نشنیده‌ایم یا نمی‌دانیم كه آنها هم در اطلاعات ما سرك می‌كشند یا خیر!
منبع:jamejamonline.ir