دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

پوست‌اندازی آمریکایی ها برای سال 2014


شاید تصور کنید مدل های 2014 ماشین ها باید در همان سال 2014 رونمایی و عرضه شوند. اما در حال حاضر تعدادی از آنها در بازار موجود هستند و خریداران خاص خود را نیز دارند. ما 5 دستگاه از آنها را انتخاب کرده ایم که دچار تغییرات اساسی شده اند.





صبح بخیر: شاید تصور کنید مدل های 2014 ماشین ها باید در همان سال 2014 رونمایی و عرضه شوند. اما در حال حاضر تعدادی از آنها در بازار موجود هستند و خریداران خاص خود را نیز دارند. ما 5 دستگاه از آنها را انتخاب کرده ایم که دچار تغییرات اساسی شده اند و مدل سال آینده‌شان با سال های پیش بسیار فرق دارد. مدل های 2014 این خودروها باعث می شوند تا کاملا بی خیال مدل 2013 بشوید و امکانات آنها را محدود و ناقص فرض کنید.


 
Chevrolet Corvette Stingray

مدل 2014 این شورلت کوروت امکانات و تغییرات هیجان انگیزی پیدا کرده است. این تغییرات شامل طراحی دوباره اتاق داخلی خودرو، سبک شدن وزن و موتور 455 اسب بخاری است و در مدل های 8 تا 4 سیلندری عرضه می شود.




Cadillac CTS

کادیلاک همچنان و همچون همیشه در حال پیشرفت و به‌روزرسانی‌های خوب است و این را می توان از این خودروی شیک که به کل تغییر کرده است، به خوبی متوجه شد. مدل 2014 CTS، امکانات بسیار بیشتر از مدل 2013 دارد و صندلی های برقی با امکان اعمال تنظیمات مختلف در شرایط آب و هوایی متفاوت یکی از این امکانات است. 




Jeep Cherokee

موتور این خودرو حرف ندارد. اما فقط قدرت آن نیست که آدم را جذب می کند، جلوپنجره این چروکی دوباره از نو طراحی شده و چهره خندان به آن داده است. چروکی سال 2014 همانند یک گربه ماهی بزرگ است که در اتوبان شنا می کند.




 Chevrolet Silverado

همه چیز که به ظاهر یک خودرو ختم نمی شود. این نیمچه کامیون باابهت اگرچه از نظر ظاهری فرق چندانی با مدل سال 2013 ندارد  اما زیر کاپوت آن داستان طور دیگری است. راننده هایی که مصرف پایین خودرو برایشان بسیار مهم است باید بدانند درهای آلومینیومی و موتور جدید با مصرف پایین بنزین لطف بسیاری به جیب راننده می کنند. مبلمان داخلی خودرو نیز بسیار راحت تر از مدل 2013 شده است.




Jeep Compass

شاید تصور کنید در این مطلب به طور کلی در مورد جیپ حرف زده ایم اما واقعا لازم بود این اس‌‌یو‌وی قلابی را در این فهرست بگنجانیم. این خودرو بسیار مشابه چروکی ساخته شده و از نظر مصرف بنزین نیز بسیار مقرون به صرفه‌تر از قبل طراحی شده است. Compass دقیقا نمونه بارز خودرویی است که می خواهد از هر نظر خوب باشد و خود را در دل هر مشتری جا کند. اما در آخر هم نمی تواند به درستی از پس این ماموریت بر بیاید.



ویدیو مرتبط :
پوست اندازی مار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چشم‌انداز دلار آمریکایی در سال 2014



اخبار,اخبار اقتصادی,دلار آمریکایی در سال 2014


اخبار اقتصادی - نوسان طلا میان تورم و بیکاری

 قیمت هر اونس طلای جهانی، دیروز در واکنش به کاهش ارزش سهام در بازارهای آمریکا افزایش یافت و تقویت جزئی سکه و طلای 18 عیار را در بازار داخلی موجب شد. نرخ دلار آمریکا صبح دیروز کار خود را با افزایش قیمت شروع کرد؛ ولی در ادامه بخشی از تغییرات را جبران کرد. دلار نسبت به ابتدای هفته، افت قیمتی جزئی را ثبت کرد.

کارشناسان اقتصادی در تفسیر این تغییرات اظهار می‌کنند که دلار به خاطر حساسیت بیش از حد به روند مذاکرات در نتیجه توافق حاصل شده بین ایران و کشورهای گروه 1+5 افتی شدید را تجربه کرد. تمایلی که بازار به ثبات دارد باعث شد در روزهای بعدی نوسانات تعدیل شود. موید این امر ادامه روند کاهشی یورو و پوند انگلیس بود که درنتیجه توافقات افت کمتری را تجربه کرده بودند. قیمت رسمی دلار نیز افزایش جزئی را ثبت کرد. 


تقویت طلای جهانی
قیمت هر اونس طلای جهانی، دیروز قدری افزایش یافت و به 1250 دلار رسید. بنا بود در آخرین ساعات کاری دیروز میزان ذخایر شغلی در آمریکا منتشر شود. با توجه به ناامیدکننده بودن آخرین آماری که از بازار کار آمریکا منتشر شد، برخی از کارشناسان اقتصادی اظهار کردند که رشد قیمت طلا، در واکنش به آماری که قرار بود عصر دیروز منتشر شود، رخ داد.

 

بر این اساس قیمت طلا در آستانه اعلام جدید وزارت کار آمریکا، افزایش یافت، البته علت اصلی تقویت دیروز فلز زرد رنگ، کاهش ارزش دلار و شاخص سهام در آمریکا و افزایش نگرانی‌ها نسبت به رشد اقتصادی ایالات‌متحده عنوان می‌شود. برخی از تحلیلگران اقتصادی معتقدند که در سال 2013 میلادی، تداوم بهبود اوضاع اقتصادی جهان، افزایش ارزش دلار آمریکا و نرخ بالای بهره بانکی افت شدید بهای اونس جهانی را موجب شد.

 

بر این اساس، پیش‌بینی می‌شود عوامل فوق در سال‌جاری میلادی نیز سقوط قیمت طلا را رقم بزند. به عقیده کارشناسان اقتصادی، تقویت ارزش دلار و افزایش نرخ بهره بانکی در آمریکا بیشترین تاثیر را بر افت بهای جهانی طلا طی سال 2014 میلادی خواهد داشت، اما آخرین اظهارات سران بانک مرکزی آمریکا و بیانیه ماه دسامبر آنها حاکی از آن بود که آمریکا در حال حاضر تصمیمی برای افزایش نرخ بهره ندارد.

 

در نهایت عمده تحلیلگران بازار با اشاره به اینکه سال 2014میلادی برای طلا نه خیلی گرم و نه خیلی سرد خواهد بود، حدس می‌زنند که میانگین بهای جهانی طلا در سال‌جاری میلادی 1274، کمترین بهای این فلز1180 و بیشترین قیمت آن 1350 دلار باشد.

 

به هر روی، فلز زردرنگ انتظار آمار اقتصادی را که در روزهای پایانی هفته جاری منتشر خواهد شد، می‌کشد. بر این اساس، نزدیک شدن آمریکا به نرخ هدف‌گذاری شده برای تورم، احتمالا بر بازار فلز گرانبها تاثیراتی منفی خواهد گذاشت، ولی با توجه به اختلاف زیاد بازار کار آمریکا با مقدار ایده‌آل سران این کشور، بعید به نظر می‌رسد که طلا افت چندان شدیدی را متحمل شود.


افزایش جزئی قیمت سکه
تقویت اونس در بازارهای جهانی، افزایش قیمت سکه طرح جدید و طلای 18 عیار در بازار داخل را به همراه داشت. تغییر قیمت‌ها بسیار جزئی بودند و حتی نیم‌سکه و ربع‌سکه کار خود را با کاهش قیمت شروع کردند، ولی به هر حال شاید سوگیری افزایشی قیمت‌ها در افزایش امیدواری‌ها نسبت به خروج بازار طلای داخل از رکود، موثر باشد.

 

برخی از کارشناسان اقتصادی معتقدند که بخشی از تمایل بازار سکه به کاهش یا تثبیت قیمت‌ها از روند کاهشی که در بازار انواع ارز حاکم شده است، ناشی می‌شود،

 

اما رکود بازار سکه در زمان افزایش قیمت ارز هم مشاهده می‌شده و علت عنوان شده نمی‌تواند، عامل اصلی تعیین‌کننده روند بازار طلای داخل باشد. این در حالی است که «محمد کشتی‌آرای» رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور، در خصوص وضعیت بازار گفته است: «با شروع ماه ربیع‌الاول و مناسبت‌های مذهبی، سطح داد و ستدها نسبتا افزایش یافته و معاملات از شرایط بهتری برخورداراست.» باید منتظر بود و دید که آیا روند تغییرات قیمت سکه در روزهای آینده، اظهارات «کشتی آرای» را تایید می‌کند، یا خیر؟!


بازار ارز
دلار آمریکا، دیروز صبح کار خود را با افزایش قیمتی نسبتا قابل‌توجه در بازار داخل شروع کرد، اما در ادامه بخش عمده تغییر رخ داده جبران شد.

 

مقایسه تغییرات قیمتی دلار، یورو و پوند انگلیس از ابتدای هفته، شاید تفسیری از نوسانات نرخ این ارزها به دست دهد. دلار، هفته را با ثبات قیمت شروع کرد. نرخ این ارز برای دو روز ثابت بود و صرافان و دلالان خرد در قیمت‌گذاری با هم هماهنگ بودند. این ارز پر اهمیت که از شروع به‌کار دولت جدید روند قیمتی خود را با پیشرفت مذاکرات تنظیم می‌کرد، روز دوشنبه تحت‌تاثیر توافقات به‌عمل‌آمده بین ایران و کشورهای 1+5 افت قیمت نسبتا شدیدی را تجربه کرد. پیش از این مشاهده شده بود که تغییرات ناگهانی قیمت در روزهای بعد قدری تعدیل می‌شدند. این اتفاق دیروز نیز رخ داد. این ارز پر اهمیت دیروز بخشی از افت ناگهانی خود را پس گرفت، ولی نسبت به روزهای ابتدایی هفته کاهش قیمتی محدود را ثبت کرد.

 

یورو و پوند انگلیس نیز به روند کاهشی خود ادامه دادند. به هر روی پیش‌بینی صرافان مبنی بر این است که روند کلی نرخ ارز به‌ویژه دلار کاهشی بوده و تمایل بازار به گرفتن شدت نوسانات از عملکرد طبیعی بازار حکایت می‌کند. بانک مرکزی در واکنش به تغییرات روی داده، نرخ یورو و پوند خود را کاهش داده و نرخ دلار خود را قدری افزایش داد. این امر از تمایل بانک مرکزی به جلوگیری از نوسانات شدید نرخ ارز که سفته‌بازی در بازار را گسترش می‌دهد، حکایت می‌کند. 


بر این اساس، بانک مرکزی می‌خواهد مانع از نوسانات شدید نرخ دلار شود و کمک کند که این ارز پراهمیت در روندی آرام و تدریجی کاهش قیمت را تجربه کند. تا پیش از این نیز ثبات در بازار دلار در فاصله گرفتن سفته‌بازان از بدنه بازار، کمک موثری بوده است. با توجه به اینکه نهایی شدن توافق‌ها به اعتقاد برخی از کارشناسان می‌تواند کاهش نرخ ارز با شیبی تند را موجب شود، اقدامات یاد شده از سوی بانک مرکزی در این بازه زمانی از اهمیت زیادی در کنترل بازار برخوردار خواهد بود. 


کارشناسان اقتصادی امیدوارند که گسترش روابط خارجی ایران به استقرار تعادل بین عرضه و تقاضا در حجم بالایی از مبادلات و تداوم روند کاهشی و با ثبات نرخ ارزکمک کند. از اخبار خوشی که در این حوزه به گوش می‌رسد، می‌توان به بازشدن حساب‌های سپرده ایرانی در «یو‌سی‌اُ»، بانک نگهدارنده پول‌های نفت ایران در هندوستان اشاره کرد. روزنامه «تلگراف» چاپ هند، نوشت بانک «یو‌سی‌اُ» به‌منظور تسهیل انجام پرداخت‌های مبادلات دوجانبه میان ایران و هند، در حال گشودن حساب سپرده برای بیشتر بانک‌های ایران است.

 

رئیس بانک «یو‌سی‌اُ» در این باره گفت:«ما پیش از این برای 6 بانک ایرانی حساب سپرده باز کرده‌ایم، چهار بانک دیگر برای گشایش حساب به ما درخواست داده‌اند و برای این منظور از بانک مرکزی ایران مجوز خواستیم» وی افزود: «انتظار می‌رود مجوز بانک مرکزی ایران در چند هفته آینده به دست ما برسد و پس از آن، این حساب‌ها ایجاد خواهند شد.»


کارشناسان اقتصادی امیدوارند که حصول توافق‌های بیشتر در خصوص مسائل هسته‌ای، تعدیل تحریم‌ها و گسترش روابط اقتصادی ایران و کشورهای خارجی به عملکرد پویای بازار ارز در جهت صیانت از ارزش پول ملی کمک کند.
                               ..........................................
چشم‌انداز دلار آمریکایی در سال 2014

 با بهبود آمارهای اقتصادی آمریکا و برنامه فدرال رزرو برای تعدیل سیاست‌های انبساطی، به نظر می‌رسد همه چیز برای تقویت دلار در سال 2014 آماده باشد. در ماه‌های اخیر آمارهای منتشرشده از اقتصاد آمریکا مثل افزایش رشد اقتصادی، بازدهی بازار سهام و کاهش کسری بودجه فدرال، همگی حکایت از عملکرد مثبت اقتصادی این کشور داشته و آخرین آمار در هفته گذشته نرخ بیکاری 7/6 درصدی در این راستا بوده است. این موارد در کنار عملکرد ضعیف اقتصادهای دیگر جهانی، چشم‌انداز مثبت دلار در سال پیش رو را تصویر می‌کند.

آیا روزهای طلایی دلار در راه است؟
بی شک سال 2013 می‌توانست سال دلار آمریکا باشد. سال 2013 سالی بود که اعداد مهم اقتصادی آمریکا بهبود چشمگیری یافتند، به طوری‌که بازگشت قطعی این کشور به ریل را پس از حدود پنج سال از شروع جدی بحران مالی در سال 2008 نشان می‌دادند.

 

در نوامبر 2013، نرخ بیکاری آمریکا توانست به هفت درصد برسد و به دنبال بهبود بازار کار، فدرال رزرو نیز در دسامبر 2013 برنامه محرک مالی خود را کاهش داد و می‌توان گفت آمریکا به همین دلیل اولین اقتصاد پیشرفته‌ای است که به‌طور عملی از سیاست‌های انبساطی خود عقب‌نشینی می‌کند.


 انتشار آمار بیکاری روز جمعه نیز نشان داد که آمار بیکاری در انتهای سال 2013 به 7/6 درصد سقوط کرده است و اگرچه باطن این عدد به جذابیت ظاهرش نیست،

 

اما می‌توان با تداوم این روند، به قطع کامل سیاست‌های انبساطی آمریکا در سال 2014 و در ادامه افزایش نرخ بهره امید داشت. این اتفاقات در کنار رشد اقتصادی فراتر از انتظارات فصل سوم 2013 که در حدود 1/4 درصد بوده، است و نیز پیش‌بینی رشد اقتصادی بهتر آمریکا در سال 2014 به نسبت سال 2013، نشان می‌دهد که امیدها به اقتصاد آمریکا به طرز فزاینده‌ای برگشته است.

 

در سال 2013 بازار سهام آمریکا نیز رشدهای تاریخی را ثبت کرد که حتی کاهش خرید اوراق قرضه توسط فدرال رزرو در انتهای سال 2013 نیز نتوانست ترمز آن را بکشد. مسلما رشد بازار سهام بسیار مدیون برنامه‌های انبساطی فدرال رزرو بوده اما در مقابل، سودآوری (earning) شرکت‌ها نیز رکورد تاریخی ثبت کرد و حاکی از آن بود که رشد بازار سهام بی‌دلیل و فقط ناشی از حباب نیست.

 

از مهم‌ترین خبرهای دیگر آمریکا نیز ادامه روند کاهشی کسری بودجه آمریکا بود که از رقم حدود یک تریلیون دلار در سال 2012 به رقم 680 میلیارد دلار در سال 2013 رسیده است که رشد اقتصادی و افزایش دریافت مالیات‌ها دو دلیل مهم آن بوده‌اند. در کنار این آمار تراز تجاری آمریکا نیز بهبود چشمگیری داشته است و در بالاترین میزان خود در سه سال گذشته قرار گرفته است.

 

بخشی از این بهبود مربوط به توسعه صادرات آمریکا و بخش دیگر نیز مربوط به افزایش تولید نفت در داخل آمریکا و کاهش تدریجی واردات نفت این کشور است. به حتم، موضوع افزایش تولید نفت آمریکا و تبدیل این کشور از واردکننده نفت به صادرکننده نفت، محدود به مرزهای این کشور باقی نخواهد ماند و عرصه سیاست و اقتصاد دنیا به‌خصوص در حوزه کشورهای صادرکننده نفت را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 

برای اولین بار بعد از 24 سال در اکتبر سال 2013، میزان تولید نفت خام آمریکا توانست بالاتر از واردات این کشور قرار گیرد. هم‌اکنون آمریکا جایگاه سوم تولید نفت جهان را پس از روسیه و عربستان دارا است و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2016 جایگاه اول را کسب کند. اگر تحولات سیاسی در دنیا را که پارامترهای مهمی در تعیین قیمت نفت هستند در نظر نگیریم، با افزایش تولید آمریکا انتظار می‌رود قیمت نفت در آمریکا روند کاهشی به خود بگیرد

 

و این اتفاق در بلندمدت انرژی ارزان‌قیمت برای آمریکا به نسبت رقبای این کشور به ارمغان خواهد آورد. این سبب خواهد شد که از یک طرف وابستگی سیاسی این کشور به نفت مناطق بحرانی مثل خاورمیانه کاهش ‌یابد که پیامدش در عرصه اقتصادی، کاهش دخالت نظامی و سیاسی پر هزینه برای آمریکا در این منطقه است و از طرف دیگر آمریکا با انرژی ارزان، مزیت رقابتی مهمی در برابر چین و رقبای دیگرش پیدا می‌کند که ممکن است طی سال‌های بعدی، بخشی از تولید آمریکا که به کشورهای دیگر منتقل شده بود،

 

دوباره به آمریکا بازگردد و این سرآغاز دوران مهمی در رابطه تجاری و سیاسی آمریکا و دنیا خواهد بود. در انتها نیز علاوه‌بر تمامی موارد فوق، اقتصاد آمریکا توانست روزهای بدی همچون تعطیلی 18 روزه دولت را در سال 2013 به راحتی پشت سر بگذارد و نشان دهد که حرکت بازگشتی اقتصاد آن قدرتمندتر از آنی است که حتی از تعطیلی دولت تاثیر بپذیرد.  با همه اتفاقات مثبتی که در بالا اشاره شد، بسیاری انتظار پرواز دلار را در برابر ارزهای دیگر می‌کشیدند.

 

پروازی از جنس همان پرواز دلار در برابر طلا. اما در عمل دلار آمریکا تحت تاثیر اتفاقات مختلف رشد محدودی را تجربه کرد و تنها در دو ماه آخر سال 2013 بود که به سرعت در برابر ین ژاپن، دلار استرالیا و دلار کانادا توانست توقف خود را جبران کند و در عوض در برابر دیگر ارزها به‌خصوص یورو افت ارزش را تجربه کرد. حال سوال اصلی آن است که آیا ممکن است دلار انتظاراتی را که در سال 2013 برآورده نشده است، در سال 2014 برآورده کند و صعودهای تاریخی را تجربه کند؟ 


همان‌طور که در بالا اشاره شد چشم‌انداز دلار آمریکا مثبت است؛ اما یک بخش مهم در افزایش ارزش دلار به نسبت ارزهای دیگر، مربوط به اتفاقات جاری در حوزه آن ارزها نیز هست. در حال حاضر به جز پوند انگلیس و دلار نیوزلند، تقریبا تمامی ارزهای کشورهای توسعه‌یافته در وضعیت پایین‌تری نسبت به دلار قرار دارند.

 

پوند انگلیس از آن جهت وضعیت متفاوتی با ارزهای دیگر دارد که اقتصاد این کشور همچون آمریکا اعداد خوبی را نشان داده و با بهبود بازار کار و نیز خطر ایجاد حباب در بازار مسکن، بازار انتظار دارد در یکی دو سال آتی، خرید اوراق قرضه در انگلیس کاهش یافته و احتمالا پس از قطع آن، نرخ بهره افزایش یابد. دلار نیوزلند هم تنها ارز کشوری است که رئیس بانک مرکزی آن به صراحت از افزایش نرخ بهره در آینده نزدیک خبر داده است؛

 

اما در مورد ارزهای دیگر وضعیت متفاوت است. یورو هنوز در ابتدای راه برای خروج از رکود است و احتمالا به‌دلیل شرایط بد تورمی و بیکاری، به‌کارگیری سیاست‌های انبساطی بیشتر توسط بانک مرکزی اروپا دور از انتظار نیست. ژاپن نیز در میانه بزرگ‌ترین برنامه خرید اوراق قرضه و کاهش ارزش ین در برابر ارزهای دیگر برای تحریک تقاضا و افزایش تورم است.

 

دلار استرالیا نیز تحت فشار کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی استرالیا است و هنوز چشم به تضعیف بیشتر دارد. فرانک سوئیس نیز هنوز نتوانسته است که به خوبی از کف 2/1 تعیین شده با یورو فاصله بگیرد و ارقام حاکی از آن است که هنوز فشار تورمی مورد نظر بانک مرکزی سوئیس ایجاد نشده است و این بانک باید به سیاست حمایت از کاهش ارزش فرانک سوئیس ادامه بدهد.


به این ترتیب به نظر می‌رسد دلار باید لااقل در برابر تعداد زیادی از ارزها صعود را تجربه کند اما داستان به همین‌جا ختم نمی‌شود. در حقیقت، درست است که دلار قوی جایگاه این کشور به عنوان ارز ذخیره را تقویت می‌کند و دارندگان ذخایر دلاری به‌خصوص چین را نیز خوشحال می‌کند؛

 

اما در مقابل سبب کاهش رقابت‌پذیری آمریکا با رقبایش خواهد بود و خبر چندان خوبی برای تولیدات آمریکا و بهبود تراز تجاری این کشور نیست. به همین دلیل پیش‌بینی می‌شود که یک مانع اصلی دلار قوی در سال 2014، تداوم جنگ ارزی باشد که طی آن بانک‌های مرکزی از جمله فدرال رزرو سعی کنند ارز خود را با سیاست‌های مختلف در برابر ارزهای کلیدی مقابلشان تضعیف شده نگه دارند.

 

در کنار این نکته، هنوز دو موضوع وجود دارد که ممکن است اثرات بدی بر اقتصاد آمریکا بگذارد و باعث شود که اعداد خوب سال 2013 با همین شتاب دوباره تکرار نشوند. یک موضوع افزایش نرخ بازدهی اوراق قرضه است. افزایش نرخ اوراق قرضه و نیز نرخ بهره، افزایش هزینه‌های استقراض را برای شرکت‌ها به دنبال دارند که این سبب افزایش فشار بر شرکت‌ها برای پرداخت سود بیشتر و نیز تمایل به استقراض کمتر می‌شود که هر دو، آینده بازار کار و رشد اقتصادی را تهدید می‌کنند.

 

موضوع دوم هم بحث انرژی است. درست است که تولید نفت آمریکا افزایش یافته است اما این افزایش تولید ممکن است که همپای تقاضای ناشی از رشد اقتصادی آمریکا نباشد و به همین دلیل سبب افزایش دوباره قیمت نفت در سال 2014 شود. افزایش قیمت نفت شرایط تورمی را بهبود می‌دهد، اما سبب افزایش هزینه‌های تولید و فشار بر تولیدکنندگان و قیمت تمام شده کالا می‌شود

 

که دوباره در یک چرخه سبب کاهش رشد و تعدیل بهبود اقتصادی می‌شود. در پایان، جایگاه دلار در سال 2014 تا حدود زیادی مثبت به نظر می‌رسد و ممکن است که دلار بتواند انتظارات برآورده نشده در سال 2013 را در این سال برآورده کند. اما همیشه باید در یاد داشت که اتفاقات بازارها به‌خصوص به‌دلیل وجود پارامترهای انسانی چند وجهی هستند و اعداد و ارقام زیادی در زمان‌های مختلف آنها را متاثر خواهندکرد و ممکن است که این انتظار نیز در سال 2014 ناکام بماند.
اخباراقتصادی - دنیای اقتصاد