دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

وقتی کامپیوترمان ویروسی شد چه باید بکنیم؟


خلاصی از شر یک ویروس برخی مواقع آسان بوده ولی بعضی اوقات به اندکی تدبیر و زیرکی نیاز دارد. میزان موفقیت شما بستگی به موقعیت و شرایط دارد. با این حال، همیشه یک راه یا بیشتر برای خلاصی از شر ویروس ها وجود دارد.

گویا آی تی:



استفاده از Microsoft Safety Scanner

شرکت مایکروسافت ابزاری را پیشنهاد می کند که قادر به از بین بردن انواع مختلفی از نرم افزارهای مخرب می باشد. این ابزار Windows Malicious Software Removal Tool (ابزار از بین بردن نرم افزارهای مخرب ویندوز) نام دارد، اما به تازگی مایکروسافت نرم افزار دیگری را به نام Microsoft Safety Scanner معرفی و عرضه کرده است. این اسکنر با فرض از بین بردن تمامی ویروس ها، Spyware ها و دیگر نرم افزارهای مخرب رایانه ی شما عرضه شده است.

انبوهی از نرم افزارهای مشابه دیگر نظیر اسکنر های آنلاین وجود دارند، اما برخی از آنها ممکن است بجای حذف ویروس ها و جاسوس افزارها شما را حتی مجبور به دانلود آنها نمایند! با استفاده از این ابزار مایکروسافت، دیگر مطمئن خواهید بود که این ابزار خواهان از بین بردن هرگونه بدافزار از رایانه شما می باشد نه ترغیب به دانلود آنها!



نصب نرم افزار ضد ویروس

اگر چه احتمالا قبل از استفاده از قابلیت حفاظت بی درنگ (Real-time Protection)، مجبور به نصب آن خواهید بود، ولی نصب یک نرم افزار آنتی ویروس در حال حاضر کمک شایانی به حذف بدافزار مخربی می کند که رایانه ی شما را تهدید نموده و احتمالا باعث از بین رفتن اطلاعات آن خواهد شد. علاوه بر این، یک ابزار ضد ویروس قادر به اسکن و پویش فایل های دیگری خواهد بود که دارای ویروس های مخرب در درونشان بوده و منتظر فعالسازیشان از طرف شما هستند. تعدادی از این ابزارها به صورت رایگان که اتفاقا بسیار نیز موثر و کارامد می باشند، همچون AVG، Microsoft Security Essentioals و Avast در دسترس می باشند. این ابزارها با قدرت زیادی قادر به از بین بردن ویروسهای مزاحم پیش از آسیب رسانی بیشتر به سیستم شما خواهند بود.



راه حل های ممکن را از اینترنت جستجو نمایید

با توجه به اینکه استفاده از اینترنت هنگام آلودگی رایانه تان به ویروس کار صحیحی نیست (به این دلیل که ممکن است ویروس مورد نظر اطلاعاتی را از سیستم شما به بیرون انتقال دهد) می توانید از یک سیستم سالم آنلاین شده و به دنبال ویروسی که رایانه تان بدان دچار شده، (بر اساس علایمی که کامپیوترتان بروز می دهد) گشته و راههای از بین بردن آن را بیابید. با کمی خوش شانسی، می توانید راه حلی عملی و آزمایش شده را پیدا کرده و از شر ویروس مزبور رهایی یابید.

ویندوز را دوباره نصب کنید


آخرین راه چاره در صورت شکست سایر روش ها، نصب دوباره ی ویندوز یا انتقال به سیستم عامل های دیگری نظیر لینوکس می باشد. اگر ویروس چنان مخرب باشد که نتوان کاری کرد، بهتر است اجازه دهید ویندوز، خود را نابود کرده و پس از آن شما بار دیگر از خاکستر آن ویندوز دیگری برپا سازید! پیش از شروع به نصب دوباره حتما از اطلاعات تان نسخه ی پشتیبان تهیه نمایید. لطفا تمامی فایل های تان را به جهت بررسی عدم وجود ویروس اسکن نمایید تا احیانا ویروس را ذخیره نکرده و پس از نصب دوباره ویندوز، رایانه تان دچار همان ویروس نشود. این پروسه، فرآیندی زمان بر و سخت می باشد ولی آخرین راه چاره بوده و در عوض در هر زمانی قابل اجراست.

رایانه ی جدیدی نخرید!


وقتی در میان مردم هستم، به افرادی بر می خورم که فکر می کنند زمانیکه رایانه اشان ویروسی شده، حتما باید آن را دور انداخته و یک کامپیوتر جدید بخرند. این کار مطلقا صحیح نیست، مخصوصا زمانی که سخت افزار به خوبی کار می کند! نصب دوباره ویندوز، همانند ریست کردن سیستم بوده، و شما با این عمل از شر ویروس ها رهایی می یابید. هیچ احتیاجی به خرج هزینه ی اضافی تنها به این جهت که رایانه تان ویروسی شده ندارید!

نتیجه گیری


خلاصی از شر یک ویروس برخی مواقع آسان بوده ولی بعضی اوقات به اندکی تدبیر و زیرکی نیاز دارد. میزان موفقیت شما بستگی به موقعیت و شرایط دارد. با این حال، همیشه یک راه یا بیشتر برای خلاصی از شر ویروس ها وجود دارد. امیدواریم که ویروسی شدن سیستم شما به قیمت از دست دادن اطلاعات ارزشمندتان تمام نشود. تنها به یاد داشته باشید، هنگام ویروسی شدن سیستم، پیشگیری بهتر از درمان است.

بدترین ویروسی که تا به حال با آن مواجه شده اید چه بوده؟ مایلید چه ترفندها و نکاتی را به این مقاله بیفزایید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.


ویدیو مرتبط :
چگونه ویندوز کامپیوترمان را در کمتر از 10 دقیقه مثل روز اول کنیم؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پوست مرغ را بکنیم یا نه؟



 

دكتر مجيد حاجي‌فرجي، متخصص تغذيه و رژيم درماني و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در اين باره مي‌گويد: طبعا توصيه‌ها بر اين است كه در طبخ، پوست مرغ مصرف نشود، چرا كه از نظر تغذيه‌اي، پوست داراي چربي بالايي است و اسيد چرب اشباع و كلسترول بالايي دارد، به همين جهت ميزان كالري بيشتري را نيز ايجاد مي‌كند. از سويي تصور عامه بر اين است كه تركيباتي در پوست مرغ انباشته است كه منجر به بيماري‌ها مي‌شود و اختلالات هورموني در زنان و دختران را پديد مي‌آورد و مساله ديگر، اختلالات سرطاني است كه در درازمدت ايجاد مي‌شود؛ ولي نگراني متخصصان تغذيه بيشتر بر آنتي‌بيوتيك‌هايي است كه به صورت مكمل به جوجه‌هاي در حال رشد تزريق يا خورانده مي‌شود و در پوست آنها ذخيره مي‌شود؛ چراكه اين داروها به صورت منظم جهت سالم نگه داشتن آنها، به جوجه‌ها داده مي‌شود.

 

اين متخصص تغذيه در ادامه اظهار مي‌كند: گاه مشاهده شده است كه ترس عامه مردم از وجود هورمون در بدن مرغ و جوجه‌ها بيشتر از وجود آنتي‌بيوتيك‌هاست؛ چراكه آنها مي‌دانند اين هورمون‌ها باعث رويش موهاي زايد در بدن زنان و دختران مي‌شوند؛ ولي قابل ذكر است كه مرغداري‌ها براي رشد جوجه‌ها به جهت مقرون به صرفه نبودنش، از هورمون استفاده نمي‌كنند.

و همان طور كه گفته شد از داروهاي آنتي‌بيوتيك استفاده مي‌كنند.

 

باربيكيو و خطرات آن

مرغ سالم(ازنظرچربی)

 

درهر100 گرم گوشت مرغ با پوست، چيزي حدود 16 الي 17 گرم چربي وجود دارد كه اگر آن را با مقدار كالري كه براي هر گرم چربي است محاسبه كنيم، حدود 150 تا 155 كيلوكالري در 100 گرم گوشت به ما چربي مي‌دهد كه اين طبعا حدود 100 تا 120 گرم كلسترول و 5 گرم چربي اشباع دارد، حال اگر اين ران يا بال را از چربي (پوستش)‌ جدا كنيم اين مقدار چربي به 2/2 گرم چربي در 100 گرم تغيير مي‌كند.

 

دكتر حاجي فرجي با اشاره به اين مطلب درخصوص نحوه پخت گوشت به وسيله باربيكيو اظهار مي‌كند: در اين روش پوست گوشت به صورت خشك درآمده كه بسياري مايل به خوردن آن هستند غافل از اين كه اين پوست خشك شده (مرغ يا ماهي)‌ حدود 46 گرم چربي دارد كه اگر محاسبه شود 415 كيلوكالري فقط از پوست خشك و كبابي به دست مي‌آيد.

 

اين عضو هيات علمي مي‌گويد: ولي مساله‌اي كه در طبخ گوشت‌ها در باربيكيو نگران‌كننده است تماس مستقيم گوشت با حرارت، زغال و مواد سوزاننده‌اي است كه به كار مي‌رود كه خود داراي مواد سمي است و به گوشت منتقل مي‌شود كه در طول زمان احتمال بروز سرطان را زياد مي‌كند، پس بهتر است هنگام باربيكيو كردن گوشت، حتي‌المقدور آن را از پوستش جدا نكرده و پس از پخت كامل، گوشت را جهت كاهش خطر، از پوستش جدا كنيم.

 

مرغ زیبا ولی پرضرر

 

از آنجا كه در سوخاري كردن نيز بايستي گوشت در روغن غوطه‌ور شود، باز همان عواقب و خطر بروز سرطان، گسترش پيدا مي‌كند، پس مي‌توان روش بخارپز يا آب‌پز نمودن گوشت را به عنوان كم‌خطرترين راه پخت ذكر كرد.