دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

مادران باردار باید برای شیردهی آماده شوند



 

 

مادران شیرده , بارداری

 

متخصصان تاكید دارند كه برنامه های آماده سازی مادران برای شیردهی باید قبل از تولد نوزاد و در دوران بارداری آغاز شوند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، وب سایت ویمن هلث در یك مطلب جدید، برای مادرانی كه به تازگی صاحب فرزند شده اند توصیه هایی را ارائه كرده كه آنها را برای شیر دادن به نوزادانشان بهتر آماده می كند. این توصیه ها عبارتند از:

برای مراقبت های مطلوب پیش از زایمان حتما به طور مداوم و منظم به پزشكتان مراجعه كنید. با پزشك خود درباره برنامه های شیردهی خود، بهداشت جسمی و روانی خود و نیز هر نوع دارویی كه مصرف می كنید گفت وگو و مشورت كنید.

بررسی كنید كه بیمارستان مورد نظر شما برای زایمان چگونه شرایط را برای تغذیه نوزاد با شیر مادر بلافاصله پس از تولد او فراهم می كند.

در كلاس های آموزش تغذیه با شیرمادر شركت كرده و با یك مشاور قبل از وضع حمل در این باره صحبت كنید.

با مادران دیگری كه در شرایط مشابه شما هستند در گروه حمایتی گفت وگو كنید تا از تجارب و حمایت های آنها نیز در این زمینه بهره مند شوید.

به گزارش ایسنا، پزشكان همواره تاكید دادند كه شیردهی تاثیرات بسیار سودمند و انكارناپذیری روی سلامت مادر و نوزاد دارد از جمله این كه شیر دادن به نوزاد حداقل تا شش ماهگی، خطر ابتلا به فشار خون بالا در مادر را در سالهای آتی زندگی وی حداقل تا یك چهارم كاهش می دهد و زنانی كه هرگز به فرزندشان شیر نداده اند، بیشتر مستعد ابتلا به فشار خون بالا هستند. نوزاد نیز در اثر تغذیه با شیر مادر در ماه های نخست زندگی در برابر بسیاری از بیماری ها و مشكلات سلامتی مصونیت پیدا می كند و از نظر جسمی مقاوم تر می شود.... /   خبرگزارى ایسنا


ویدیو مرتبط :
تاثیر شیردهی بر سلامت مادران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

زيان‌هاي قهوه براي مادران باردار



 

 

قهوه

 

 

اين روزها مطالعات زيادي در مورد فوايد و زيان‌هاي احتمالي قهوه و نوشيدني‌هاي کافئين‌دار انجام مي‌ شود که به نظر مي ‌رسدبا توجه به شيوع اخير مصرف اين نوع نوشيدني‌ها، لازم است مردم کشور ما هم به نتايج آنها توجه داشته باشند.يکي از تازه‌ترين اين مطالعات در مورد نقش کافئين در بالا بردن احتمال سقط جنين است...




طي مطالعه‌اي که در مرکز مطالعات کايسر در آمريکا انجام شده، مشخص شده مصرف بيش از 200 ميلي ‌گرم کافئين در روز، در ماه‌هاي اول بارداري، مي ‌تواند احتمال سقط جنين را افزايش دهد.



اين مطالعه تنها به نقش قهوه اشاره ندارد، بلکه ميزان کافئين مصرفي روزانه را مورد بررسي قرار داده است. کافئين مي‌ تواند در نوشيدني‌هاي مختلف وجود داشته باشد، از جمله در چاي، نوشابه‌هاي کولادار ، نوشابه‌هاي موسوم به " نوشابه هاي انرژي ‌زا" و همچنين شکلات.



بنابراين نتايج اين بررسي، بايد در مورد همه اين نوشيدني‌ها و خوراکي‌ها، تعميم داده شود. هم ‌اکنون مراکز ارائه استانداردهاي غذايي، مانند اداره استاندارد تغذيه‌اي انگلستان، ميزان کافئين مجاز مصرفي براي زنان باردار را، 300 ميلي‌ گرم اعلام کرده‌اند و تصريح شده که مقادير کمتر از اين براي زنان باردار هيچگونه خطري ندارد. اين ميزان کافئين تقريباً معادل 4 فنجان متوسط قهوه معمولي است.



از آنجا که احتمال سقط جنين، به خصوص در ماه‌هاي اول، بسيار زياد است، به همه زنان باردار توصيه مي‌ شود در اين دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشيدني‌هاي کافئين دار اجتناب کنند.

 

در مطالعه جديد مقادير کمتر هم خطرناک توصيف شده، چنانکه مجريان آن مي‌ گويند مطالعاتشان نشان داده احتمال سقط جنين در بين زناني که تا هفته بيستم بارداري، 200 ميلي ‌گرم کافئين دريافت مي ‌کردند، 15 درصد بود، در حالي که اين رقم در بين سايرين، 12 درصد بود و با افزايش ميزان کافئين دريافتي، احتمال سقط جنين نيز تا 25 درصد بيشتر مي‌ شد.



بر اساس مطالعات گوناگوني که پيش از اين انجام شده بود، مشخص شده که کافئين از جفت عبور مي ‌کند و به جنين مي ‌رسد. با اين حال اثر آن در کاهش رشد جنين هنوز اثبات نشده و حتي در برخي مطالعات رد شده بود، به عنوان مثال، مطالعه‌اي که سال 2003 در مؤسسه تحقيقاتي کارولينسکاي سوئد و با همکاري دانشگاه "اوپسالا" انجام شده بود، تأثير کافئين و قهوه را بر کاهش رشد جنين رد کرده بود.



با وجود دقت و جامعيت اين مطالعه خاص، باز هم اداره استانداردهاي تغذيه‌اي انگلستان اعلام کرده که قصد ندارد در محدوده مجاز مصرف کافئين براي زنان باردار تجديد نظر کند. به گفته کارشناسان اين اداره، براي تعيين استانداردهاي تغذيه‌اي، بايد مطالعات متعدد صورت بگيرد تا فايده محدوديت‌هاي بيشتر، روشن‌تر شود.



اما همان‌طور که اشاره شد، اين مطالعه جديد، که در آخرين شماره نشريه "بيماري‌هاي زنان و زايمان آمريکا" منتشر شده، هشدارهاي جدي‌ مي ‌دهد.



به گفته اين محققان، از آنجا که احتمال سقط جنين، به خصوص در ماه‌هاي اول، بسيار زياد است، به همه زنان باردار توصيه مي‌ شود در اين دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشيدني‌هاي کافئين دار اجتناب کنند.

 

منبع : سالم