دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

فریم دوچرخه چاپی سه‌بعدی ساخته شده از گیاهان



فریم دوچرخه چاپی سه‌بعدی ساخته شده از گیاهان

یک استودیوی طراحی ایتالیایی به نام Eurocompositi نوعی فریم مفهومی دوچرخه کوهستان ارائه داده که به صورت سه‌بعدی چاپ شده است.

این فریم Bhulk نام دارد و محصول پروژه Aenimal شرکت ایتالیایی است.

فریم مفهومی جدید با استفاده از مدل‌سازی ته‌نشین جوش‌خورده (FDM) و از اسید پلی‌لاکتیک (PLA) ساخته شده است؛ مدلسازی موردکاربرد نوعی چاپ سه‌بعدی است که در آن اجسام با انباشت‌شدن هر لایه در هر بار ساخته می‌شوند.

خود ماده PLA نیز نوعی پلیمر زیستی است که از منابع گیاهی مانند نیشکر و ذرت تولید می‌شود. محصولات اتلافی PLA نه تنها می‌توانند ذوب شده و به مولفه‌های جدید تبدیل شوند، بلکه می‌توان آن‌ها را به سادگی به شیوه کمپوست بازیافت کرد.

گرچه تولید رشته‌های PLA و سپس استفاده از آن‌ها در یک چاپگر زیستی نیازمند انرژی است، استودیوی ایتالیایی مدعی شده این فرآیند در هر کیلوگرم ماده نیازمند مگاژول‌های کمتری در مقایسه با استفاده از پلیمرهای پرکاربرد دیگر مانند آکریلونیتریل بوتادین استایرن (ABS) یا پلی‌اتیلن ترفتالات (PET) است.

در این میان، تجهیزات تولید موجود در پروژه Aenimal با انرژی خورشیدی نیرودهی می‌شوند و فریم ابداعی نیز از اجزای چاپی و به صورت منفرد ساخته شده که به یکدیگر متصل می‌شود.

تیم طراحی هفته گذشته در نمایشگاه Eurobike در آلمان جایزه طلایی را برای ارائه این فریم از آن خود کرد.

اخبار علمی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
ساخت فیبر مدار چاپی با چاپگر سه بعدی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نجات زنبورها از خطر انقراض با کندوهای چاپی سه‌بعدی



اخبار,اخبار علمی ,کندوهای چاپی سه‌بعدی

 

اخبار علمی - نجات زنبورها از خطر انقراض با کندوهای چاپی سه‌بعدی

با توجه به این موضوع که میلیاردها کلونی زنبور در سراسر جهان در معرض انقراض قرار دارند، تیمی از طراحان در تلاش برای مهار این مشکل برآمده‌اند.

 زنبورداران آماتور و حرفه‌یی با استفاده از پروژه‌ «کندوی عسل منبع باز» می‌توانند کندوهای هوشمندی را چاپ و مونتاژ کنند که به صورت جهانی بر سلامت کندوها نظارت و آن را رهگیری می‌کنند.

این کندوها یا به صورت تنها یا همراه با یک کیت حسی فروخته می‌شوند که این کیت، داده‌های دریافتی را به یک پلت‌فرم باز موسوم به Smartcitizen ارسال می‌کند.

این داده‌ها سپس توسط کارشناسان برای کمک به یافتن راهکاری جهت حفظ جمعیت زنبورهای در حال کاهش تحلیل می‌شود.

این کیت حسگری توسط مرکز Fab Lab Barcelona طراحی شده و پلت‌فرم منبع باز نیز شامل سخت‌افزار، یک وب‌سایت و یک نرم‌افزار است. 

اخبار علمی - ایسنا