دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

رمزهای پیچیده در آی‌.او‌.اس



تلفن‌های هوشمند, حفاظت از اطلاعات

این روزها تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها، مخزن اسرار بسیاری از کاربران شده و اطلاعات محرمانه و خصوصی بسیاری را در خود جا داده‌ است. ذخیره‌شدن اطلاعات خصوصی و محرمانه در این دستگاه‌ها موجب می‌شود تا حفاظت از آنها در برابر دسترسی افراد غیرمجاز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد. برای رسیدن به این هدف، سیستم‌عامل آی‌.او‌.اس قابلیتی دارد که کاربران با استفاده از آن می‌توانند یک پین کد چهار رقمی را مشخص کرده و دستگاه خود را با استفاده از آن قفل کنند.

 

از نظر کارشناسان، اختصاص پین‌کد چهار رقمی به‌هیچ وجه روش مناسبی برای حفاظت از اطلاعات محرمانه به‌شمار نمی‌رود؛ زیرا حداکثر با 9999 بار تلاش می‌توان به رمز پی برد! آیا می‌دانید سیستم‌عامل آی‌.او‌.اس این قابلیت را دارد که رمز عبورهای طولانی شامل اعداد و حروف را برای قفل‌کردن دستگاه از کاربر درخواست کند؟

 

اگر شما هم از آیفون، آیپد و دیگر محصولات اپل مجهز به سیستم‌عامل آی‌.او‌.اس استفاده می‌کنید و قصد دارید رمز عبور طولانی و پیچیده‌ای را به دستگاه خود اختصاص دهید، ‌باید به روش زیر عمل کنید:

1ـ از فهرست برنامه‌ها روی Settings فشار دهید.

 

2ـ در صفحه‌ تنظیمات روی بخش General فشار دهید.

 

3ـ گزینه‌ Passcode Lock را پیدا کرده و روی آن فشار دهید (در صورتی‌که تاکنون پین‌کد را برای دستگاه خود فعال نکرده باشید، ‌باید در این مرحله نسبت به فعال‌کردن و اختصاص یک پین‌کد چهار رقمی به دستگاه اقدام کنید. در ادامه رمز عبور طولانی و پیچیده شما جایگزین این کد چهار رقمی خواهد شد)

 

4ـ پس از فعال‌شدن پین‌کد، با فشار این گزینه‌، صفحه تنظیمات پیشرفته در اختیار شما قرار خواهد گرفت. در این صفحه گزینه‌ای با عنوان Simple Passcode مشخص شده است. کلید مقابل این گزینه را فشار داده و وضعیت آن را به Off تغییر دهید تا امکان استفاده از رمزعبورهای طولانی نیز برای شما فعال شود.

 

5ـ در این مرحله دستگاه از شما کد جدید را درخواست می‌کند و شما ‌باید یک رمز عبور طولانی و پیچیده را به‌دلخواه وارد کنید. (رمز عبور شما می‌تواند شامل اعداد، حروف و نشانه‌ها باشد. همچنین توصیه می‌کنیم از به‌کار بردن نام و نام خانوادگی، اطلاعات شناسنامه‌ای، شماره تلفن و ... به‌دلیل احتمال حدس‌زدن ساده آنها خودداری کنید)

 

6ـ سرانجام پس از واردکردن رمزعبور دلخواه، روی دکمه بازگشت فشار دهید. در این مرحله دستگاه برای تائید رمز عبور وارد شده از شما می‌خواهد تا یک‌بار دیگر آن را وارد کنید. پس از وارد‌کردن دوباره رمز عبور، مراحل کار به پایان می‌رسد و دستگاه شما با رمزعبور طولانی و پیچیده حفاظت می‌شود.

 

محکم‌کاری امنیتی
چنانچه اطلاعات بسیار محرمانه‌ای را روی دستگاه خود ذخیره کرده‌اید و می‌خواهید شانس حدس‌زدن رمزعبور را از کاربران غیرمجاز سلب کنید، می‌توانید از قابلیت Erase Data (پاک‌کردن اطلاعات) در آی.او.اس کمک بگیرید. با فعال‌شدن این قابلیت در صورتی‌که بیش از ده بار رمز عبور دستگاه اشتباه وارد شود به‌طور خودکار همه اطلاعات ذخیره شده در دستگاه شما حذف می‌شود. در این شرایط در صورتی‌که افراد خرابکار بتوانند به دستگاه شما دسترسی پیدا کنند قادر به بازخوانی اطلاعات ذخیره شده در آن نخواهند بود.

 

برای فعال‌کردن این گزینه ‌باید پس از فشار روی گزینه‌ Passcode Lock، از صفحه به‌نمایش درآمده روی کلید مقابل Erase Data کلیک کنید و وضعیت آن را به On تغییر دهید.

منبع:jamejamonline.ir


ویدیو مرتبط :
‫مدیریت رمزهای عبور با کی‌پس‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اس ام اس داغ داغ رسید!!



اس ام اس جالب

تحمل تنهایی از گدایی دوست داشتن آسانتر است

تحمل اندوه از گدایی همه ی شادی ها آسانتر است.

من از لمس یک برگ به حقیقت جنگل پی بردم و

از یک حس دوست داشتن به عظمت خدا رسیدم

هرچه زدم بی تو دلم وا نشد

جز تو کسی باب دل ما نشد

هرچه گنجشک شدم و به آسمون‌ها رفتم

هم نفسی مثل تو پیدا نشد

آدمها خیلی زود همراهان صمیمی را فراموش میکنند

همین که باران بند آمد خیلی‌ها چترهایشان را جا می‌گذارند...!

توی شطرنج نگاهت مهره‌ی دلم چه ماته

هرجای دنیا که باشی همیشه دلم باهاته

یه عصا هزار بار میخوره زمین تا صاحبش زمین نخوره، عصاتم رفیق!!

آنکه می‌خواهد روزی پریدن آموزد، نخست می‌باید ایستادن،

راه رفتن، دویدن و بالارفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی‌کنند!