دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تاریخ عصر کامپیوتر


دنیای امروزی کامپیوتر و ابزارهای محاسبه چیزی است که ۶۰ سال پیش حتی تصور آن هم محال می نمود. اما همه این پیشرفت و خلاقیت مدیون ابزارها و نمونه هایی است که به جرات می توان گفت گذشته را تغییر داده اند.



ویدیو مرتبط :
عصر تکنولوژی ما قبل تاریخ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آنتی بیوتیک ها را به تاریخ بسپارید، عصر نانوذرات فرا رسیده است!



 

آنتی بیوتیک ها را به تاریخ بسپارید، عصر نانوذرات فرا رسیده است!

 

شاخه تحقیقاتی ارتش آمریکا به دنبال نانوذراتی است که می توانند برای مقابله با بیماری های واگیردار در میان سربازان، جایگزین آنتی بیوتیک ها شوند.

«بیاید آنتی بیوتیک ها را فراموش کنیم و به جای آنها نانوذرات را امتحان کنیم.» این گفته دارپا است؛ شاخه تحقیقاتی ارتش ایالات متحده که عقیده دارد به جای خرج کردن پول بر روی آنتی بیوتیک های جدید که تنها تا زمانی کار می کنند که باکتری ها در مقابل آنها مقاوم شوند، بهتر است به سراغ معالجه ذره ای سازش پذیر (Adaptable Nanotherapeutics) رفت که به سادگی می تواند با سرایت بیماری ها مقابله کند.

به گزارش نیوساینتیست، این سازمان فراخوانی برای طرح های تحقیقاتی صادر کرده تا بتواند راه هایی بیابد که با استفاده از آر.ان.ای های مزاحم کوچک (siRNA) به جنگ باکتری ها برود. این ضایعات کدهای ژنتیکی به جستجوی تصویر آینه ای خود، مانند باکتری ها، درون سلول ها می گردند و آنها را ساکت می کنند. این کار باعث توقف تولید پروتئین و منجر به مرگ سلول می شود.

دارپا به دنبال ایده هایی برای نانوذرات سازش پذیر است که قابل برنامه ریزی مجدد باشند، تا بتوان در زمان شیوع بیماری در میان سربازان، آنها را روی siRNA های مخصوص بارگذاری کرد.

همانند سیستم موقعیت یاب جهانی (GPS) و اینترنت، این نوآوری نیز ممکن است سرآغازی نظامی داشته باشد؛ اما نهایتا به مدلی برای درمان همگانی تبدیل خواهد شد.../خبر آنلاین