دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

تاثیر مخرب ارسال ایمیل به محیط زیست



اخبار,اخبار  علمی  ,نامه کوتاه الکترونیکی

براساس مطالعه محققان، ارسال یک نامه کوتاه الکترونیکی حدود چهارگرم (0.14 اونس) دی اکسید کربن به اتمسفر اضافه می کند.

  محققان می گویند، این یافته بر اساس مطالعه محققان موسسه McAfee در آمریکا است. محققان در این مطالعه ردپای کربن از هرزنامه ها را بررسی کردند. به این ترتیب ارسال 65 نامه الکترونیکی با طی مسافت یک کیلومتر با یک خودرو با سرعت متوسط برابر است.تاثیر مخرب ارسال ایمیل به محیط زیست

این مطالعه نشان داد، هربار که فرد برای شخص دیگری رونوشت (کپی) ارسال می کند، شش گرم دیگر دی اکسید کربن به جو اضافه می کند.

ردپای کربن عبارت است از مقدار کل گازهای گلخانه ای که برای حمایت مستقیم و غیر مستقیم از فعالیت های انسانی تولید می شود.

هر فرد بطور متوسط هر روز 125 نامه الکترونیکی ارسال و دریافت می کند.در زمان ارسال نامه های الکترونیکی، گازهای گلخانه ای براثر فعالیت رایانه، سرور و روترها تولید می شود.

به گزارش پایگاه اینترنتی دیلی میل،این مطالعه نشان داد که دریافت یک پیام هرزنامه، حتی اگر باز نشود، بازهم بر محیط زیست تاثیر دارد بطوری که 0.3 گرم دی اکسید کربن به جو اضافه می کند.

طبق این تحقیق، ردپای جهانی کربن ناشی از هرزنامه سالانه برابر با مقدار گازهای گلخانه ای است که از 3.1 میلیون خودروی سواری که در سال دو میلیارد گالن بنزین مصرف می کنند، خارج می شود.

با این حال محققان متذکر شدند که ارسال نامه های الکترونیکی تنها فعالیت در فهرست بلند بالای از فعالیت های ظاهرا بی ضرر روزمره نیست که در انتشار دی اکسید کربن مشارکت دارد.

برای مثال تایپ یک تحقیق غیر ضروری در گوگل با یک لپ تاپ با انرژی کارآمد، ردپای 0.2 گرم دی اکسید کربن بر جا می گذارد. در حالیکه انجام همین کار با استفاده از یک رایانه قدیمی 4.5 گرم دی اکسید کربن تولید می کند.

پیش از این ارزیابی که توسط محققان آژانس محیط زیست و کنترل انرژی فرانسه انجام شده بود نیز نشان داده بود که علاوه بر پست الکترونیک سایر ابزارهای فناوری های اطلاعات نیز آلاینده هستند.


 اخبار  علمی  - باشگاه خبر  نگاران  


ویدیو مرتبط :
اموزش ارسال ایمیل گروهی و بازاریابی ایمیلی ( محیط کاربری و امکانات پنل)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بررسی تاثیر پارازیت‌ها بر سلامت افراد در فراکسیون محیط زیست مجلس



اخبار ,اخبار اجتماعی ,پارازیت‌ها

 

اخبار اجتماعی - پارازیت‌ها در مجلس بررسی می‌شود

رییس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس٬ از بررسی موضوع پارازیت‌ها در این فراکسیون پس از تعطیلات دو هفته‌ای مجلس خبر داد و گفت: با توجه به تاثیر پارازیت‌ها بر سلامت انسان، بررسی این موضوع در اولویت کار فراکسیون محیط زیست قرار دارد.

به گزارش ایرنا، محمد رضا تابش با اشاره به تاثیرگذاری پارازیت بر پیش‌بینی نکردن توفان تهران٬ افزود: علاوه بر مضر بودن پارازیت‌ها در سلامت انسان، ادامه بی‌توجهی به وجود آن‌ها به بروز حوادثی چون توفان تهران و به موقع پیش‌بینی نشدن آن نیز می‌انجامد.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان این که بررسی موضوع پارازیت‌ها اکنون در هیات وزیران در حال انجام است٬ گفت: طبق بررسی‌های انجام شده در مضر بودن پارازیت‌ها بر سلامت انسان شکی نیست و اکنون کمیته‌ای نیز در وزارت ارتباطات، فناوری و اطلاعات برای تحقیق و بحث کارشناسی در این خصوص تشکیل شده است.

وی همچنین از بررسی موضوع پارازیت‌ها در فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: این موضوع با هدف جلوگیری از به خطر افتادن سلامت مردم در اولین فرصت با حضور مسئولان مربوطه بررسی خواهد شد.

تابش گفت: بررسی موضوع پارازیت‌ها در فراکسیون محیط زیست مجلس پس از پایان دو هفته تعطیلی مجلس صورت خواهد گرفت. تعطیلی مجلس از امروز - شنبه - آغاز شد و تا دو هفته ادامه دارد.

نماینده مردم در مجلس نهم٬ با بیان این که تنها علت پیش‌بینی نشدن توفان تهران پارازیت‌ها نبوده است٬ افزود: به روز نبودن تجهیزات و امکانات سازمان هواشناسی عامل مهمی در ایجاد مشکلات و حوادثی چون توفان تهران بوده است.

گفتنی است؛ بنابر اعلام مسئولان سازمان هواشناسی و بررسی تصاویر رادار هواشناسی تهران، مشخص شد که در سال‌های اخیر، میدان دید رادار تهران و برخی دیگر از شهرها به دلیل امواج الکترومغناطیسی (آلودگی صوتی یا سیگنالی) ناشی از منابع مختلف، بسیار محدود شده و اغلب موارد تصاویر تولید شده توسط رادارهای هواشناسی با پارازیت همراه است. 

اخبار اجتماعی - ایرنا