دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ادعای دانشمندان در مورد کج بودن جهان!



نظریه دانشمندان درباره جهان,ادعای دانشمندان در مورد کج بودن جهان,ساختارهادرفضا
ادعای دانشمندان در مورد کج بودن جهان!

یک کارشناس امور فضایی ناسا از وجود ساختارهای عظیم ناشناخته‌ در فضا خبر داده که مانند جاروبرقی عمل کرده و با کشاندن کهکشان‌ها به سوی خود، جهان را کج کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، دیوید گلن، اولین آمریکایی حاضر در مدار اشاره کرده که انسان‌ها بر این تصور هستند که درک کاملا خوبی از قوانین جهان دارند.
وی می‌گوید طبق باور انسان ما بر روی یک سیاره کوچک در مدار خورشید و در حاشیه کهکشان راه شیری که گلن آنرا یک کهکشان کاملا عادی در یک جهان بی‌نهایت خوانده، قرار داریم.
به گفته گلن، بیشتر ما فکر می‌کنیم قوانین فیزیک در جهان تغییر نمی‌کنند حتی اگر موارد آزمایشی ما میلیاردها سال نوری دورتر باشند.

این نظریه اصل کوپرنیکی نام دارد که دانشمندان بیشتر دانش علمی خود در مورد جهان را بر اساس آن پایه‌گذاری کرده‌اند.
اما به گفته گلن این کار می‌تواند بسیار اشتباه باشد.
دانشمندان با بررسی نور کهکشانهای دور برای مطالعه سرعت و جهت اجسام متحرک مانند سیارات و ستارگان، شروع به بررسی محتاطانه‌تر ساختار جهان کرده‌اند.

بر اساس مشاهدات آنها برخی خوشه‌های کهکشانی دور به جای اینکه طبق انتظار از یکدیگر دور شوند، به نظر می‌رسد که در یک جریان فضایی مانند یک رودخانه گیر کرده‌اند.
این اجسام با سرعت های بسیار زیاد (حدود 3.2 میلیون کیلومتر در ساعت) در یک مسیر خاص حرکت می‌کنند.
دانشمندان مطمئن نیستند دلیل این امر چیست اما آنرا را جریان تاریک خوانده‌اند.

گلن برای بررسی دلیل رویداد این امر، اظهار کرده که به عقیده دانشمندان باید یک چیز بزرگتر در فضا وجود داشته باشد.
وی گفت: این چیز باید بسیار بزرگتر از هرچیزی باشد که دانشمندان تاکنون در جهان شناخته شده دیده‌اند.

به گفته گلن، این چیز می‌تواند به قدری عظیم باشد که خوشه‌های کهکشانی در برابر آن کوتوله به نظر برسند و توسط این جاربرقی غول‌پیکر فضایی به درون کشیده شوند.
به باور دانشمندان، این جسم عظیم اسرارآمیز به قدری بزرگ است که احتمالا جهان را کج کرده است.

البته به گفته گلن اکنون امکان بررسی این نظریه وجود ندارد چرا که دانش بشری از فناوری مشاهده ساختارهای عظیم خارج از جهان قابل مشاهده که شعاع آن حدود 45.7 میلیارد سال نوری است، برخوردار نیست.
وی بر این نکته جالب تاکید داشته درحالی که جهان در 14 میلیارد سال قبل به وجود آمده، نور ورای جهان شناخته شده از زمان کافی برای رسیدن به تلسکوپهای بشری برخوردار نبوده است.

برخی دانشمندان تلاش کرده‌اند که این پدیده را با این فرضیه که یک جهان همسایه باعث کشش و شیب عجیب شده، این پدیده را توضیح دهند.
به گفته گلن، اگرچه شاید زمان زیادی طول بکشد تا فناوری لازم برای شناسایی ماهیت این اجسام عظیم تولید شوند، این اجسام از قدرت کافی برای زیر سوال بردن اصل یکنواختی جهانی توسط کارشناسان برخوردارند./ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
کشف جدید دانشمندان, ماده تاریک، جهان پنهان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ادعای جدید تهیه كننده فیلم «جنگ ستارگان»: جهان در سال ۲۰۱۲ به پایان می رسد!



 

 

جهان درسال2012به پایان می رسد

جورج لوكاس تهیه كننده فیلم جنگ ستارگان ادعا كرده است كه جهان در سال ۲۰۱۲ به پایان خواهدرسید.

  

به گزارش سرویس «حوادث» ایسنا، به نظر می رسد لوكاس در طول نشستی با استیون اسپیلبرگ و ست روگن كمدین و هنرپیشه با موضوع بحث و تبادل نظر در باره یك پروژه فیلم سازی این ادعای خود را مطرح كرد.

 

روگن در مصاحبه ای با روزنامه تورنتو سان چاپ كانادا در این باره گفت: جورج لوكاس در آغاز این جلسه به طور جدی و حدود نیم ساعت تشریح كرد كه چرا تصور می كند كه عمر جهان تا سال ۲۰۱۲ به پایان خواهد رسید و تاكید می كند كه این اتفاق واقعا رخ خواهد داد.

 

روگن افزود: در ابتدا تصور می كردم شوخی می كند اما بعد فهمیدم كه لوكاس واقعا جدی حرف می زند.

 

به گزارش روزنامه تورنتو سان، ایده به آخر رسیدن دنیا در سال ۲۰۱۲ از این باور منشاء می گیرد كه تقویم باستانی مایان كه از ۳۱۱۴ سال پیش از میلاد مسیح آغاز می شود، در روز انقلاب زمستانی ۲۱ دسامبر سال ۲۰۱۲ به پایان می رسد و این نقطه روز آخر دنیا است./خبرگزاری ایسنا