متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

درفش



تعبير خواب به روايت منوچهر مطيعي تهراني

جوالدوز در خواب هاي ما کوششي است که براي ائتلاف امور متفرق و آشفته خويش به کار مي بريم. اگر بدهکار باشيم و در خواب ببينيم که به کمک جوالدوز يک لحاف را مي دوزيم يا پارگي يک گوني را روفو مي نمائيم نشان آن است که در پرداخت ديون خويش موفق مي گرديم. داشتن جوالدوز همت و اراده شما را نشان مي دهد و ديدنش در خواب نيکو است و بهتر مي شود اگر در خواب ببينيم که به وسيله جوالدوز پاره اي را مي دوزيم و سوراخي را مسدود مي نمائيم. حالت بد اين است که در خواب ببينيد که يک جوالدوز داشته ايد و آن را گم کرده ايدو به دنبالش مي گرديد و نمي يابيد. در اين حالت خواب شما مي گويد که سر رشته امور از کف شما خارج مي گردد. اگر در خواب ديديد که جوالدوزي داريد و با آن تشک يا رختخواب خود را مي دوزيد صاحب فرزند مي شويد و اگر رختخواب به به شما تعلق ندارد زني مي گيريد و اگر زن داريد با زني آشنا مي شويد که در کسب و کار شما را ياري خواهد داد.


ویدیو مرتبط :
درفش مسی شهداد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مقدم:عده‌ای با به لجن کشیدن رقیب قصد تثبیت مواضع خود را دارند/تندروها وقتی قدرت داشتند با درفش جریان مخالف را حذف کردند



اخبار,اخبار سیاسی, مجمع روحانیون مبارز


اخبار سیاسی - مقدم:عده‌ای با به لجن کشیدن رقیب قصد تثبیت مواضع خود را دارند/تندروها وقتی قدرت داشتند با درفش جریان مخالف را حذف کردند

اگر به مردم اجازه دهیم خود تصمیم بگیرند 24 خردادها خواهند آفرید/ پایداری می‌داند در سایه اعتدال، جایی برای هیاهوسالاری آنها نیست/ هر قدر که از اخلاق دور شویم از حکومت دینی فاصله گرفته‌ایم/ نظام ما دینی است و در نظام دینی اگر اخلاق تحت‌الشعاع بسط قدرت قرار گیرد، هم دین را ضایع می‌کند و هم آن دولت، دینی نمی‌شود.

 عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: فرهیختگان سیاسی به دنبال حذف یک جریان سیاسی نیستند. تندروها زمانی که قدرت داشتند به هر شکل اعم از داغ و درفش، تهدید، دروغگویی و بستن روزنامه‌ها، جریان مخالف را که اعتدال‌گرا و اصلاح‌طلب بود، حذف کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین "محمد مقدم" در گفت‌وگو با  روز نو "، با اشاره به حملات تند اعضای جبهه پایداری به دولت یازدهم به ویژه از تریبون مجلس گفت: فقط در شگفتم از آقایانی که اعتدال را نقد می‌کنند؛ اینها مشخص نیست که چه چیزی را می‌خواهند جایگزین آن کنند.

وی افزود: لازمه اعتدال، عقلانیت، بردباری و تحمل است. اگر اعتدال باشد خشونت در جامعه دیده نمی‌شود و همدلی شکل می‌گیرد.

مقدم ادامه داد: افراط و تندروی، ثمره و حاصلش چیزی جز تفرقه نیست و حاصل تفرقه نیز درگیری و تقابل نیروهاست. آنها می‌دانند با وجود اعتدال، جایی برای هیاهوسالاری آنها نیست و می‌ترسند سفره‌ای که در این چند ساله به واسطه شرایط خفقان گذشته چیده‌اند، برچیده شود.

وی یادآور شد: اگر در جامعه‌ای، اعتدال نفی شود، نمی‌توان به ارزش‌هایی دست یافت که برای قوام و بقای جامعه لازم است.

این عضو مجمع روحانیون مبارز با اشاره به حماسه 24 خرداد گفت: مردم به اعتدال رأی دادند و نشان دادند که از این جریان افراطی و تنش‌آفرین بر حذر هستند.

وی تصریح کرد: عده‌ کمی که با تهمت زدن، دروغ گفتن و به لجن کشیدن رقیب قصد دارند مواضع سیاسی خود را تثبیت کنند و حیات خود را ادامه دهند، هیچ راهی جز تسلیم در برابر رأی مردم در 24 خرداد 92 ندارند و تلاش آنها، آب در هاون کوبیدن است و راه به جایی نمی‌برند.

مقدم در ادامه گفت: فرهیختگان سیاسی به دنبال حذف یک جریان سیاسی نیستند. تندروها زمانی که قدرت داشتند به هر شکل اعم از داغ و درفش، تهدید، دروغگویی و بستن روزنامه‌ها، جریان مخالف را که اعتدال‌گرا و اصلاح‌طلب بود، حذف کردند.

وی در ادامه گفت: تندروها چون تحمل شنیدن صدای مخالف خود را نداشتند، دست به برخورد زدند و فضای خفقان ایجاد کردند اما دولت اعتدال نباید به مانند آنها جلوی صحبت آنها را بگیرد؛ باید فضا به گونه‌ای باشد که در سایه اعتدال همه جریانات حرف خود را بزنند و به گوش جامعه هم برسانند. باید اجازه داد که مردم خود تصمیم بگیرند در این صورت است که مردم 24 خردادها خواهند آفرید.

معاون امور بین‌الملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) در مورد دولت دینی و دین دولتی گفت: نظام ما دینی است و در نظام دینی اگر اخلاق تحت‌الشعاع بسط قدرت قرار گیرد، هم دین را ضایع می‌کند و هم آن دولت، دینی نمی‌شود.

وی در پایان گفتگو با روز نو تأکید کرد: نظام باید در چارچوب اخلاق باشد. اگر همسو با اخلاق حرکت کند، آن دولت، دولت دینی می‌شود و به هر میزان که از اخلاق دور شوند از حکومت دینی هم فاصله می‌گیرند.
 اخبار سیاسی - روز نو