ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

وعده رییس فدراسیون تیروکمان به مدال آوران


شجاعی رییس فدراسیون تیروکمان از پاداش دویست میلیونی به هر یک از تیراندازان خبر داد.

خبر آنلاین: شجاعی رییس فدراسیون تیر و کمان گفت:«به مدال طلای قهرمانان این رشته در بازیهای آسیایی دویست میلیون تومان جایزه می دهیم.»شجاعی دلیل اینکار را ارزش مدال طلا برای کاروان ایران و موفقیت ورزش دانست.

در رشته تیر و کمان در کامپوند تیمی،مردان و زنان ایران در نیمه نهایی با هند و کره بازی دارند ضمن اینکه سه کماندار ایران به جمع هشت نفر برتر مسابقات انفرادی راه یافته اند.


ویدیو مرتبط :
کریم صفایی رییس فدراسیون تیروکمان زیربنای ورزش ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بازخوانی وعده هایی که رییس دولت از اجرای قطعی آن خبر می داد/ برنامه هایی که در حد «حرف» باقی ماند



«اعتماد عمومی» در محاق سیاست روزمره

بازخوانی وعده هایی که رییس دولت از اجرای قطعی آن خبر می داد/ برنامه هایی که در حد «حرف» باقی ماند

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

آیا کسی در دولت پیدا می شود که پاسخگوی وعده های بر زمین مانده باشد یا این گمان تقویت می شود که وعده ها و شعارهای احمدی نژاد رنگ و بوی انتخاباتی داشته و این وعده ها و مصوبات تنها به عنوان میراثی برای دولت های آینده باقی خواهد ماند. این دغدغه در شرایطی مطرح می شود که خبرها حاکی از تدارک وسیع تبلیغاتی دولت برای مانوری آنچنانی در ماههای پیش روست. مانورهایی که دولت در آستانه هر انتخابات در اجرای آن ید طولایی دارد.

تنها چند ماه تا پایان عمر دولت دهم باقی مانده است و  هنوز حجم بالایی از وعده هایی که احمدی نژاد در طول 7 سال ریاست جمهوری خود داده عملی نشده است.  رییس جمهور در سال  84 با وعده هایی بر سر کار آمد  که گرچه از جنس وعده های سایر سیاسیون در هنگام تبلیغات انتخاباتی بود امابه علت ضعف هایی ساختاری سیستم اقتصادی کشور غیرعملی می نمود. در همان زمان اصولگرایان به این ضعف ها اشاره داشتند و خواهان اقداماتی ساختاری برای حرکت دولت بر بستری اجرایی برای از میان بردن آنها بودند نه  وعده هایی که تنها در کوتاه مدت کاربرد دارد و در دراز مدت تنها سبب بالاتر رفتن سطح توقعات و مطالبات می شود. به این مهم توجهی نشد و اکنون  نه تنها از حجم  این وعده ها کاسته نشد بلکه با پافشاری احمدی نژاد به تعداد آنها افزوده و بزرگی آنها دوچندان شد.

احمدی نژاد پس از روی کارآمدن هم   در سفرهای استانی با تصویب مصوباتی که پشتوانه مالی و اجرایی آنها پیش بینی نشده بود بر حجم این وعده ها افزود. مصوباتی که پس از مدتی گلایه نمایندگان حوزه های مختلف از عملی نشدن آنها را به همراه داشت.

یکی از وعده های مهمی که احمدی نژاد در طول این سالها بسیار بر روی آن تاکید داشته وعده ریشه کن کردن بیکاری و ایجاد سالیانه 2.5 میلیون شغل است. ریشه کن شدن بیکاری تا پایان دولت دهم، یکی از حرف‌هایی است که اجرایی شدن آن با توجه به میزان اشتغال زایی صورت گرفته در این مدت، با اما و اگر‌های بسیار همراه است.

وقتی در سال 89 دولت اعلام کرد که بیش از یک میلیون و ششصد هزار فرصت شغلی ایجاد کرده، انتقاد بسیاری از نمایندگان مجلس بلند شد که چگونه امکان دارد چنین اقدامی صورت گرفته باشد، آن هم در حالی که بررسی دیگر شاخص‌های اقتصادی چنین امری را تایید نمی‌کند . در حالی که مسئولین سابق مرکز آمار ایران از دخالت مسئولان ارشد دولتی در عدم اعلام نرخ واقعی بیکاری خبر می‌دهند، نمایندگان مجلس نیز در طول این مدت بارها از دولت خواسته اند برای راستی آزمایی این آمار، حداقل دولت به نمایندگان مجلس میزان اشتغالزایی در هر حوزه انتخابیه را اعلام کند که این امر هم اتفاق نیفتاد تا شک و تردید نسبت به این آمار بیشتر شود. 

با توجه به اینکه آمارهای دولت برای اشتغال زایی طی 2 سال گذشته همواره با واکنشهای جدی روبرو بوده و بعید به نظر می رسد که محقق شده باشد بنابراین طبیعی است که در فرصت کوتاه باقی مانده نیز نباید منتظر اتفاق خارق العاده ای بود. 

اما یکی دیگراز این وعده های عملی نشده رییس جمهور واگذاری هزار متر باغ ویلا به هر خانوار ایرانی بود. احمدی نژاد در 18 تیرماه 1390 اعلام کرد به هرخانوار ایرانی یك قطعه زمین 1000 متری به-صورت رایگان تعلق می گیرد تا خانواده ها در آن باغ میوه و بنای مسكونی برای خودشان احداث كنند. وی گفته بود: إن شاءالله این طرح تا پایان سال آماده و در 10 الی 15 منطقه به طور آزمایشی اجرا می شود. اما از زمان اعلام این طرح تاكنون دیگر سخنی از اجرای آن به میان نیامده است.

احمدی نژاد همچنین در آبان ماه 1385 از توزیع سهامی با نام سهام عدالت در میان مردم خبر داد و اظهار کرد «در سالهای گذشته همه ملّت عادلانه از ثروت كشور بهره مند نبودند و به دلایل گوناگون بین طبقات مختلف جامعه فاصله ایجاد شده بود». وی به همین دلیل وعده داد با ایجاد سهام عدالت، بازنشستگان و افراد تحت تكفّلشان، هركدام یك برگه یك میلیون تومانی سهام عدالت دریافت خواهندكرد اما این طرح نیز پس از مدتی به محاق رفت.

از اختصاص یک میلیون تومان به نوزادان در قالب طرح صندوق آتیه فرزندان نیز می توان به عنوان یکی دیگر از وعده های احمدی نژاد نام برد، طرحی که به علت کمبود اعتبارات نیمه تمام ماند. 3 برابر شدن یارانه ها، ارزانی پس از هدفمندی، افشای اسامی مفسدان اقتصادی، حل کامل مشکل مسکن و صدها طرح دیگر نیز از جمله وعده های عملی نشده دولت به حساب می آیند. 

اما حال که تنها چند ماه تا پایان عمر دولت دهم باقی مانده باید منتظر ماند و دید که چگونه وعده های مکرر احمدی نژاد و کابینه اش محقق می شود؟ آیا در طول این چند ماه باقی مانده به گفته احمدی نژاد بیکاری ریشه کن شده و مشکل اشتغال جوانان برطرف می شود؟ آیا کسی در دولت پیدا می شود که پاسخگوی وعده های بر زمین مانده باشد یا  این گمان تقویت می شود که وعده ها و شعارهای احمدی نژاد رنگ و بوی انتخاباتی داشته و این وعده ها و مصوبات تنها به عنوان میراثی برای دولت های آینده باقی خواهد ماند. این دغدغه در شرایطی مطرح می شود که خبرها حاکی از تدارک وسیع تبلیغاتی دولت برای مانوری آنچنانی در ماههای پیش روست. مانورهایی که دولت در آستانه هر انتخابات در اجرای آن ید طولایی دارد./فردا نیوز