ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

تاثیر مثبت «پیلاتس» بر بیماران مبتلا به آسم



ورزش پیلاتس

پیلاتس بر بهبود آسم تاثیر مثبت دارد‎

 

آسم یکی از شایع‌ترین اختلالات دستگاه تنفسی است که با توجه به الگوی شهرنشینی میان 5 تا 10 درصد افراد جامعه مشهود است اما آیا می‌دانستید که پیلاتس بر بهبود آسم تاثیر مثبت دارد.

تمرینات ورزشی یکی از اجزای اساسی و مهم بازتوانی ریوی هستند که می‌توانند به عنوان روشی مکمل و مفید در فرآیند توانبخشی بیماران مبتلا به آسم مورد استفاده قرار گیرند.

طی پژوهشی که در بیمارستان اصفهان با هدف تاثیر تمرینات پیلاتس تعدیل شده بر کیفیت زندگی و علایم بالینی بیماران مبتلا به آسم صورت گرفت، 26 زن مراجعه کننده مبتلا به آسم به صورت تصادفی و هدفمند انتخاب شدند.

ابتدا برای اندازه‌گیری کیفیت زندگی آنها از پرسشنامه‌ی استاندارد کیفیت زندگی بیماران مبتلا به آسم (AQLQ) استفاده شد و بعد از آن بیماران به 2 گروه 13 نفره‌ی تجربی و کنترل تقسیم شدند.

گروه تمرینی (تجربی) پیلاتس به مدت 8 هفته و هر هفته 3 جلسه و هر جلسه یک ساعت به تمرین پیلاتس زیر نظر متخصصان این رشته پرداختند. این تمرینات در 3 وضعیت خوابیده، نشسته و ایستاده بدون نیاز به تجهیزات خاص بروی تشک انجام شد و به منظور رعایت اصل اضافه بار حرکات و تمرینات در هر جلسه نسبت به جلسه ی پیشین دشوار تر شد. (در طول دوره گروه کنترل از هیچ فعالیت ورزشی منظمی پیروی نکردند)

پس از گذشت 8 هفته همانند مرحله ابتدایی پرسشنامه استاندارد در میان آزمودنی ها توزیع شد.

با مقایسه‌ی یافته‌های پیش آزمون و پس آزمون نتیجه گیری شد که تمرینات پیلاتس تاثیر به سزایی بر کیفیت زندگی این افراد داشته است.

از تاثیرات تمرین های تنفسی پیلاتس بر بیماری آسم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
جلوگیری از تجمع ترشحات، افزایش قدرت و هماهنگی عضلات تنفسی (به ویژه عضلات مسئول دم)، تصحیح الگو های تنفسی، کاهش برونکو اسپاسم و انسداد راه‌های هوایی

به گزارش ایسنا، با توجه به اطلاعات در دسترس می‌توان نتیجه گرفت که علایم و نشانه‌های آسم با اجرای تمرینات «پیلاتس تعدیل شده» بهبود یافته و همچنین وضعیت جسمانی، کیفیت زندگی، اعتماد به نفس و شادکامی این افراد نیز افزایش می‌یابد.

تحقیقات موجود توسط میرزاخانیان،  قاسمی،  صادقی و قاسمی در دانشگاه اصفهان ارائه شده است.

منبع: ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
نقش فست فودها در مبتلا شدن به آسم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر تفکرات مثبت و منفی بر سلامت



 

تاثیرتفکرات مثبت ومنفی برسلامت

 

این باور که نگاه مثبت یا منفی داشتن در زندگی می‌تواند بر سلامت جسم تاثیر بگذارد، مدت زیادی است که بر سر زبان‌هاست. خود شما تاکنون چند بار شده که به یک فرد بیمار یا شکست‌خورده گفته‌اید که جنبه خوب ماجرا را ببیند؟ امروز محققان اثبات کرده‌اند که نوع رفتار ما در برابر هستی به ویژه دید مثبت یا منفی‌ای که به آن داریم بیش از آنچه فکر می‌کنیم می‌تواند بر ما تاثیرگذار باشد.

 

چندی پیش دکتر بکالوی، استاد دانشگاه علوم اجتماعی یال نشان داد داشتن دیدمثبت بر سلامت ما تاثیر شگرفی دارد. وی پس از زیر نظر گرفتن 660 فرد که پرسش‌نامه‌‌ای را در سال 1975 میلادی پر کرده بودند و در آن از نوع دید خود به پیری سخن گفته بودند و بررسی سن فوت هر یک به این نتیجه رسید افرادی که دید مثبتی به پیری دارند به طور میانگین 5/7 سال بیش از کسانی که دید منفی نسبت به آن دارند عمر می‌کنند.

 

تحقیق دیگری که در سال 2003 میلادی در دانشگاه wisconsin-madison انجام شد نشان داد واکسن آنفلوآنزا تاثیر بهتری بر کسانی دارد که دید مثبتی به زندگی دارند. در این پژوهش 52 فرد زیر نظر گرفته شدند و به آنها واکسن آنفلوآنزا تزریق شد، اما پیش از آن پزشکان از داوطلبان خواستند به یک خاطره خوب و یک خاطره بد فکر کنند و فعالیت مغزی آنها ثبت شد.

 

کسانی که بیشتر وقف خود را صرف فکر کردن به یک خاطره خوب کرده بودند تا یک خاطره بد سمت چپ کورتکس جلوی مغزشان که مسوول احساسات مثبت است، فعال‌تر بود و 6 ماه بعد میزان پادتن مقابله با ویروس در بدن‌شان در مقایسه با سایر افراد بیشتر ترشح شده بود. به نظر می‌رسد داشتن دید مثبت به زندگی حتی می‌تواند بر تجربیات فیزیکی هم تاثیر بگذارد. طبق تحقیقی که در سال 2005 میلادی در دانشکده پزشکی Wake forest انجام شد به اثبات رسید نوع رفتار و نگاه ما به دنیا حتی بر میزان دردی که حس می‌کنیم هم تاثیر می‌گذارد. طبق بررسی‌ها داوطلبانی که به آنها گفته می‌شد قدرت تحمل درد بالاتری دارند و بدن‌شان قوی‌تر است درواقع به شدت درد واکنش کمتری نشان می‌دادند. به عبارت ساده‌تر فکر آدم‌ها خود می‌تواند همانند یک مورفین در بدن عمل کند.

منبع: ریدرزدایجست