دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ورود گوشت‌های چاپی به منوی مواد غذایی!



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

ورود گوشت‌های چاپی به منوی مواد غذایی!

محققان قصد دارند با طراحی و ساخت چاپگر گوشت، نیاز انسان به پروتئین‌های حیوانی را بدون آسیب رساندن به محیط زیست تأمین كنند.

به گزارش ایسنا، فناوری پرینت سه بعدی طی سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلفی مانند ساخت تجهیزات پزشكی، ماشین آلات و خانه سازی با توسعه چشمگیری روبرو شده است، اما محققان قصد دارند آینده تأمین مواد غذایی را نیز از طریق این فناوری تضمین كنند.

شركت «Modern Meadow» قصد دارد با دریافت مجوز از وزارت كشاورزی آمریكا، مراحل طراحی و ساخت چاپگر گوشت را آغاز كند.

میلیاردر سرشناس «پیتر سیل» كه از تحقیقات نوآورانه و توسعه فناوری‌های جدید برای ارتقای سطح زندگی مردم حمایت می‌كند، از حمایت مالی 350 هزار دلاری از این پروژه خبر داده است.

در حال حاضر برخی شركت‌های فعال در حوزه پزشكی و تولید دارو از چاپگرهای سه بعدی صنعتی برای تولید بافتهای مصنوعی استفاده می‌كنند و محققان امیدوارند با استفاده از فناوری توسعه یافته برای تولید بافتهای پزشكی، به دنیای مواد غذایی وارد شده و نیاز به پروتئین حیوانی و دیگر محصولات غذایی را تأمین كنند./ایسنا


ویدیو مرتبط :
مواد غذایی یا مواد شیمیایی؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ورود دارو، مواد بهداشتی، آرایشی و فرآوردهای غذایی تقلبی به برخی مناطق آزاد



اخبار,اخبار اجتماعی,دکتر رسول دیناروند

مطابق بررسی های انجام شده بسیاری از این موارد نیز اجناس تقلبی است که به لحاظ اهمیت سلامت مردم در این موضوع ورود جدی کرده ایم.

ترخیص دارو، مواد بهداشتی و آرایشی و فرآوردهای غذایی تقلبی و غیر بهداشتی در برخی از مناطق آزادرئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ترخیص هر گونه کالای مرتبط با سلامت و تجهیزات بهداشتی باید با مجوز وزارت بهداشت باشد گفت: متاسفانه ترخیص این کالاها در برخی از مناطق آزاد به صورت غیر مجاز انجام شده که این موضوع باعث ورود کالاهای غیر بهداشتی به کشور شده است.

دکتر رسول دیناروند افزود: بعضی از مسئولان در مناطق آزاد به گمان اینکه  چون این مراکز جزو مناطق آزاد است  و لذا برای ورود کالاهای مرتبط با سلامت نیاز به اخذ مجوز وجود ندارد  اقدام به صدور اجازه ی ترخیص این کالاها می کنند.

معاون وزیر بهداشت خاطر نشان کرد :ترخیص هر نوع کالای مرتبط با سلامت از آرایشی و بهداشتی ، دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی و فرآوردهای غدایی باید با تائید و مجوز  وزارت بهداشت باشد که متاسفانه این موضوع در برخی از مناطق آزاد رعایت نمی شود.

وی ادامه داد: در بعضی از این مناطق تجهیزات بهداشتی و آرایشی ،دارو و فرآورده های غذایی را که واردات آنها به کشور مجاز نبوده و دارای مشکلات متعدد بهداشتی نیز هستند اجازه ترخیص داده شده است.

به گفته معاون وزیر بهداشت مطابق بررسی های انجام شده بسیاری از این موارد نیز اجناس تقلبی  و دارای مشکلات بهداشتی است که به لحاظ اهمیت سلامت مردم در این موضوع ورود جدی کرده ایم.

اخبار اجتماعی - عصر ایران