دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نرم‌افزار شناسایی احساس با دقت 94درصد



اخبار,اخبارعلمی,نرم‌افزار شناسایی احساس


  اخبار علمی‌ - نرم‌افزار شناسایی احساس با دقت 94درصد

 محققان هندی موفق به تولید منحصربفردترین نرم‌افزار جهان شده‌اند که احساسات را از روی یک عکس چهره رمزگشایی می‌کند.

آزمایشات اولیه نشان از نرخ موفقیت 94 درصدی این فناوری در پیش‌بینی احساسات داشته است. نرم‌افزار شناسایی چهره به اندازه‌گیری پارامترهای مختلف در عکس یک چهره مانند فاصله بین دو چشم فرد، ارتفاع از لبها تا بالای بینی و معیارهای مختلف دیگر پرداخته و سپس آنها را با تصاویر افراد در پایگاههای داده‌ای که با یک اسم خاص برچسب خورده‌اند، مقایسه می‌کند. پژوهش جدید محققان دانشگاه GLA هند اکنون گام را فراتر گذاشته و احساسات به تصویر کشیده شده توسط یک چهره را شناسایی می‌کند.

به گفته محققان، شناسایی احساسات توسط هوش مصنوعی آینده به شکل ربات یا رایانه می‌تواند پیوند گمشده‌ بین انسان و محیطهای ماشینی را فراهم کند که بدون آن، تعامل مناسب بین این دو حوزه هرگز کاملا موفق نخواهد بود.

محققان یک رویکرد سه مرحله‌ای را برای نرم‌افزار آشکارساز احساس خود انجام داده‌اند. اولی شامل ایجاد الگوریتمی است که می‌تواند به دقت ویژگیهای چهره انسان را شناسایی و تعریف کند. مرحله دوم، موقعیتها و شکلهای مختلف چهره را بررسی کرده و در نهایت، مرحله سوم، این ویژگیها را با حالت احساسی فرد به منطور تصمیم‌گیری در مورد شاد، غمگین، عصبانی، شگفت‌زده، ترسیده یا منزجر بودن وی مرتبط می‌کند.

در آینده از این دستگاه می‌توان برای کاربری‌هایی مانند شناسایی عصبانیت، پرخاشگری یا ترس سرکوب‌شده در فرودگاهها به منظور شناسایی سریعتر افراد مظنون و کاهش صف انتظار بازرسی‌های فیزیکی بهره برد.
 
 اخبار علمی  - ایسنا
 


ویدیو مرتبط :
شناسایی حفره امنیتی در یک نرم افزار رمزگذاری اینترنت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تشخیص واقعی بودن 7 احساس با نرم افزار/ راهی برای تشخیص و درمان افسردگی



اخبار,اخبار علمی, تشخیص و درمان افسردگی


اخبار علمی - تشخیص واقعی بودن 7 احساس با نرم افزار/ راهی برای تشخیص و درمان افسردگی

پژوهشگران نرم افزاری عرضه کرده اند که احساس واقعی فرد را در چهره او می خواند و بین لبخند واقعی و دروغین تمایز قایل می شود.

به گزارش مهر، این نرم افزار که 'Facet'نام دارد قادر به تحلیل احساسات لذت، ناراحتی، شگفتی، خشم، ترس، بی اعتمادی، اهانت  و یا ترکیبی از این 7 حس در چهره فرد است.

این نرم افزار با استفاده از یک دوربین دیجیتالی ساده می تواند چهره را بدون نقاب های ظاهرسازانه نشان دهد.

"مارتین بارتلت" مجری این تحقیقات در شرکت Emotient در کالیفرنیا می گوید این نرم افزار با ایجاد ارتباط دوباره بین نقاط از دست رفته در چهره کار می کند.

تمام چیزی که این نرم افزار به آن نیاز دارد یک عکس یا تصویر ویدیویی با رزلوشن دستکم 40 در 40 پیکسل است.

این نرم افزار می تواند نوسانات و قدرت احساسات در طول زمان یا حتی اندک احساساتی که از چهره فرد می گذرد پیش از آنکه بتواند احساسات خود را کنترل کند، متوجه شود.

این نرم افزار می تواند آن دسته از نشانه های ظریف موجود در چهره را که ممکن است انسان متوجه آن نشود مانند لبخندی که به چشم نمی آید، دریابد.

بارتلت که استاد دانشگاه کالیفرنیا در سن دیه گو است، می گوید: این نرم افزار می تواند به یاری کودکان مبتلا به اوتیسم نیز بیاید تا احساسات دیگران را از طریق بیان چهره تشخیص داده و همچنین قادر به بیان احساسات خود باشند.

این شرکت اکنون در حال کار بر روی قابلیت های این نرم افزار به منظور شناسایی و درمان افسردگی است.
اخبار علمی - مهر