دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نتایج یک نظرسنجی درباره صفحه کلیدهای فیزیکی و هوشمند موبایل



براساس نتایج نظر سنجی انجام شده از یکی از بزرگترین شرکتهای سازنده تلفنهای همراه، کاربران بیشتر ترجیح می‌دهند که تلفن همراه آنها در مقایسه با صفحات کلید لمسی از صفحات کلید فیزیکی برخوردار باشد.

نظرسنجی درباره صفحه کلیدهای فیزیکی و هوشمند موبایل

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت کنندگان در یک نظر سنجی شرکت فنلاندی نوکیا به عنوان یکی از بزرگترین سازندگان تلفنهای همراه در جهان صفحه کلید فیزیکی را به سایر انواع صفحه کلیدها ترجیح داده اند. در این نظر سنجی چهار نوع صفحه کلید اعم از صفحه کلید کامل، لمسی، عددی یا فرمان صوتی مورد پرسش قرار گرفته بود.

حدود 49 درصد از شرکت کنندگان اظهار داشتند که آنها صفحه کلید کامل را ترجیح می دهند که این میزان 15 درصد بیشتر از میزانی بود که کاربران به صفحات کلید لمسی توجه نشان می دهند.

باک لی از شرکت نوکیا در وبلاگ این شرکت اظهار داشته است که صفحه کلید کامل یک نوع ورودی است که کاربر احساس آشنایی بیشتری با آن دارد. کار با این نوع صفحات کلید که شما هر دکمه را لمس می کنید، نوعی بازخورد لمسی راضی کننده ای به دنبال دارد.

وی افزود: صفحات لمسی هنگامی که به تصاویر نگاه می کنید، به سایتهای اینترنتی رجوع می کنید و ویدئو تماشا می کنید هیجان انگیز است، اما آیا به واقع این نوع صفحات برای تایپ کردن مناسب هستند؟

نتایج این نظر سنجی درست برخلاف آمارهای فروش است، چرا که آمارهای فروش نشان می دهد که تلفنهایی که فاقد صفحه کلید فیزیکی هستند و از صفحه کلید لمسی دارند از فروش رو به رشد برخوردار هستند.

تنها شرکتهای سازنده تلفنهای همراه که توجه شدیدی به صفحه کلید فیزیکی دارند نوکیا و ریسرج این موشن هستند، این دو شرکت در بازار تلفنهای هوشمند به سختی درحال تلاش کردن هستند.

این درحالی است که براساس گزارشهای جدید، به رغم نتایج تحقیقاتی که نوکیا انجام داده این شرکت سازنده تلفنهای همراه تلاش می کند که اقبال اندک خود در بازار تلفنهای خوشمند را با دو تلفن هوشمند لمسی جدید نوکیا لومیا 800 و 900 جبران کند.

نوکیا یک شرکت چند ملیتی در حوزه ارتباطات است که برروی نقاط کلیدی مخابرات سیمی و بی سیم تمرکز کرده‌است. در نیمه دوم سال 2007 نوکیا حدود 38 درصد از بازار موبایل را در اختیار داشت اما این سهم روند نزولی به خود گرفت به طوریکه در سال 2011 سهم نوکیا به 23 درصد کاهش و بعد از سامسونگ در رتبه دوم قرار گرفت.

این شرکت لوازم و تجهیزات مورد نیاز تلفن ثابت، ISDN، دسترسی به پهن‌باند، VoIP و WLAN را نیز تولید می ‌کند.

ساختمان اصلی نوکیا در شهر اسپو یک شهر در نزدیکی هلسینکی، پایتخت فنلاند، قرار دارد. مراکز تحقیقات نوکیا در سراسر جهان از قبیل پکن، بوداپست، بوخوم، پالو آلتو، کالیفرنیا و کمبریج، ماساچوست مستقر شده اند./خبرگزاری مهر


ویدیو مرتبط :
کلیدهای هوشمند Control4

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا موبایل ها به محافظ صفحه نمایش نیاز دارند؟



گوشی موبایل,موبایل,گوشی,گوشی موبایل

اگر ابزار دست دومی متعلق به سه سال پیش را خریداری کردید که هنوز صفحه آن خش نیفتاده است، به خاطر داشته باشید که این گجت های قدیمی ضد خش نیستند. پس همیشه از دستگاه های قبل از دوران گوریلا گلاس، با محافظ صفحه نمایش مراقبت کنید.

خب، این سوالی است که همه از خود می پرسند که آیا با وجود استفاده از صفحات ضد خش گوریلا گلاس در گجت های امروزی و به خصوص موبایل ها، دیگر استفاده از محافظ صفحه نمایش ضرورتی دارد یا خیر؟ درست است که صفحات موبایل در مقابل ضربه و خش تا حد زیادی مقاوم شده اند، اما این همه کاری نیست که یک محافظ صفحه انجام می دهد. کیفیت محافظ صفحه نمایش گجت ها روز به روز بهتر شده و با قیمت مناسب تری هم عرضه می گردند. پس بگذارید نگاهی داشته باشیم به چند مورد از کاربردهای این فدائیان شفاف:

ضد-تشعشع و بازتاب نور: گوریلا گلاس واقعا عالی است. اما مانند هر شیشه دیگر باعث می شود که دیدن صفحه نمایش گوشی تان در نور آفتاب سخت و آزار دهنده شود. شاید نیازی نباشد که دیگر آن را از خراش برداشتن محافظت کنید، اما محافظ صفحه های بسیار خوبی در بازار پیدا می شود که به صفحه نمایش موبایل شما ظاهری مات می دهد و جلوی درخشش آن در نور آفتاب را می گیرد. شما می توانید با کمی جستجو در بازار، محافظ صفحه ای مانند Moshi iVisor پیدا کنید که علاوه بر جلوگیری از بازتاب نور، نصب آن هم راحت بوده و تقریبا هیچ حبابی در زیر آن تشکیل نمی شود.

ضد- اثر انگشت: نکته دیگری که باید به آن توجه داشت، این است که همه این ابزارها هنگام خروج از جعبه واقعا جذاب به نظر می رسند، اما تنها بعد از چند دقیقه استفاده سطح آنها پر از اثر انگشت می شود. اگر می خواهید که دائما پارچه ای در جیبتان نباشد که مشغول تمیز کردن صفحه موبایل تان شوید، بهتر است سراغ یک برچسب صفحه نمایش بروید که در برابر اثر انگشت مقاوم است.

دیگر سطوح صیقلی: حتی اگر صفحه نمایش ابزار شما نیازی به محافظ نداشته باشد، دیگر بخش های آن مطمئنا نیاز به برچسب محافظ خواهند داشت. برای مثال بسیاری از مدل های آی پاد و آی پد صفحه مقاومی دارند، اما فلز زیبا و درخشان پشت دستگاه به راحتی خش می افتد. بنابراین همیشه باید آن را درون یک جلد یا کیف نگهداری و حمل کنید. اما اگر شما از جلد های محافظ متنفرید و می خواهید که دستگاه تان جلا و خودنمایی اصیل خود را داشته باشد، بهتر است به دنبال محافظ صفحه هایی مانند ZAGG InvisibleShield باشید که به طور کامل پشت و روی بزارتان را می پوشانند. به محض اینکه گجت جدیدتان را از جعبه درآوردید، آن را با چنین محافظی بپوشانید تا دیگر هیچ گاه خش نیفتاده و خراش بر ندارد.

ابزار قدیمی: اگر ابزار دست دومی متعلق به سه سال پیش را خریداری کردید که هنوز صفحه آن خش نیفتاده است، به خاطر داشته باشید که این گجت های قدیمی ضد خش نیستند. پس همیشه از دستگاه های قبل از دوران گوریلا گلاس، با محافظ صفحه نمایش مراقبت کنید.

و آخر از همه به یاد بسپرید که گوریلا گلاس شیشه ای ضد خش است، اما جادویی نیست. اگر آن را در کنار کلیدها و پول خرد درون جیب تان بگذارید، باید منتظر باشید که صفحه موبایل تان کمی زبر شده و حتی خط بردارد. پس اگر نمی خواهید همیشه نگران شیوه استفاده، نگهداری و حمل موبایل یا تبلت تان باشید، بهتر است وظیفه مراقبت از آن را به یک محافظ صفحه سپرده و خیال خودتان را راحت کنید.

اما در صورتی که آن را همنشین کلیدهای تان نکنید، مواظب زمین خوردنش باشید و غیره، بهترین مزیت عدم استفاده از محافظ صفحه این است که کار با دستگاه بسیار راحت تر بوده و تاچ آن بهتر به انگشتان تان پاسخ می دهد.

شما گجت های نازنین تان را چگونه محافظت می کنید؟ آیا سراغ برچسب های صفحه می روید یا همیشه با وسواس و دقت از آنها مواظبت می کنید؟

منبع:narenji.ir