دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

معرفی رشته كاردانی هنرهای سنتی



رشته كاردانی هنرهای سنتی,رشته هنرهای سنتی,بازار کار رشته هنرهای سنتی

معرفی رشته كاردانی هنرهای سنتی
هنرهای سنتی از میراث‎های عمده فرهنگی کشور و محل اصالت‌ها و ارزش‎ها و از زمینه‎های مطمئن و مناسب برای حرکت آینده هنری است. بدون شک راه‎های توجه و تقویت این هنرها، ایجاد دوره‎های آموزش عالی درسطوح گوناگون است تا ضمن مطالعه و پژوهش مستمرو نتیجه بخش، راه‎یابی به سوی آینده‎ای پر بار تر میسر گردد.

 

فارغ‎التحصیلان رشته كاردانی هنرهای سنتی با آموزش‎های نظری و کارگاهی خود و آشنایی و کار عملی در زمینه هنرهای سنتی قادر خواهند بود، در انجام پژوهش‎های هنر‎های سنتی و نیز حفظ و احیای این هنرها، به صورت کمک برای کارشناس نقش داشته باشند و اداره واحد‎ها و کارگاه‎های تولیدی را در چهارچوب ادارات و سازمان‎های فرهنگی دولتی یا بخش خصوصی بر عهده بگیرند گفتنی است که این دوره مشترکات قابل توجهی با کارشناسی صنایع دستی دارد.


درس‌های  رشته کاردانی هنرهای سنتی در طول تحصیل :
دروس پایه :
کارگاه طراحی پایه، هنر وتمدن اسلامی، آشنایی با هنر فرهنگ‌های همجوار، آشنایی با مردم شناسی و روش‎های ایران، آشنایی با هنرهای سنتی آن، آشنایی با باستان‌شناسی و روش‎های آن.


دروس اصلی :
ترسیم فنی، خطوط و خواندن کتیبه‎های اسلامی، هندسه نقوش درهنرهای سنتی ایران ، طرح اشیاء در تمدن اسلامی ، حفظ و احیاء هنرهای سنتی، موسیقی از نظر اسلام، آشنایی با موسیقی بومی مناطق ایران، نمایش در ایران .


دروس تخصصی:
کارگاه هنرهای سنتی، کارآموزی پژوهش در هنرهای سنتی

 

صنعت بازار کار رشته هنرهای سنتی
فارغ التحصیلان این رشته با آموزشهای نظری و کارگاهی خود و آشنائی و کار عملی در زمینه (هنرهای سنتی) و اساطیر قادر خواهند بود در انجام پژوهشهای هنرهای سنتی و نیز حفظ و احیای این هنرها ، بصورت کمک کارشناس نقش داشته و یا اداره واحدها و کارگاههای تولیدی رادر چهار چوب ادارات و سازمانهای فرهنگی دولتی و یا بخش خصوصی بر عهده گرفته در آنها مشغول کار گردند.


منبع:

motaleat.sanjesh.org

daneshnameh.roshd.ir


ویدیو مرتبط :
دانلود آموزش هنرهای رزمی سنتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معرفی رشته كاردانی شیمی و پدافند جنگهای شیمیایی، میكروبی و هسته ای



معرفی رشته های دانشگاهی,معرفی رشته پدافند جنگهای شیمیایی

معرفی رشته كاردانی شیمی و پدافند جنگهای شیمیایی، میكروبی و هسته ای
هدف این رشته تربیت كاردان مقابله با جنگ‌های شیمیایی،‌میكروبی و هسته‌ای است كه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارگان‌های نظامی به وجود آنها نیاز بسیار دارند.این رشته دارای سه شاخه شیمیایی، میكروبی و هسته‌ای است و فارغ‌التحصیلان آن می‌توانند با كسب مهارت‌های لازم، در زمینه پدافند جنگ‌های شیمیایی، میكروبی، هسته‌ای در سازمان‌های رزمی و دیگر ارگان‌های مرتبط فعالیت نمایند.
درس‌های این رشته در طول تحصیل :
دروس نظامی:
تاكتیك جنگ‌افزار، مدیریت فرماندهی، آیین‌نامه‌ها و سازمان، ارتباط و مخابرات
دروس پایه:
هواشناسی، شیمی عمومی، شیمی عمومی عملی، فیزیك عمومی،‌زیست‌شناسی عمومی، اصول جنگهای شیمیایی، میكروبی و هسته‌ای، روانشناسی و امداد به مصدومین شیمیایی، میكروبی، هسته‌ای ، شناخت حفاظت انفرادی و جمعی شیمیایی ، میكروبی، هسته‌ای ، ریاضیات پایه، مقدمات آمار.
دروس تخصصی شاخه شیمیایی:
حفاظت آزمایشگاهی، شیمی آلی عملی، شیمی تجزیه عملی، شیمی آلی، شیمی معدنی،‌ شیمی تجزیه، بیوشیمی، عوامل شیمیایی جنگی،‌ تأثیر عوامل شیمیایی بر محیط‌زیست، مكانیزم تأثیر عوامل شیمیایی جنگی بر روی موجودات زنده، شناسایی عوامل شیمیایی جنگی (آشكار سازی) ، انبارداری و حمل و نقل و حفاظت از مواد شیمیایی، شناخت و رفع‌آلودگی عوامل شیمیایی، مانور در منطقه آلوده.
دروس تخصصی شاخه میكروبی:
حفاظت آزمایشگاه میكروبی، میكروبیولوژی عمومی، راه‌های انتقال، باكتری‌شناسی رزمی، قارچ‌شناسی رزمی، ویروس‌شناسی رزمی، تك‌یاخته‌های رزمی، بیوشیمی، عملیات خنثی‌سازی، حفاظت جمعی، اصول فرماندهی پدافند، اصول نحوه كاربرد جنگ‌افزارهای میكروبی، مانور میكروبی، ایمونولوژی.
دروس تخصصی شاخه هسته‌ای:
حفاظت ، ریاضیات كابردی، فیزیك پایه، فیزیك جدید، فیزیك هسته‌ای، عوامل هسته‌ای، تأثیرات هسته‌ای، عملیات خنثی‌سازی، حفاظت و آثار اشعه بر محیط،‌حفاظت جمعی، اصول فرمانده و پدافند هسته‌ای،‌ آشكارسازی، ‌مانور.
    
منبع:motaleat.sanjesh.org