دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

قهوه، راز طول عمر



 

 

قهوه

 

 

تحقیقات نشان می‌دهد كه نوشیدن یك فنجان قهوه در روز، انرژی فوق‌العاده‌ای را برای بالا بردن سطح سلامت بدن فراهم می‌سازد.

 

این نوشیدنی با برطرف كردن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، طول عمر افراد را افزایش می‌دهد.

 

محققان دانشگاه آتن با انجام این پژوهش دریافته‌اند كه نوشیدن یك فنجان قهوه داغ در روز، میزان انعطاف پذیری و كشسانی سرخرگ‌های خونی را بهبود می‌بخشد كه این امر می‌تواند خطر بروز بیماری‌های قلبی را برطرف سازد.

 

این محققان پژوهش اخیر را بر اساس تجزیه و تحلیل روی 485 فرد مبتلا به فشار خون بالا انجام داده‌اند.

 

شركت كنندگان در این پژوهش بین 65 تا 100 سال سن داشتند و مدت طولانی ساكن جزیره ایكاریا در یونان بوده‌اند.

 

گفتنی است، این جزیره به عنوان «سرزمین طول عمر» شناخته شده و یك سوم از ساكنان آن به سن 90 سالگی می‌رسند.

 

محققان پیش از این در مورد تاثیر قهوه بر سلامت قلب تردید داشته‌اند و برخی از آنها حتی تصور می‌كردند كه قهوه فشار خون را تشدید می‌كند، اما پژوهش جدید تاكید كرد محتویات قهوه شامل كافئین و آنتی اكسیدان‌ها، عملكرد عروق را بهبود می‌بخشند و برای قلب مفید هستند.


ویدیو مرتبط :
‫10 راز طول عمر‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راز طول عمر 100ساله‌ها/ خوش‌بینها بیشتر عمر می‌کنند



راز طول عمر 100ساله‌ها/ خوش‌بینها بیشتر عمر می‌کنند

تحقیقات جدید محققان راز زندگی 100 ساله را فاش کرده است، نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که هرچه اجتماعی تر و خوش بین‌تر باشید بیشتر زندگی می‌کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان در نتایج تحقیقات جدید خود نشان دادند که ویژگیهای شخصیتی چون اجتماعی بودن، خوش بین بودن، آسان گرفتن امور زندگی، لذت از خنده و فعال بودن در فعالیتهای مختلف می تواند نقش مهمی در طول عمل داشته باشد.

نیر بارزالی از کالج پزشکی آلبرت انیشتین طی بیانیه ای گفت: وقتی کار کردن با افراد صدساله را آغاز کردم فکر کردم که باید زمان طولانی را در مسیر این تحقیق سپری کنیم چرا که آنها افرادی بدخلق هستند، اما وقتی شخصیتهای 243 نفر از افرادی را که 100 سال سن داشتند را بررسی کردیم به ویژگیهایی رسیدیم که به طور واضح نشان دهنده رویکرد مثبت آنها نسبت به زندگی بود.

این تحقیق بخشی از پروژه طول عمر ژنها در کالج پزشکی آلبرت انیشتین است که دربرگیرنده 500 نفر 95 ساله و پیتر و 700 نفر از فرزندان آنها است.

در این تحقیق ژن این افراد مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که چرا برخی از آنها از طول عمر برخوردارند و برخی دیگر خیر.

تحقیقات پیشین از این جمعیت سایر علل ژنتیکی از طول عمر این افراد را نشان داده است که در آن میان می توان به مکانیسمهای ترمیم سلولی اشاره کرد. تحقیق دیگری به این نتیجه رسیده است که صدساله ها الزاما از نظر عادات بهداشتی با سایرین تفاوتی ندارد.

این درحالی است که تحقیقات جدید نشان می دهد سطح خجالتی بودن افراد یا رویکردهای باز آنها به تجربیات تازه از مکانیسمهای ژنتیکی نشأت می گیرد که از سوی دیگر بر میزان سلامتی آنها نیز تأثیر گذار است.

از این رو، نیر بارزالی و همکاران وی سنجش کوتاهی از شخصیت این افراد داشتند و در این میان 243 نفر از صدساله ها را بررسی کردند، گروهی که متوسط سن آنها 97.6 سال بود و 75 درصد آنها را زنان تشکیل داده بودند.

نیر بارزالی درباره این گروه گفت: اکثر آنها افرادی اجتماعی، خوش بین و آسان گیر هستند، آنها خنده را بخش مهم زندگی می دانند و سهم مهمی در شبکه های اجتماعی دارند. آنها احساسات خود را آزادانه بیان می کنند.

علاوه بر این موارد در تحقیقی از گروه صدساله ها مشخص شد که این افراد شخصیت عصبی ندارند و در مقایسه با سایر گروه ها بسیار باوجدان و وظیفه شناس هستند.

براساس گزارش دیسکاوری، بارزالی تصریح کرد: برخی از شواهد نشان می دهد که شخصیت می تواند بین سن 70 تا 100 سالگی تغییر کند، بنابراین ما نمی دانیم که آیا صدساله هایی که در این تحقیق شرکت کردند در تمام دوران زندگی خود چنین شخصیتی داشته اند یا نه اما نتایج همچنین نشان می دهد ابعاد ژنتیکی شخصیت می تواند نقش مهمی در داشتن طول عمر استثنائی و سلامتی داشته باشد.

نتایج این تحقیق در ماه جاری میلادی در مجله ایجینگ منتشر شد./مهر