دانش و فناوری
2 دقیقه پیش![]() | گرفتن ویزای انگلیس در ایراناز زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ... |
2 دقیقه پیش![]() | دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSPپروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ... |
قرمز شدن پوست هنگام خوردن نوشیدنی داغ به دلیل بیماری رزاسه است
پزشك متخصص پوست و مو و استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تهران گفت: قرمز شدن پوست هنگام خوردن نوشیدنی داغ مانند چای می تواند به دلیل وجود نوعی بیماری پوستی موسوم به رزاسه باشد.
'بهروز باریك بین' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیماری رزاسه نوعی بیماری پوستی است كه مبتلایان به آن، پوستی حساس و تحریك پذیر دارند و هنگام گرما و سرما و یا استرس ، رنگ پوستشان قرمز می شود.
وی ادامه داد: پوسته ریزی و جوش از علایم این بیماری است؛ علت مشخصی برای بروز بیماری رزاسه شناخته نشده اما افزایش تحریك پذیری عروق به عنوان یكی از عوامل ایجاد این بیماری معرفی شده است.
پزشك متخصص پوست و مو افزود: این بیماری با مصرف آنتی بیوتیك های ضدالتهابی و لیزر ، درمان می شود.
باریك بین گفت: افراد دارای پوست قرمز بیش از سایر افراد دچار میگرن و نیز بیماری التهاب لبه پلك چشم (بلفاریت) می شوند.
وی افزود: حساسیت به نور آفتاب یكی دیگر از دلایل قرمزی پوست به شمار می رود كه اینگونه افراد یا دارای بیماری پوستی لوپوس، هستند و یا اینكه با مصرف كرم های ضدآفتاب و یا مصرف داروهای خاص با تجویز پزشك، می توانند قرمزی پوست خود را كنترل كنند.
این استاد دانشگاه افزود: برخی دیگر از مبتلایان به قرمزی پوست نیز براثر قارچ به این وضعیت دچار شده اند و پوست آنان به ویژه در نواحی ابرو و یا ریش و سبیل درمردها دچار قرمزی و پوسته ریزی می شود كه این افراد می توانند برای رفع این مشكل از داروها و یا شامپوهای ضدقارچی استفاده كنند...../تحلیل:ایرنا
ویدیو مرتبط :
داغ داغ!!از لباس قرمز دردویل رونمایی شد!!
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
8 دلیل برای قهوه خوردن

کارشناسان بینالمللی طی تحقیقات خود در خصوص تاثیر کافئین بر عملکرد خاص مغز، به نتایج مهمی دست یافتند که شرح کامل آنها در مجله آلزایمر منتشر شده است.
خلاصه این نتایج به شرح زیر است:
1- کافئین تاثیر مثبتی بر قدرت درک و نیروی حافظه دارد و به انسان توانایی میدهد تا کارهای پیچیده را به خوبی به انجام برساند.
2- بین مصرف کافئین و بروز بیماری پارکینسون رابطه عکس وجود دارد، به عبارتی دیگر، کافئین از احتمال بروز بیماری پارکینسون پیشگیری میکند.
3- مصرف مقدار متعادل کافئین، اختلالات شناختی در رابطه با افزایش سن و نیز بروز بیماری آلزایمر را کاهش میدهد.
4- کافئین با ایجاد تعادل در عملکرد مغز، از نقایص حرکتی و نیز زوال عقل پیشگیری میکند.
5- کافئین احساس خوب بودن، شادی، انرژی، هشیاری و اجتماعی بودن را در فرد تقویت میکند.
6- کافئین تحمل انجام حرکات ایروبیک را افزایش میدهد.
7- مصرف کافئین منجر به کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 میشود.
8- قهوه دارای مقدار زیادی آنتیاکسیدان است. آمریکاییها 1,299 میلیگرم آنتیاکسیدان از 1.64 فنجان قهوه خود در روز دریافت میکنند.
نزدیکترین رقیب قهوه، چای است که دارای 294 میلیگرم آنتیاکسیدان است و پس از آن موز با 76 میلیگرم، لوبیای خشک با 72 میلیگرم و ذرت با 48 میلیگرم در ردیفهای بعدی جای دارند..../تحلیل:عصرایران