دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

فینالیست‌های مسابقه بین المللی برنامه نویسی «بیان» مشخص شدند



استقبال جهانی از مسابقات برنامه‌نویسی ایرانی

فینالیست‌های مسابقه بین المللی برنامه نویسی «بیان» مشخص شدند

راه یافتگان به فینال مسابقه بین المللی برنامه نویسی بیان که با رقابت هزار و 728 برنامه نویس ایرانی و سه هزار و 182 برنامه نویس خارجی از 54 کشور جهان برگزار شد، مشخص شدند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، در پایان این مرحله از رقابت‌ها، 60 برنامه نویس ایرانی و خارجی به مرحله نهایی مسابقه راه‌یافتند.

به گفته برگزارکنندگان مسابقات از ویژگی های شاخص این رویداد علمی، استقبال قابل توجه شرکت کنندگان خارجی از این مسابقه بود که بسیاری از آنان نیز برگزیدگان المپیادهای جهانی و مسابقات بین المللی بودند.

در میان برنامه نویسان خارجی بیشترین امتیاز در مرحله آن لاین به ماکاتو سوجیما (Makoto Soejima) از ژاپن و انادی کورتکویچ (Gennady Korotkevich) از بلاروس تعلق گرفت. سوجیما یکی از پرافتخار ترین برنامه نویسان ژاپنی و انادی دارنده شش مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر و نفر اول رنکینگ جهانی «تاپ کدر» و «کدفرسز» است.

سید حامد ولی زاده و سعید ایلچی نیز در میان برنامه نویسان ایرانی بیشترین امتیاز را کسب کردند که هردو نفر دارنده مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر هستند.

شرکت کنندگان ایرانی این مسابقه از دانشجویان 343 دانشگاه و دانش آموزان 178 مدرسه از 31 استان کشور بودند که در میان دانشگاه ها، بیشترین شرکت کنندگان به ترتیب از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیر کبیر، تهران، شهید بهشتی و علم و صنعت بودند.

همچنین از 54 کشوری که برنامه نویسان آنها در مسابقه بیان شرکت کرده اند، 24 کشور آسیایی، 21 کشور اروپایی، شش کشور از قاره آمریکا، دو کشور از آفریقا و یک کشور از اقیانوسیه هستند.

انتخاب زبان برنامه نویسی در این مسابقه انفرادی آزاد بود و سوال های علمی این مسابقات توسط برنامه نویسان شرکت بیان که خود از برگزیدگان مسابقات جهانی برنامه نویسی و مدال آوران المپیاد جهانی کامپیوتر و ریاضی هستند طراحی شده بود.

مرحله نهایی این دوره از مسابقات 26 تا 29 بهمن به صورت حضوری در تهران برگزار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت رسمی مسابقه به نشانی contest.bayan.ir مراجعه کنید./ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
فینال مسابقه برنامه نویسی بیان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درپی اشتباه در برنامه نویسی؛ اسرار اپل فاش شد



درپی اشتباه در برنامه نویسی؛

اسرار اپل فاش شد

در جریان به روزرسانی سیستم عامل OS X شرکت اپل یک اشتباه سهوی برنامه نویسی موجب شد تا کلمات عبور ذخیره شده برای اولین نسخه FileVault افشا شود.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به نقل از پی سی ورلد، این کلمات عبور دسترسی به کدهای برنامه نویسی نرم افزار FileVault را ممکن کرده اند که فناوری منحصربه فرد اپل برای رمزگذاری اطلاعات محسوب می شود.

 

کارشناسان امنیتی می گویند این بی دقتی خطرناک به شدت به ضرر اپل تمام شده و تبعات امنیتی فراوانی را برای این شرکت و کاربران رایانه های مک به ارمغان می آورد.

 

به روزرسانی یاد شده برای نسخه 10.7.3 سیستم عامل مک تابدان حد با سهل انگاری انجام شده که کلمه عبور نسخه های قدیمی نرم افزار FileVault به راحتی در آن در حال مشاهده است و حتی کاربران آماتور هم با اندکی دقت می توانند آنها را پیدا کنند. متخصصان امنیتی به کاربران توصیه کرده اند هر چه سریع تر با به روزرسانی نرم افزار FileVault و استفاده از آخرین نسخه آن مانع از سواستفاده هکرها و ویروس نویسان از سهل انگاری اپل شوند.

اپل نرم افزار FileVault را در دو نسخه عرضه کرده است. نسخه قدیمی رمزگذاری محتوای پوشه ها را استفاده از استاندارد 128 بیتی Advanced Encryption Standard یا (AES) ممکن می کند و در نسخه به روزشده موسوم به FileVault 2 که همراه با سیستم عامل OS X Lion عرضه شده کل محتوای هارد دیسک به سادگی قابل رمزگذاری است./جام نیوز