دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

عامل حساسیت عده ای به گوشت قرمز شناسایی شد



حساسیت به گوشت قرمز, نیش کنه

شاید به نظر عجیب برسد اما محققان اعلام کردند که نیش کنه تک ستاره در برخی از مردم موجب آلرژی شدید به گوشت قرمز می شود و حتی می تواند مرگ آفرین باشد.

واکنشهای آلرژیک از استفراغ و دردهای عضلاتی شکمی تا کهیر و آنافیلاکسیس پس از نیش کنه های تک ستاره که نام علمی آن " Amblyomma americanum" ایجاد می شود که می تواند به مشکل در تنفس و گاهی مرگ منتهی شود.

برخلاف اکثر آلرژیهای غذایی، علائم آلرژی به گوشت قرمز پس از نیش این نوع کنه سه تا شش ساعت پس از آن که فرد گوشت مصرف می کند ظاهر شده و اغلب این موارد در نیمه های شب صورت می گیرد.

اغلب برای مردم دشوار است که ارتباط بین نیش کنه تک ستاره و حساسیت به گوشت قرمز را تشخیص دهند.

موارد این حساسیت غیر معمول نخستین بار در دانشگاه ویرجینیا شناسایی و پس از آن موارد بعدی ثبت شد.

ارین مک گینتی متخصص کودکان و حساسیت بزرگسالان در ایست همپتون نیویورک که اظهار داشت هر هفته چندین مورد از این نوع حساسیت را مشاهده می کند گفت: نیش این کنه در این منطقه مشکل بسیار بزرگی است. من مدتهاست که درحال تلاش برای ارتقای آگاهی عمومی در این رابطه هستم، اما هنوز هم بسیاری از مردم نمی توانند این مسئله را باور کنند.

منبع:mehrnews.com


ویدیو مرتبط :
گوشت قرمز یا گوشت سفید؟ کدامیک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مبتلایان به آرتروز گوشت‌قرمز نخورند



 

 

مبتلایان به آرتروز گوشت‌قرمز نخورند

 

مصرف اسید‌های چرب امگا ۳ برای افراد مبتلا به آرتروز مفید است و این افراد مواد غذایی مانند گوشت قرمز، فرآورده‌های  گوشتی مثل سوسیس، كالباس و جگر را كمتر مصرف كنند.


مصرف اسید‌های چرب امگا ۳ برای افراد مبتلا به آرتروز مفید است و این افراد مواد غذایی مانند گوشت قرمز، فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس، كالباس و جگر را كمتر مصرف كنند.

 

سیدضیاءالدین مظهری به فارس گفت: افراد مبتلا به آرتروز از غذاهایی كه دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند (ماهی‌ها، روغن گردو، كتان و سویا) بیشتر استفاده كنند و در برنامه غذایی‌شان مصرف موادی را كه دارای اسید آراشیدونیك است، (پیه گاو، گوشت قرمز، فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس، كالباس و جگر) كاهش دهند.

 

وی افزود: استفاده كافی از منابع غذایی حاوی آنتی‌اكسیدان‌هایی نظیر ویتامین‌های E، C، بتاكاروتن، ویتامین D، ریزمغذی‌هایی مثل سلنیوم، روی و منیزیم و سایر مواد معدنی ـ كه در ساختمان استخوان‌ها وجود دارند ـ مثل كلسیم و فسفر كه در دانه‌ها و مغزها به فراوانی یافت می‌شوند و همچنین شیر و لبنیات كم‌چربی، سبزی و میوه ـ بویژه آنهایی كه دارای تركیبات اگزالات و فیتات نیستند ـ برای مبتلایان به آرتروز پیشنهاد می‌شود.

 

این متخصص تغذیه اضافه كرد: جایگزین كردن غذاهای سرشار از انواع گوشت‌های قرمز و سفید بجز آبزیان و رژیم‌های تهیه شده از منابع گیاهی می‌تواند بسیار مفید باشد..../ جام‌جم آنلاین