دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

سلطه روباتها بر دبستانهای کره جنوبی/ معلمان روباتیک انگلیسی درس می دهند



 

 

سلطه روباتها بر دبستانهای کره جنوبی/ معلمان روباتیک انگلیسی درس می دهند

 

نفوذ روباتها در مدارس

سلطه روباتها بر دبستانهای کره جنوبی/ معلمان روباتیک انگلیسی درس می دهند

دبستانهای کره جنوبی از معلمهایی غیر عادی برای تدریس زبان به دانش آموزان استفاده می کنند، معلمهایی پلاستیکی و مملو از مدارهای الکترونیکی که با اتصال به یک معلم در نقطه ای دیگر از جهان به دانش آموزان انگلیسی درس می دهد.

دبستانهای کره جنوبی از معلمهایی غیر عادی برای تدریس زبان به دانش آموزان استفاده می کنند، معلمهایی پلاستیکی و مملو از مدارهای الکترونیکی که با اتصال به یک معلم در نقطه ای دیگر از جهان به دانش آموزان انگلیسی درس می دهد.

کره جنوبی در حال تبدیل شدن به یکی از متفاوت ترین کشورهای جهان است، با داشتن چنان سرعت پهنای باند و پیشرفت در زمینه های علمی و تکنولوژیکی متفاوت حتی کلاسهای درسی نیز در این کشور رنگ و بویی دیگر به خود گرفته اند.

در یک کلاس درس معمولی در کره جنوبی، دانش آموزان پشت نیمکتهای خود مشغول مطالعه هستند و معلم نیز در حال اعلام کردن دستور العمل ها است اما بر خلاف معلمهایی که در ذهن دارید، معلم این کلاس از پلاستیک و مدارهای الکتریکی و رایانه ای ساخته شده است.

این یک فیلم علمی تخیلی نیست این یک کلاس زبان انگلیسی در شهر ساحلی ماسان در کره جنوبی است که تدریس در آن به عهده روباتی به نام Engkey گذاشته شده است.

دانش آموزان دو دبستان کره جنوبی به منظور عملی شدن بخشی از پروژه ای آزمایشی که توسط دولت کره جنوبی آغاز شده، با معلمانی روباتیک سر و کار داشته و از آنها زبان می آموزند.

در کره جنوبی مملو از تکنولوژی، روباتها خدمات آموزشی متعددی ارائه می کنند و دولت نیز در تلاش است برنامه تدریس روباتها یا R-Learning را هرچه بیشتر توسعه دهد به گفته "مان-تیک چوی" از مهندسان ارشد تحقیقاتی در موسسه علوم و تکنولوژی کره جنوبی، ارزیابی های دولت این کشور نشان داده که سیستمهای آموزشی روباتیک در بالابردن علاقه و ایجاد انگیزه آموختن زبان انگلیسی و بهبود دادن مهارتهای زبان انگلیسی در دانش آموزان بسیار تأثیر گذارند.

بر همین اساس قرار است تا پایان سال جاری حدود 36 دستگاه معلم روباتیک Engkey در 18 دبستان شهر "دیگو" ی کره جنوبی به منظور آموزش زبان انگلیسی به دانش آموزان به کار گرفته شوند.

Engkey به یک معلم غیر روباتیک در خارج از کلاس اتصال داشته و توسط وی از راه دور کنترل می شود، به شکلی که صورت او بر روی نمایشگر روبات دیده می شود. در واقع این روبات می تواند دانش آموزان را به معلمانی متصل کند که در نقاطی به دور دستی استرالیا باشند.

در کنار محبوبیت بیش از اندازه در میان کودکان، روباتهای تدریس از راه دور می توانند در جبران کمبود نیروی معلم خبره و محلی انگلیسی زبان به کره جنوبی کمک کند.

روباتها در کره جنوبی جایگزین معلمهای واقعی نشده اند، بلکه تنها به عنوان دستیار به آنها کمک می کنند.

نوعی دیگر از Engkey که رابط میان معلم و دانش آموزان به شمار نمی رود، با استفاده از تکنولوژی شناخت صوت به دانش آموزان کمک می کند تا تلفظ و مکالمه انگلیسی را تمرین کنند. این روبات تنها نوع روباتی نیست که در مدرسه ها به آموزش کودکان می پردازد.

Genibo نام سگ روباتیکی است که در پیش دبستانی در شهر دیژئون به معلم در آموزش دادن به کودکان کمک می کند.

این روبات با استفاده از برنامه تشخیص چهره از کودکان درباره حالات روحی آنها سئوال می کند، این روبات که در اصل به عنوان یک حیوان خانگی روباتیک ساخته شده بود، برای آموزش دادن حرکات موزون و ژیمناستیک به کودکان دوباره برنامه ریزی شده است.

کره جنوبی در نظر دارد 830 دستگاه از این نوع روبات را تا پایان امسال در پیش دبستانی ها به کار بگیرد و در برنامه ای بزرگتر تمامی مهدکودکهای کشور کره تا پایان سال 2013 به این روبات تجهیز خواهند شد.

به گفته "چوی" به دلیل وجود محدودیتهای تکنولوژیکی در سیستم روباتها، این ساخته های هوشمند نمی توانند در حال حاضر جایگزین انسانها شوند و گمان نمی رود هرگز از چنین قابلیتی برخوردار شوند..../منبع:مهر


ویدیو مرتبط :
کره جنوبی قهرمان مسابقات روباتیک Darpa شد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کره جنوبی: دنیا از درایت ایران درس بگیرد


خبرگزاری رسمی کره جنوبی در گزارشی ضمن تقدیر از ایران و عملکرد تیم دیپلماسی کشورمان، اعلام کرد: دنیا باید از ایران به خاطر روشهای منطقی که در طول مدت مذاکرات در پیش گرفته بود، درس بگیرد.

خبرگزاری ایرنا: خبرگزاری رسمی کره جنوبی در گزارشی ضمن تقدیر از ایران و عملکرد تیم دیپلماسی کشورمان، اعلام کرد: دنیا باید از ایران به خاطر روشهای منطقی که در طول مدت مذاکرات در پیش گرفته بود، درس بگیرد.

یونهاپ روز جمعه نوشت: توافق شش قدرت بزرگ جهان با ایران حاوی نکات پندآمیز بسیاری بود که درس گرفتن از صبر و شکیبایی ایران، از نکات بارز و ویژه آن محسوب می شود.

در بخشی از گزارش این رسانه آمده است: ایران و شش قدرت جهانی در چارچوب یک توافق تاریخی پس از گفتگوهای طولانی به توافق رسیدند، توافقی که در لوزان حاصل شد و بخش مهمی از آن مربوط به لغو تحریم ها علیه ایران است و توافق نهایی تا 30 ژوین مهیا می شود.

یونهاپ از قول «آن رومبرگ» از موسسه سیتمسون آمریکا آورده است: ایران نشان داد که کشوری منطقی است و با درایت مذاکره می کند و دنیا باید از این درایت درس بگیرد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با همین منطق به دنیا ثابت کرد که به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست.

وی گفت: درایت ایران و انجام مذاکراتی از این دست، درس عبرتی برای دیگر کشورهاست تا به دنبال حل اختلافات از طریق گفت و گو باشند.

«اسکات اسنایدر»، پژوهشگر شورای روابط خارجی کره در واشنگتن نیز به یونهاپ گفت: آمریکا اکنون نیازمند آن است که برای اجرا کردن معاهده اش با تهران اهتمام ورزد و به طور حتم برای این کار بر تلاش خود خواهد افزود.

وی افزود: واشنگتن به این نتیجه رسیده است که تهران اهل مذاکره است و منافع متقابل را در نظر می گیرد، لذا وارد مذاکره جدی با ایران شد.

اسکات تصریح کرد: اهمیت نتایج بدست آمده به قدری زیاد است که حتی باراک اوباما رییس جمهور آمریکا این توافق را با واژه «تاریخی» ستوده است.

یونهاپ در بخش دیگری از گزارش خود با اعلام اینکه «سال ها مشکلات و مسایل در لوزان حل و فصل شد»، تاکید کرد: اکنون دولت اوباما منافع خود را در گفت وگو با ایران برای حل مسایل فی مابین می بیند. بندرت دیده شده است واشنگتن چنین تمایلی را در حل و فصل مسایل دیگر از جمله موضوع هسته ای کره شمالی داشته باشد.

تیم مذاکره کننده هسته ای دولت تدبیر و امید، سرانجام بعد از نزدیک به دو سال مذاکرات فشرده و سخت با شش قدرت جهانی، شب گذشته توانست ضمن حفظ حقوق هسته ای جمهوری اسلامی ایران، در خصوص راه حل های اساسی و چارچوب مشخص برای رسیدن به توافق نهایی، با گروه 1+5 به تفاهم اساسی برسد.