دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ساخت یک شورتکات اینترنتی درویندوز





 

ساخت یک شورتکات اینترنتی درویندوز


ممکن است تاکنون در دانلودهایی که از اینترنت داشته‏اید، به فایل‏هایی برخورده باشید که با دوبار کلیک بر روی آن‏ها، مرورگر وب‏تان باز شده و شما را به یک سایت اینترنتی ارجاع می‏دهد. این فایل‏های بدون پسوند، در اصل شورتکات‏های اینترنتی هستند که می‏توانند کاربردهای گوناگونی داشته باشند.

به عنوان مثال اگر مدیر سایت یا وبلاگی هستید و قصد دارید فایلی را جهت به اشتراک گذاری در اینترنت آپلود کنید، می‏توانید شورتکات اینترنتی مربوط به سایت خود را بسازید و آن را جهت تبلیغ سایت خود، در فایل فشرده‏ای که می‏خواهید آپلود کنید جای دهید تا کاربری که فایل شما را دانلود می‏کند با باز کردن این شورتکات اینترنتی وارد سایت شما شود. و یا اگر با یک سایت زیاد سر و کار دارید می‏توانید شورتکات اینترنتی آن را بسازید و در صفحه دسکتاپ‏تان قرار دهید تا با دو بار کلیک بر روی آن خیلی سریع وارد آن سایت شود. در این ترفند قصد داریم نحوه ساخت یک Internet Shortcut در محیط ویندوز را از سه راه مختلف برای‏تان بازگو نماییم.

 

راه اول
بر روی فضای خالی از صفحه دسکتاپ و یا هر فولدر دیگری راست کلیک کرده و New > Shortcut را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده آدرس سایت اینترنتی مورد نظر خود را همراه با .www یا ://http وارد نمایید.
بر روی دکمه Next کلیک کنید.
نام سایت اینترنتی را وارد کرده و بر روی دکمه Finish کلیک کنید تا شورتکات اینترنتی ساخته شود.

 

راه دوم
مرورگر Internet Explorer را اجرا نموده و وارد سایت مورد نظر خود شوید.
اکنون بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و Create Shortcut را انتخاب نمایید.
سپس در پیغام ظاهر شده بر روی دکمه Yes کلیک کنید.
اکنون اگر به صفحه دسکتاپ مراجعه نمایید شورتکات اینترنتی این سایت را خواهید دید.

 

راه سوم
برنامه Notepad ویندوز را اجرا نمایید.
سپس کد زیر را عیناً Copy کرده و در آن Paste نمایید:

[InternetShortcut]
url=www.sobbekheir.com

به جای آدرس www.sobbekheir.com آدرس سایت مورد نظر خود را بنویسید.
اکنون از منوی File بر روی Save as کلیک کنید.
فایل را با نام دلخواه و پسوند url. ذخیره نمایید.
اکنون به محل ذخیره فایل بروید تا شورتکات اینترنتی مربوطه را مشاهده کنید.

 

 


ویدیو مرتبط :
ساخت شورتکات خاموش شدن سیستم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت نانوحافظه‌هاي مغناطيسي



 

 


 

 نانو حافظه های مغناطیسی

 

 

نانوذرات مغناطيسي، امكان رفتار مغناطيسي موضعي و مستقل در يك محيط دو بعدي تحت تاثير ميدان متغير را فراهم مي‌نمايند. امتياز اين محيط‌ها نسبت به چند لايه‌اي‌ها، تک‌اندازه بودن نانوذرات و حذف برهمكنش تبادلي در فاصله بين آنهاست و اين خواص از لحاظ كاربرد در حافظه‌ها، منجر به افزايش پايداري ذرات مي‌شود. افزايش ظرفيت بواسطه نانومتري بودن دانه‌ها، ايجاد مي‌شود. ولي اين امر موجب قرار گرفتن ماده در فاز ابر پارامغناطيس شده كه در آن، پس از قطع ميدان، جهت‌گيري مغناطيس نانوذرات ناپايدار ايجاد مي‌گردد. رفع اين محدوديت به ناهمسانگردي مغناطيسي شديد نيازمند است.

 

 

آقاي مجيد فرهمندجو، در گفتگو با بخش خبري سايت ستاد ويژه توسعه فناوري نانو گفت: «ساخت نانوذرات مغناطيسي با سنتز شيميايي و بالا بردن سختي مغناطيسي آنها با عمليات گرمايي مي‌تواند منشا وادارندگي بالا در نانوذرات FePt پس از انجام عمليات گرمايي شده و ناهمسانگردي مغناطوبلوري شديد را ايجاد نمايد».

 

 

وي در يك کار پژوهشي؛ نخست تركيب‌هاي FeCl2,4H2O و Pt(ac AC 2 و احياگر هگزادکانديول را در حلال فنيل اتر در جو نيتروژن حل کرده است. آنگاه اولئيك اسيد و اولئيلامين را اضافه نموده، و دما به 200 oC رسيده است. در اين دما، يك احياگر قوي به نام سوپرهيدرايد را به محلول اضافه کرده که اين خود موجب آزاد شدن سريع اتم‌هاي فلز گرديده است.

 

 

خالص‌سازي نمونه، در چهار مرحله انجام شده است. در اين مراحل به تناوب از حلال‌هاي اتانل و هگزان استفاده شده است. ناخالصي‌ها در اتانول حل شده و نانوذرات، رسوب کرده‌اند. آنگاه با اضافه نمودن اولئيک اسيد و اولئيلامين، نانوذرات در هگزان به صورت کلوئيدي باقي مانده و ناخالصي‌ها رسوب نموده‌اند. در ادامه اين نانوذرات با ذرات نمك به منظور جلوگيري از كلوخه‌اي شدن بعد از عمليات گرمايي، تركيب شده‌اند. ذرات نمك با قطر متوسط 1 ميکرون با روش ارتعاش آلتراسونيك به عنوان محيط جداساز نانوذرات تهيه شده و نمونه به همراه نمک NaCl در کوره شامل Ar و H2، در دماي 600 oC براي مدت زمان معيني قرار گرفته تا نتيجه يک گذار فاز بلوري، و افزايش وادارندگي مغناطيسي قابل مطالعه باشد.

 

 

نتايج اين پژوهش نشان مي‌دهد كه نانوذرات FePt پايدار، بعد از گرمادهي در دماي 700 oC در محيط جداساز نمك، طي فرايند آلتراسونيك ايجاد مي‌شوند.

 

 

آقاي فرهمندجو در پايان گفتگو افزود: «با اين فناوري مي‌توان مشکل بسياري از صنايع از جمله صنعت الکترونيک، به خصوص ساخت هارد ديسک‌هاي مغناطيسي را حل نمود».