دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ساخت کتابهای دیجیتال با Book Saver



 

 

 

ساخت کتابهای دیجیتال با Book Saver

 

‎با توجه به محبوبیت فزاینده کتاب خوان ها و کتابهای دیجیتال و همچنین نیاز به اسکن سریع مجلات و کتاب، کمپانی ION Audio سیستم جالبی جهت انتقال سریع کتابها و نشریات به دنیای دیجیتال پیش روی شما قرار داده است. Book Saver این امکان را برایتان فراهم می کند که به راحتی کتابها و مجلات مورد علاقه خود را بر روی کارت SD دو گیگابایتی همراه آن ذخیره کرده و یا از طریق کابل USB مستقیما به کامپیوتر و یا کتابخوان خود انتقال دهید.

‎این دستگاه دارای دو دوربین مجزا است که هرکدام از یک صفحه از کتاب عکس می گیرند. فلش های تعبیه شده در هر دوربین باعث میشود تصویر گرفته شده کاملاً شفاف و بدون تیرگی ذخیره شود. طبق گفته این کمپانی اسکن دو صفحه، به صورت رنگی و در یک ثانیه انجام می گیرد.

‎به همراه این اسکنر نرم افزار OCR نیز ارائه می گردد و همچنین تبدیل فایل به فرمتهای PDF و JPEG نیز امکان پذیر است.

 

ساخت کتابهای دیجیتال با Book Saver

 

‎پایه زیرین و اسکنر دستگاه با زاویه مناسبی ساخته شده اند و به کاربر این امکان را می دهند که به راحتی و بدون اینکه مجبور باشد کتاب را کاملاً باز کند و احیاناً باعث صدمه زدن به آن شود (به خصوص در مورد کتب قدیمی( تصویری کاملاً واضح از صفحه کتاب داشته باشد.

‎مشکل بزرگ دستگاه این است که ورق زدن کاغذ به صورت اتوماتیک انجام نمی شود و بدتر از آن اینکه برای عوض کردن صفحه مجبورید اسکنر شیشه ای دستگاه را هر بار از جایش بلند کنید. همین موضوع کار با این گجت را کمی خنده دار کرده است.
‎این محصول با قیمت ۱۴۹ دلار و در ماه ژوئن امسال به بازار عرضه خواهد شد.

‎پیشتر دستگاهی را معرفی کردیم که اسکن کتابها را با سرعت فوق العاده بالا و به صورت اتوماتیک انجام می داد. البته در ظاهر نمی توان کیفیت تصاویر آن را با این دستگاه مقایسه کرد ولی سرعت بالا و اسکن اتوماتیک صفحاتش مثال زدنی است. البته آن دستگاه یک مدل آزمایشگاهی دانشگاهی به حساب می آمد اما این یکی محصولی است که در بازار قابل تهیه است. امیدواریم در نسخه های بعدی مشکلات اش را هم حل کنند.

منبع:narenji.ir


ویدیو مرتبط :
2x Battery - Battery Saver - 2 Battery - Battery Saver

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت کاغذ هوشمند با قابلیت اتصال به دنیای دیجیتال



محققان دانشگاه واشنگتن با همکاری محققان دانشگاه کارنگی ملون نوعی کاغذ هوشمند ساختند که توانایی واکنش نسبت به حرکات و همچنین برقراری ارتباط با دنیای دیجیتال را دارد.

 به گزارش  ایرنا ,محققان با استفاده از برچسب ‌‌های بسیار کوچک 'بازشناسی با امواج رادیویی' RFID ، یک رابط کاربر سبک و تعاملی ساختند که به آسانی روی برگه ‌‌های کاغذ قرار می ‌‌گیرد و امکان برقراری ارتباط با دنیای دیجیتال را فراهم می ‌‌کند. کاربردهای این کاغذ هوشمند بسیار متنوع است و مجموعه وسیعی از عملکردهای روزمره، از کنترل صدای موسیقی با استفاده از یک دکمه کاغذی گرفته تا نظرسنجی بلادرنگ در کلاس درس را شامل می ‌‌شود.


بازشناسی با امواج رادیویی، سامانهٔ شناسایی بی‌سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به‌ وسیلهٔ برقراری اطّلاعات بین یک برچسب بسیار کوچک که به یک کالا، شئ، کارت و... متّصل شده‌، و یک بازخوان (Reader) است. این سامانه ها از سیگنال‌های الکترونیکی و الکترومغناطیسی برای خواندن و نوشتن داده‌ها بدون تماس بهره‌گیری می‌کنند.

در این نمونه کاغذ هوشمند شدت فوت را به نرم‌افزار منتقل می‌کند که به صورت همزمان نمایش گرافیکی خاص خود را دارد

 اخبار علمی ,خبرهای   علمی , کاغذ هوشمند


کاغذ هوشمندی که با استفاده از برچسب های سامانه بازشناسی با امواج رادیویی ساخته شده است و PaperID نام دارد، از برچسب ‌‌های ارزان قیمت RFID بهره می ‌‌برد. هر یک از این برچسب ‌‌ها دارای یک شناسه منحصر به فرد هستند و نیازی به باتری ندارند و با استفاده از یک دستگاه ساده می ‌‌توان آن ‌‌ها را بازخوانی کرد.

 

دستگاه بازخوانی اطلاعات مجهز به یک آنتن است که شناسه هر برچسب را از طریق امواج رادیویی دریافت می ‌‌کند. هنگامی که کاربر روی کاغذ می ‌‌نویسد یا دست خود را در مقابل آن حرکت می ‌‌دهد و یا آن را لمس می ‌‌کند، ‌‌ سیگنال بین برچسب ‌‌های موجود در کاغذ و آنتن قطع می ‌‌شود. محققان با استفاده از الگوریتم خاصی می ‌‌توانند نوع حرکت را تشخیص دهند و بدین ترتیب قطع سیگنال را به عنوان دستورالعمل ویژه ‌‌ای طبقه ‌‌بندی کنند. برای مثال ممکن است کشیدن دست روی برچسب موجود در یک کتاب منجر به پخش صدای خاصی شود.


این فناوری امکان تشخیص سرعت اشیای در حال حرکت را نیز دارد. همچنین می ‌‌توان به جای کاغذ، از حامل ‌‌های دیگری برای دریافت دستورالعمل ‌‌های حرکتی بهره گرفت. در واقع محققان به دلیل سادگی، قیمت ارزان، انعطاف پذیری و قابلیت بازیافت کاغذ، از آن به عنوان حاملی برای ساخت این رابط حرکتی استفاده کردند. نکته قابل توجه این است که فناوری PaperID راهکار جدید را برای برقراری ارتباط بین دنیای واقعی و دنیای مجازی از طریق رابط ‌‌های حرکتی فراهم می ‌‌کند.