دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دستگاه جدید پزشکی برای جلوگیری از سرایت اچ‌آی‌وی به زنان



اچ‌آی‌وی,بیماری ایدز,پیشگیری از بیماری ایدز

دستگاه جدید پزشکی برای جلوگیری از سرایت اچ‌آی‌وی به زنان
محققان دانشگاه نورث‌وسترن یک حلقه درون واژنی جدید تولید کرده‌اند که از یک داروی ضد رتروویروسی پر شده و می‌تواند در مبارزه با اچ‌آی‌وی در زنان مورد استفاده قرار بگیرد.
این حلقه از کاربری آسان و ماندگاری بالا برخوردار بوده و اخیرا موفقیت 100 درصدی را در حفظ پستانداران اولیه از ویروس نقص ایمنی میمون نمایش داده است.
به گفته محققان، پس از 10 سال کار آنها توانسته‌اند یک حلقه درون واژنی تولید کنند که می‌تواند با سطوح پیشگیری مداوم در طول چرخه قاعدگی از مواجهات متعدد با ویروس اچ‌آی‌وی در مدت زمان طولانی جلوگیری کند.


پژوهش‌های قبلی نشان داده که داروهای ضد ویروسی می‌توانند از عفونت اچ‌آی‌وی جلوگیری کنند اما شیوه‌های موجود برای انتقال دارو راضی‌کننده نبوده‌اند. داروهای قرصی باید بصورت روزانه مصرف شده و نیازمند دوزهای بالای دارو است. ژل‌های واژنی هم ناخوشایند بوده و کمتر مورد استفاده هستند.

 

حلقه جدید بسادگی اعمال شده و برای 30 روز در محل خود باقی می‌ماند. از آنجایی که این حلقه موسوم به tdf-ivr در محل سرایت قرار می‌گیرد، دوز کمتری نسبت به قرصها در بدن وارد می‌شود. این دستگاه حاوی تنوفوویر پودری بوده که داروی ضد رتروویروس مورد استفاده 3.5 میلیون بیمار مبتلا به اچ‌آی‌وی در سراسر جهان است.


قدرت حلقه از ساختار پلیمری منحصربفرد آن نشات می‌گیرد؛ الاستومر آن در صورت وجود مایعات متورم شده و تا 1000 برابر داروی بیشتری نسبت به فناوری حلقه‌های درون واژنی کنونی مانند nuvaring که بیشتر از سیلیکون ساخته شده و مقادیر داروی منتشر شده از آن در طول زمان کاهش می‌یابد را انتقال می‌دهند.
این پژوهش در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.

منبع:isna.ir


ویدیو مرتبط :
مژده:حل مشکل زنان با ایران دی اچ - ifilm

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عفونت های دستگاه تناسلی زنان



 

 

عفونت های دستگاه تناسلی زنان

 

شایع ترین علت مراجعه زنان به متخصص بیماری های زنان، عفونت های ناحیه واژن و با شیوع کمتر رحم و لوله هاست. این بیماران اغلب به دلیل علائم همراه و گاه تکرار این علائم یا طولانی شدن علائم مراجعه می کنند. اما قبل از شرح علائم باید راجع به حالات طبیعی واژن توضیح داد.

 

در حالت عادی واژن دارای ترشحاتی است که این ترشحات در زمان میانه سیکل یا چهاردهمین روز پس از شروع پریود به حداکثر میزان خود می رسد.

 

 

این ترشحات که پس از پایان پریود و پاک شدن شروع می شود، در ابتدا شفاف بوده و بتدریج غلیظ تر شده، رنگ آن سفید مایل به زرد می شود و در میانه سیکل به حداکثر میزان خود می رسد.

 

پس برخی مواقع وجود این ترشحات طبیعی بوده و نیاز به درمان ندارد.عامل عفونت های واژن باکتری ها و عوامل بیماری زای متعددی هستند و گاه چند عامل بیماری زا با هم موجب عفونت می شوند و با معاینه و با توجه به علائم و همین طور با کمک آزمایشگاه علت آن معلوم و درمان انجام می شود.

 

در برخی موارد به دلیل تغییرات محیط واژن باکتری در این محیط ماندگار شده و به رغم درمان مناسب مجددا بیماری عود می کند اما ترشحاتی که علامت اولیه و اصلی عفونت های واژن است به اشکال مختلفی می توانند باشند: از ترشحات اندک تا فراوان، از ترشحات کم بو تا بسیار بد بو با رنگ های مختلف بخصوص خاکستری یا زرد مایل به سبز، همراه با خارش یا سوزش یا خونریزی حین نزدیکی یا خونریزی حین معاینه، یا وجود ترشحات پنیری شکل همراه با خارش یا سوزش حین نزدیکی یا سوزش حین ادرار کردن.

 

علائمی که ذکر شد شایع ترین علائم در انواع عفونت های واژن است که در صورت وجود این علائم باید به پزشک جهت معاینه مراجعه شود. نباید هرگز بدون معاینه و نظر پزشک دارو مصرف کرد چون در بسیاری از موارد چند عفونت با هم اتفاق می افتد و درمان یکی به تنهایی کافی نیست و در مواردی هم علائم یک عفونت شبیه دیگری است.

 

به علاوه در برخی از موارد باید همسر بیمار هم درمان شود چون عامل عفونت به مرد منتقل شده و هر چند ممکن است در مردان بیماری علامت داری ایجاد نشود، اما قابلیت انتقال مجدد به زن وجود داشته و موجب عود مجدد می شود.

 

بعضی عفونت ها مثل عفونت قارچی آنقدر شایع هستند که ۷۵ درصد بانوان در طول زندگی حداقل یک بار آن را تجربه می کنند و برخی هر سال چند بار دچار این مشکل می شوند.

 

علامت این بیماری خارش و ترشحات پنیری است. این بیماری به خصوص در زنان باردار، افراد دیابتی و کسانی که ضعف سیستم ایمنی بدن دارند یا به طور مرتب داروهای کورتون دار مصرف می کنند، دیده می شود.

 

درمان آن ساده است اما برخی اوقات مزمن می شود که در این صورت درمان آن مشکل خواهد بود. عفونت های دیگر واژن به دو دلیل مهم هستند یکی این که احتمال انتقال به همسر و عود مجدد وجود دارد.

 

دلیل دیگر این که انواعی از این عفونت ها که در رحم و لوله ها اتفاق می افتد، در صورت عدم درمان منجر به چسبندگی لوله ها و در نهایت نازایی می شود.