دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دستگاهی که پرستار کودک است + تصاویر



اخبار علمی - دستگاهی که پرستار کودک است + تصاویر

هنگامی که نوزد دور از چشم اطرافیان قرار دارد ممکن است مشکلی برایش ایجاد شود که نیاز به رسیدگی داشته باشند به همین علت دستگاهی ساخته شده است که این مشکلات را کنترل می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شاید پدر و مادرها هنگامی کارهای مختلفی که انجام می‌دهند نگران وضعیت نوزاد خود باشند به عنوان مثال وقتی که مادر در آشپزخانه در حال کار کردن است شاید دوست داشته باشد از وضعیت کودک خود در اتاق و جاهای دیگر منزل اطلاع داشته باشد.


احتمال خطر برای نوزدان بسیار زیاد است زیرا آنها زبانی برای صحبت کردن ندارند و در مشکلاتی که برایشان پیش می‌آید علامت خاصی از خود نشان نمی‌دهند.

 

اخبار,اخبار علمی ,پرستار کودک

 
برای رفع این نگرانی‌ها دستگاهی ساخته شده که به مچ پای نوزاد وصل می‌شود این دستگاه وضعیت فیزیکی نوزاد را از طریق تلفن‌های همراه هوشمند به پدر و مادر گزارش می‌کند همچنین مخصوصا هنگام بیماری کودک دمای بدن، ضربان قلب و جنبش کودک، شرایط نور اتاق و بسیاری از اطلاعات لازم از وضعیت فیزیکی نوزاد را می‌تواند نشان دهد.

اخبار,اخبار علمی ,پرستار کودک

 
این دستگاه همچنین بر اتاق کودک نظارت دارد قابل شستشو می‌باشد جنس این دستگاه از سیلیکون است جالب است که والدین متوجه بیدار شدن کودک خود شوند.

اخبار,اخبار علمی ,پرستار کودک

 
هر صدای کوچکی از نوزاد می‌تواند نشان دهنده بیدار شدن او شود.

 

اخبار,اخبار علمی ,پرستار کودک

اخبار علمی - باشگاه خبرنگاران

 


ویدیو مرتبط :
آموزش نحوه انتخاب پرستار کودک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آنچه پرستار کودک باید بداند!



 

آنچه پرستار کودک باید بداند

 

بهتر است برای پرستار بچه فهرستی از بایدها و نبایدها و اقدامات لازم تهیه شود و قبل از خروج مادر و پدر از خانه این موارد با پرستار بچه مرور شود. اگر خودتان چنین فهرستی تهیه نکرده اید می توانید از نمونه زیر استفاده کنید.

 

مطمئن باشید که آنها را مفید خواهید یافت به خصوص اگر مدت زمان زیادی دور از خانه و کودک تان به سر ببرید.

 

۱) نخست باید اطمینان یابید که فرم اطلاعات ضروری را در کنار تلفن نصب کرده اید. اگر این کار را نکرده اید هم اکنون انجام دهید و شماره تلفنی را که می توان در هنگام دور بودن از خانه با شما تماس گرفت نیز در آن یادداشت کنید. همچنین، شماره تلفن دوست، همسایه، فامیل یا هر آشنایی که می تواند در صورت بروز پیشامد غیرمنتظره به شما کمک کند در آن فرم بنویسید. به پرستار بچه این نکته را حتما گوشزد کنید که هنگام بروز سانحه، پیش از هر چیز، کمک بخواهد و تنها بعد از آن، موضوع را به شما اطلاع دهد، به او این اطمینان را بدهید که حتی اگر بی مورد هم در خواست کمک کرد، هیچ مشکلی پیش نمی آید و بهتر از این است که بی جهت خطر کند و اقدامی انجام ندهد.

 

۲) اطلاعات لازم در مورد بیمه درمانی خود را در محل مشخصی بگذارید تا در صورتی که که کودک نیاز به رسیدگی فوری پزشکی داشت، از آنها استفاده شود اگر کودک تان دچار هرگونه بیماری سابقه دار و مزمنی است یا حساسیت دارد این اطلاعات را هم به فرم پیوست کنید، زیرا ممکن است در درمان کودک موثر باشد.

 

۳) پرستار بچه را از همه بیماری های کودک آگاه کنید و نیز درباره هر دارویی که در حال حاضر مصرف می کند به او توضیح کامل دهید. باید پرستار بچه را به خوبی با طرز دارو دادن به کودک آشنا کنید، بهتر است این اطلاعات را در جایی یادداشت و به پرستار بچه ارایه کنید: جای دارو، زمان دارو هر دارو، مقداری که باید از هر دارو داده شود. در صورت امکان، خودتان نحوه دادن دارو را به او نشان دهید و از او بخواهید حتما بنویسد که در هر بار، در چه زمانی، از چه دارویی، به چه مقداری به بچه داده است.

 

۴) ببینید آیا پرستار بچه با کمک های اولیه آشنایی دارد یا خیر. در صورت لزوم مقدمات این کمک را با او مرور کنید و به او محل نگهداری کتاب و جعبه کمک های اولیه را نشان دهید. صفحات مربوط به راهنمای اقدامات فوریتی را از کتاب جدا کنید و در محل مناسبی روی دیوار نصب کنید. حتما سریع ترین راه رسیدن به بیمارستان را به او نشان دهید.

 

۵) تک تک اتاق های خانه را به پرستار نشان دهید وی باید از محل این اقلام آگاه باشد: تلفن، فیوز برق، چراغ قوه، کلیدچراغ ها و محل های خطرناک احتمالی در خانه

 

۶) توصیه های ایمنی در مورد آتش سوزی را با پرستار بچه مرور کنید. محل کپسول آتش نشانی و طرز کار با آن را به او یاد بدهید. همچنین به او توضیح دهید که درمواقع اضطراری، بهترین راه خروج از خانه کدام است. همچنین در خارج از خانه محلی را مشخص کنید تا پس از بروز حادثه؛ همگی همدیگر را در آنجا ملاقات کنند. باید از این موضوع اطمینان یابید که پرستار بچه به درستی می داند چگونه با مرکز آتش نشانی تماس بگیرد و چگونه کودک را از خانه دچار حریق به سرعت خارج سازد.

 

۷) به پرستار بچه اقدامات لازم برای محافظت ازخانه در برابر دزدان و مهاجران احتمالی را توضیح دهید. اگر سیستم دزدگیر دارید، باید او را با طرز کار آن آشنا باشد. همچنین باید چگونگی پاسخ دادن به تلفن و زنگ در را نیز بداند. اگر منتظر تلفن یا دریافت بسته یا ملاقاتی هستید، حتما آن را به اطلاع پرستار بچه برسانید.

 

۸) اگر قرار است پرستار بچه، کودک را به حمام ببرد، نکات ایمنی حمام را با او مرور کنید.

 

۹) به پرستار بچه، چگونگی استفاده از وسایل خانه را آموزش دهید و اگر استفاده از وسیله ای مجاز نیست، حتما این موضوع را به اطلاع او برسانید.

 

۱۰) اگر قرار است بیش از یک روز یا یک شب بیرون از خانه باشید، ترتیبی دهید تا فرد دیگری مانند فامیل یا همسایه، به خانه تان سر بزند و بر کار پرستار بچه نظارت کند.

 

منبع: سلامتیران