دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دستگاهی برای کنترل روند بارداری و سلامت جنین + تصویر



محققان آمریکایی موفق به طراحی دستگاهی پوشیدنی برای کنترل وضعیت سلامت جنین و مادر در دوران بارداری شده‌اند.

به گزارش  ایسنا در حال حاضر برای بررسی وضعیت جنین از روش سونوگرافی استفاده می‌شود، ولی اطلاعات بدست آمده در این روش بسیار محدود است؛ اما دستگاه جدید مبتنی بر حسگر و استفاده از نرم‌افزار، اطلاعاتی نسبتاً دقیقی درباره وضعیت مادر و جنین ارائه می‌کند.

مجموعه‌ای از حسگرها در یک ابزار پوشیدنی به شکل کمربند تعبیه شده‌اند که در ترکیب با محاسبات ابری، گزارشی از روند بارداری و سلامت مادر و جنین را در اختیار پزشک یا کاربر قرار می‌دهند.

دستگاه پایش بارداری در دو نسخه مصرفی و مخصوص پزشک طراحی شده است که نسخه دوم عملکرد بسیار دقیق‌تری دارد. نسخه مصرفی Ritmo Beats نام دارد که مجهز به حسگرهای صوتی و الکتروکاردیوگرام (ECG) برای ارائه داده‌های آنی از وضعیت سلامت جنین است.

این داده‌های خام در محاسبات ابری با استفاده از الگوریتم‌های خاص پردازش می‌شوند که بر روی تلفن همراه یا وب‌سایت شرکت قابل دسترسی است.

نسخه مخصوص پزشکان PregSene نام دارد که با استفاده از همان حسگرها، اطلاعات دقیق‌تری از وضعیت سلامت مادر و جنین از جمله ضربان قلب جنین در اختیار پزشک قرار می‌دهد.

این محصول از سه ماهه چهارم سال 2015 با قیمت تقریبی 250 دلار به بازار عرضه خواهد شد. 

 

اخبار,اخبار علمی ,دوران بارداری

 

اخبار,اخبار علمی ,دوران بارداری

 

اخبار علمی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
اهمیت غربالگری بارداری و سلامت جنین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مشاجره والدین از دوران بارداری تاثیر نامطلوبی بر سلامت جنین می‌گذارد



مشاجره والدین,دوران بارداری,سلامت جنین

یک روانپزشک با اشاره به اینکه مشاجره والدین از همان دوران بارداری بر روند رشد و سلامت جنین تاثیر سویی می‌گذارد، گفت: مشاجره والدین با یکدیگر در دوران دبستان و نوجوانی فرزندشان به فرار آنان از خانه و روی آوردن به دوستان، بستگان و حتی گروه‌های ناهنجار جامعه منجر می‌شود و از سوی دیگر عدم نظارت والدین بروی سلامت روانی و حتی جسمی فرزندشان اثرات نامطلوبی می گذارد.

 

دکتر رضا رستمی  با بیان اینکه داشتن رابطه سالم والدین با یکدیگر یک اصل اساسی و مهم برای تربیت فرزندان به شمار می رود، اظهار داشت: هر فرزندی به امنیت روانی در خانواده و اجتماع نیاز دارد و والدین موظف هستند که این نیاز مهم را برای آنان برآورده کنند که متاسفانه برخی از خانواده‌ها با بی توجهی و مشاجرات خود موجب تبدیل شدن خانه به یک محیط ناامن برای فرزندانشان می‌شوند.

 

وی با اشاره به اینکه آسیب های ناشی از مشاجرات والدین در سنین مختلف بر کودکان تاثیرات سویی می گذارد، تصریح کرد: دعواهای والدین از همان دوران بارداری تاثیرات نامطلوبی بر روند رشد، سلامت جنین و مرحله بارداری سالم یا ناسالم مادران می‌گذارد و حتی کودک به دنیا نیامده متوجه بهم ریختگی محیط خانواده خواهد شد.

 

این روانپزشک سال های اول زندگی کودک را مهمترین دوران برای یادگیری بسیاری از مهارتها دانست و افزود: محیط آرام درون خانه منجر به رشد مطلوب تر کودک می شود و بالعکس محیط ناآرام آن موجب تخلیه انرژی والدین خواهد شد که این امر باعث از دست دادن نیروی کافی پدر و مادر برای آموزش مهارت‌ها و توانایی‌های لازم به فرزندش به دلیل داشتن تنش با همسر خود می‌شود.

 

دکتر رستمی در ادامه یادآور شد: مشاجره والدین در دوران دبستان و نوجوانی فرزندانشان به فرار آنان از خانه و روی آوردن به دوستان، بستگان و حتی گروه های ناهنجار جامعه منجر می شود و از سوی دیگر عدم نظارت والدین بروی سلامت روانی و حتی جسمی فرزندشان اثرات نامطلوبی می گذارد و با توجه به اینکه کودکان خانواده را به عنوان مرکز اصلی امنیت خود می دانند بنابراین در جریان مشاجره والدین نمی دانند که به چه کسی پناه برند و این مسئله موجب ایجاد تعارض شناختی در آنان و اثرات نامطلوبی بر آینده شان می شود.

 

وی با بیان اینکه مشاجرات پدر و مادر منجر به بروز بیماری هایی همچون اضطراب، افسردگی، افت تحصیلی و مهم تر از همه ترک تحصیل و اختلالات رفتاری می‌شود، گفت: اگر کودک در معرض تربیت صحیح والدین قرار نگیرد و مدام شاهد دعواهای آنان باشد منجر به بروز ناهنجاری‌های رفتاری و افت کارایی در محیط های مختلف در بزرگسالی می شود.

 

این روانپزشک با اشاره به اینکه مشاجره والدین سبب بروز رفتارهای ناهنجار که مورد پسند جامعه نیست می شود، گفت: آثار ناشی از مشاجرات والدین که موجب بروز رفتارهای نابهنجار در کودکان می‌شود باعث طرد شدن آنان از جامعه خواهد شد که البته آثار و تبعات نامطلوب‌تری را برای فرد، خانواده و هم برای جامعه به دنبال دارد که چه بسا جبران کردن تمام این بی توجهی‌ها هزینه گزافی را به دنبال دارد.

 

دکتر رستمی در پایان یادآور شد: کودکان در هر سنی از دوران جنینی تا بزرگسالی تحت تاثیر رفتارهای والدین با یکدیگر هستند و هرگونه مشاجره مدام بین والدین چه بسا به اختلالات رفتاری در فرزندانشان منجر می‌شود که در صورت لزوم پدر و مادر باید برای حل مشکل خود و داشتن یک محیط آرام برای خود و هم فرزندشان به مشاوره مراجعه کنند تا کودکشان از آینده مطلوبی برخوردار باشند.

منبع:ایسنا