دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دسترسی روستاها به آب بدون باکتری ابداع گالونی که آب را تصفیه می‌کند



محققان یک گالون آب ابداع کرده اند که می تواند 5 گالون آب را برای آشامیدن و استحمام تصفیه کند و برای ساکنان دهکده های دور دست و افرادی که اردو می‌زنند مناسب است.

 

ابداع گالونی که آب را تصفیه می‌کند

 

گالون نجات زندگی دارای یک سیستم تصفیه است که می تواند 18.5 لیتر آب را در یک زمان تصفیه کند و در کنار آن یک بخش اضافه مربوط به آب استحمام است که می توان از آن برای نظافت استفاده کرد.

 

تاکنون دستگاه های تصفیه آب بسیاری ساخته شده است اما اکثر آنها در یک زمان میزان اندکی از آب را تصفیه می کند و در عین حال دستگاه هایی ساخته شده که از قابلیت حمل مقادیر قابل توجهی آب برخوردارند اما الزاما فیلتر تصفیه آب ندارند، اما جریکن می تواند هر دو کار را با هم انجام دهد.

 

این گالون تصفیه آب می تواند 99.999995 درصد از باکتریها، 99.999 درصد از ویروسها و تمام میکروبهای بیماریزای آب را از بین ببرد و 5 گالون آب پاکیزه و قابل حمل ارائه کند. این دستگاه همچنین اظهار داشته است که کربن فعال شده آن می تواند پس مانده های شیمیایی را کاهش دهد.

 

این گالون می تواند به عنوان وسیله ای برای حمل آب و سیستم تصفیه آب در مناطق روستایی به کار برده شود که به آب آشامیدنی پاکیزه دسترسی ندارند.

 

گالون جریکن درحال حاضر در مناطق دور افتاده مالزی، هائیتی و سیرالئون توزیع شده است.

 

این دستگاه با قیمت 260 دلار به فروش می رسد و قسمت اضافه برای پاکیزگی با قیمت 38 دلار قابل خرید و فروش است.

منبع:خبرگزاری مهر


ویدیو مرتبط :
فیلم تصفیه آب دریا با دستگاه تصفیه آب دریایی تمدن آریا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصفیه آب با پوست موز



 

تصفیه آب با پوست موز

 

تنها استفاده‌ای که اغلب ما از پوست موز سراغ داریم به فیلم‌های کمدی و زمین‌خوردن بازیگران مربوط می‌شود؛ اما محققان نشان داده‌اند، پوست این میوه درون آب به تصفیه‌کننده‌ای تبدیل می‌شود که از تمامی تصفیه‌کننده‌های شیمیایی شناخته‌ شده، به مراتب مؤثرتر و کم‌خطرتر است.

فلزاتی مانند سرب و مس می‌توانند از طریق زهکشی زمین‌های زراعی یا پساب‌های صنعتی به خاک و منابع آب شرب وارد شده و سلامتی انسان و دیگر جانداران را به خطر بیندازند. به عنوان مثال اثر مخرب سرب بر مغز و سیستم عصبی تأیید شده است.

در حال حاضر برای تصفیه آب و حذف فلزات سنگین از آن از موادی مانند اکسیدسیلیسیوم، سلولز و یا اکسیدآلومینیوم استفاده می‌شود. این شیوه جذب فلزات سنگین از آب پرهزینه است و عوارض جانبی بالقوه‌ای دارد که از حضور اسیدهای متعدد در گروه‌هایی مانند کربوکسیلیک و فنلیک که برای انجام این فرایند لازم هستند، ناشی می‌شود.

گوستاو کاسترو، محقق مؤسسه علوم زیستی Botucatu در برزیل و یکی از اعضای این تحقیق می‌گوید: «به نظر می‌رسد استفاده از پوست موز، راه حل مؤثر و بی‌خطری باشد».

به گزارش نشنال جئوگرافی، او و همکارانش برای انجام این مطالعه پوست موز را خشک و خرد کرده‌اند و آنرا درون محفظه‌هایی از آب با تراکم بالای فلزات سنگین ریخته‌اند. روش دیگری نیز به‌کارگرفته‌شده که تهیه فیلتر از این پوست‌های خشک شده و عبور جریان آب از میان آن بوده است.

جالبست بدانید هر دو روش موفقیت‌آمیز بوده‌اند و پوست موز توانسته بهتر از تصفیه‌کننده‌های شیمیایی فلزات سنگین را از آب جدا کند و در خود نگهدارد.