دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

درمان سوختگی با الیاف فیبری امکان پذیر شد + عکس



اخبار علمی - درمان سوختگی با الیاف فیبری امکان پذیر شد + عکس

از آنجایی که داروهای مختلفی برای مقابله با درد و عفونت در دسترس می‌باشد اما در حال حاضر هیچ درمان‌های تجاری برای سرعت بخشیدن به سرعت بهبودی زخم سوختگی وجود ندارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از آنجا که سوختگی‌های درجه دوم و سوم آسیب لایه‌های زیرین پوست به شمار می‌آیند، در مدت زمان طولانی تری التیام می‌یابند و این دوره بهبودی طولانی نه تنها دردناک است، بلکه خطر ابتلا به عفونت و زخم را نیز افزایش می‌دهد.

 

اخبار,اخبار علمی ,درمان سوختگی

 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، دانشمندان با کمک فناوری نانو و الیاف فیبری ژل‌هایی را طراحی کرده‌اند که به بافت آبی نفوذ می‌کند و جراحات و زخم‌ها را بهبود می‌بخشد.

این ژل به عنوان یک داربست برای حمایت از رشد سلول‌های پوست ساخته شده است، در نتیجه باعث ارتقاء بازسازی پوست خواهد شد و این ژل‌ها برای کاربرد‌های زیست پزشکی بسیار مناسب هستند.
 
مطالعات اخیر نشان می‌دهند، این فن آوری می‌تواند زخم‌های سوختگی را بسیار سریع‌تر از پانسمان زخم التیام دهد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، این روش درمانی می‌تواند به عنوان پوست مصنوعی در حیوانات و انسان‌ها بسیار موثر باشد و در روند بازسازی پوست بسیار تاثیر گذار باشد.
اخبار علمی - باشگاه خبرنگاران

 


ویدیو مرتبط :
امکان برداشت مو از فردی و کاشت در سر فرد دیگر امکان پذیر است.

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا بازسازی سینه پس از درمان سرطان امکان پذیر است؟



سینه,سرطان سینه,درمان سرطان سینه,عمل جراحی برداشتن سینه

آیا بازسازی سینه پس از درمان سرطان امکان پذیر است؟
گاهی مواقع به دلیل بزرگ بودن توده یا خصوصیات و نحوه‌ی رشد آن نمی توان سینه را نگه داشت و برداشتن كامل سینه لازم می شود.
بازسازی سینه بعد از عمل جراحی  سرطان سینه
با وجود اینكه در حال حاضر به دلیل مراجعه بانوان در مراحل اولیه (كه توده كوچك است و این اجازه را به پزشكان می دهد كه بدون برداشتن كامل  سینه، سرطان این عضو را درمان كنند)،كمتر مجبور به برداشتن سینه برای درمان سرطان سینه می شویم،اما گاهی مواقع به دلیل بزرگ بودن توده یا خصوصیات و نحوه‌ی رشد آن نمی توان سینه را نگه داشت و برداشتن كامل سینه لازم می شود.
در این مواقع  می توان در صورت تمایل بیمار اقدام به باز سازی سینه كرد. در اینجا به سؤالاتی که معمولاً در ابن مورد پرسیده می شود اشاره می کنیم.
بهترین موقع برای باز سازی سینه پس از درمان چه موقعی است؟
بازسازی، گاهی بلا فاصله پس از عمل جراحی  و یا همزمان با عمل جراحی برداشتن سینه قابل انجام است اما  اگرپس از عمل نیاز به انجام شیمی درمانی یا رادیوتراپی ( اصطلاحاً برق گذاشتن) باشد بهتر است كه باز سازی تا 6 ماه پس ازاتمام كلیه‌ی درمان ها به تعویق بیفتد.
اگر خانمی پس از گذشت چند سال از عمل جراحی به فكر بازسازی بیفتد نیز این كار قابل انجام است و گذشت زمان مشكلی برای بازسازی ایجاد نمی كند.
نحوه‌ی انجام بازسازی چگونه است؟
بازسازی سینه را می توان با استفاده از نسج  خود بیمار یا با استفاده از پروتزهای مصنوعی انجام داد. این پروتزها كه از مواد مخصوص و سازگار با نسج بدن ساخته شده اند زیر پوست یا عضله گذاشته می شوند. بعضی مواقع برای اینكه پوست به اصطلاح جا باز كند و برای جای گیری پروتز مناسب باشد ابتدا پوست با استفاده از متسع كننده‌ها  به مرور زمان متسع می شود و سپس پروتز دائمی زیر آن قرار داده می شود.
این متسع كننده ها مانند یك بادكنك خالی هستند كه هر هفته مقداری مایع داخل آنها تزریق می شود و بدون ایجاد مشكلی به تدریج باعث جا باز كردن پوست می شوند.
هنگامی كه به تشخیص پزشك استفاده از نسج خود بیمار ارجح باشد ، قسمتی از چربی و عضله‌ی شكم یا پشت بیمار به همراه عروق خونی آن، به جای خالی سینه منتقل می شود و پس از گذشت مدتی سرسینه و هاله‌ی قهوه‌ای آن به صورت سرپائی بازسازی می شود.
منبع:seemorgh.com
دکتر نسرین السادات علوی