دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

دانشمندان هندی گیاه ضد پیری کشف کردند



گیاه ضد پیری, دانشمندان هندی, شهر دارمسالا

دانشمندان شهر دارمسالا، ایالت هیماچال پرداش هندوستان یک گیاه سبز از ارتفاعات هیمالیا کشف کرده اند که آنزیمی تولید می کند که می‌توان از آن به عنوان عامل ضد پیری استفاده کرد.

دانشمندان موسسه فناوری منابع زیستی و همیالیا این گیاه را با نام Potentilla Atrosanguinea از ارتفاعات هیمالیا نزدیک گردنه هیماچال پرداش کشف کرده اند که سوپر اکسید دیسموتاس، آنزیم مورد نیاز برای پاک کردن  Super Oxide Radical را در سلولهای گیاهی و حیوانی تولید می کند و مانند یک عامل ضد پیری عمل می کند.

دکتر پارامویر سنگ آهوجا مدیر این موسسه اظهار داشت: این آنزیم می تواند در محصولات پزشکی و دارویی، آرایشی، غذایی و گیاهی به کار برود.

وی یادآور شد که دانشمندان این موسسه به ریاست دکتر سانجی کوما روی یک دهه و نیم روی این پروژه کار کردند و در نهایت موفق شدند که ژن این آنزیم را ایزوله کرده و از طریق یک فرآیند آن را تخمیر کنند.

دانشمندان این گونه از گیاه را در هیمالیا و در ارتفاع 4500 متری کشف کرده اند و تحقیقات را روی آن آغاز کردند چرا که به رغم سرمای شدید این منطقه و حتی دمای بالا و نور شدید این گیاه همچنان رشد می کند.

دکتر سانجی کومار محقق ارشد بخش بیوتکنولوژی این موسسه اظهار داشت: این آنزیم در تمام گیاهان، حیوانات و انسانها وجود دارد اما این گیاه ارتباط قوی میان این آنزیم و مسمومیت با اکسیژن ناشی از استرس اکسیدیته در ارگانیزم زنده ایجاد می کند.

وی اظهار داشت که دانشمندان استفاده از این آنزیم را برای ارتقا عمر میوه ها مورد آزمایش قرار داده اند و نتایج مثبتی گرفته اند. اکنون این آزمایشها روی سیستمهای حیوانی انجام می شود تا نتیجه ضد پیری آن مشاهده شود این آنزیم می تواند به طول عمر سلولهای اندامی نیز کمک کند یا خیر.

این گیاه همچنین می تواند برای درمان آسم، روماتوئید آرتروز، درمان بافتهای زخمی یا سوخته و قرنیه به کار رود.

براساس اظهارات دکتر سانجی از این گیاه می توان در تولید انواع کرمها، لوسیونها، شامپوها و همچنین در فرآیندهای ذخیره سازی مواد غذایی فرآوری نشده و حفاظت از گیاهان در برابر شرایطی چون خشکی و گرمای شدید بهره گرفت.

منبع:konjkav


ویدیو مرتبط :
شگفتی دانشمندان از کشف بقایای یک ابرقاره ...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طراحی نقشه ابتدایی فرمول ضد پیری توسط دانشمندان



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

طراحی نقشه ابتدایی فرمول ضد پیری توسط دانشمندان

دانشمندان دانشگاه هونگ‌کونگ توانسته‌اند در دستاوردی که امید می‌رود در انسان نیز قابل نسخه‌برداری باشد، یک فرمول را طراحی کنند که فرآیند پیری را در موشها به تأخیر می‌اندازد.

این یافته‌ها که در مجله Cell Metabolism منتشر شده، بر اساس یک پژوهش در سال 2005 است که بر روی پیری زودرس یا سندرم پروگریا که یک بیماری نادر ژنتیکی بوده و بر یکی از هر چهار میلیون کودک تاثیر می‌گذارد، تمرکز داشت.

این بیماری در چهره کودک پیش از یک سالگی کاملا قابل مشاهده است. اگرچه قوای ذهنی این افراد عادی بوده، رشد آنها متوقف شده، چربی بدن را از دست داده و از پوست چروک و کچلی رنج می‌برند. آنها مانند افراد مسن از مفاصل سفت و تجمع پلاک در رگها برخوردارند که منجر به بیماریهای قلبی و سکته می‌شود. این دسته از بیماران پیش از رسیدن به سن 20 سالگی می‌میرند.

این محققان دریافته بودند که یک جهش در پروتئین لامین A که در اطراف هسته سلول انسان قرار گرفته، در فرآیند ترمیم سلولها اختلال ایجاد کرده و منجر به پیری شتاب‌گرفته می‌شود.

آنها در مقابل در این پژوهش بر روی موشها و همچنین تجربیات آزمایشگاهی دریافتند که پروتئین عادی و سالم لامین A به ژن SIRT1 متصل بوده و آنرا فعال می‌کند. محققان از مدتها پیش این ژن را با عمر طولانی مرتبط می‌دانستند.

محققان امیدوارند بتوانند داروهایی با قابلیت تقلید از این پروتئین یا افزایش اتصال میان آن و ژن SIRT1 را تولید کنند.

آنها همچنین دریافتند که بازده اتصال میان لامین A و این ژن با یک رسوراترول قابل ارتقا بوده که در پوست انگور قرمز و میوه‌های دیگر وجود داشته و توسط برخی از دانشمندان به عنوان راهی برای آهسته تر کردن روند پیری یا سالم ماندن در طول این دوران تبلیغ شده است.

نتایج بدست آمده توسط این محققان نشان داد که موشهایی که با رسوراترول مورد تغذیه قرار گرفته بودند، 30 درصد بیشتر از موشهای دیگر زندگی می‌کردند./ایسنا