دانش و فناوری
2 دقیقه پیش | گرفتن ویزای انگلیس در ایراناز زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ... |
2 دقیقه پیش | دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSPپروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ... |
جعبه ابزار گوگل
هدف اصلی كمپانی گوگل سامان دادن به كل اطلاعات دنیاست، در حقیقت گوگل این كار را برای راحتی كاربران انجام می دهد و به آنها كمك میكند تا هر آنچه را كه نیاز دارند پیدا كنند. البته برخی براین باورند كه گوگل در تلاش است كه كنترل تمام دنیا را در دست گیرد و از طرفی نیز بیشتر كاربران به جای كار با دیگر سایتها، كار جستجوی خود را با این سایت انجام می دهند.
واضح است كه كار عمده این سایت مربوط به این موتور جستجوگر است، ولی اگر به این سایت سری بزنید با دیگر خدمات فوق العاده آن آشنا خواهید شد. برای مثال از سرویسهای دیگری چون نرمافزارهای خارقالعاده گوگل تا اپلیكیشنهای دریافت یا ارسال message میتوان نام برد. البته برخی از این سرویسها توسط خود شركت طراحی می شوند، در حالی كه دیگر سرویسها را كمپانیهای دیگری برای گوگل طراحی می كنند. در ادامه به بررسی سرویسهای موجود روی این سایت اشاره می كنیم.
Google email
سال 2004 كمپانی گوگل اعلام كرد كه علاوه بر داشتن سایت جستجوگر خود، سرویس ایمیل جدیدی برای تعداد محدودی از كاربرانش راه اندازی خواهد كرد. در ابتدا هر فردی نیاز داشت تا دعوتنامهای از یكی از دوستان خود داشته باشد تا بتواند در Gmail عضو شود. ولی بعد از گذشت 3 سال هر كسی توانایی عضویت در این سایت را به صورت جداگانه پیدا كرد.
یكی دیگر از مزایای این ایمیل، ذخیره كردن «Message»های جابهجا شده Gmail به شكل conversation است، به طوری كه این پیامها به شكل خودكار در قسمت آرشیو فایلتان قرار میگیرند.
GTalk
Google Talk سرویس خارقالعادهای از گوگل است كه سال 2005 معرفی شد و برای ایجاد ارتباط بین كاربران مختلف برنامهنویسی شده بود. در حقیقت در این نرمافزار كاربران به یكدیگر message میفرستادند. برای استفاده از این سرویس كاربر نیاز دارد تا نرم افزار GTalk را روی رایانه اش دانلود كند و پس از آن به آسانی از آن بهره ببرد. به عبارت دیگر این اپلیكیشن web-based نیست. البته در این سرویس علاوه بر چت كردن، می توانید فایلهایی با حجم زیاد را در صورتی كه اینترنتتان سرعت بالایی داشته باشد، در شبكه ارسال كنید.
از دیگر قابلیتهای گوگل تاك امكان برقراری مكالمه به شكل VOIP است، در اینجا شما میتوانید با شخص مورد نظرتان در اینترنت به شكل زنده صحبت كنید. تنها وسیله مورد نیاز برای انجام این كار داشتن میكروفن و بلندگوست.
Google checkout
اگر شما به صورت آنلاین خریدهایتان را انجام میدهید، این نرمافزار میتواند كاربردهای فراوانی برای شما داشته باشد. برای مثال تصور كنید كه از چند سایت مختلف در آن واحد می خواهید خرید كنید، بنابراین لازم است اطلاعات مربوط به كارت اعتباریتان را در تك تك این سایتها وارد كنید. گوگل check out در حقیقت این كار را به شكل خودكار برای شما انجام می دهد.
برای انجام این پروسه شما لازم است در گوگل account داشته باشید، سپس اطلاعات مربوط به حساب بانكیتان را در آن قسمت وارد كنید. بقیه كارها را خود گوگل برایتان برنامهریزی كرده است.
Google calendar
تقویم گوگلی سال 2006 به دیگر سرویسها اضافه شد. برای تمام اعضا (member)های سایت این نرمافزار در دسترس قرار دارد. در حقیقت این تقویم برای برنامهریزی بسیار مناسب است، چرا كه شما میتوانید با كمك دوستانتان این قسمت را پر كنید. برای مثال برنامههای مختلف تفریحی را در آن قرار دهید یا تاریخ تولد افراد مورد علاقهتان را برای این كه از یادتان نرود در آن ذخیره كنید.
هر كاربر می تواند به تعداد دلخواه از این تقویمها داشته باشد و در صورت تمایل برای دیدن تاریخ مورد نظر، همگی آنها را در یك پنجره مشترك باز كند.
Google Docs
در قسمت پروندههای گوگلی در حقیقت تمام نرم افزارهای لازم برای انجام كارهای بازرگانیتان در دسترس شما قرار دارد؛ برای مثال شما می توانید اپلیكیشن های به شكل ورد، اكسل و presentation را در این فضای اینترنتی ایجاد و ذخیره كنید. در حقیقت با این كار این امكان برای شما به وجود می آید كه اطلاعات مورد نیازتان را در حافظهای از جنس اینترنت داشته باشید تا در صورت نیاز در جاهای مختلف به آن دسترسی پیدا كنید. پس با استفاده از این سرویسدهنده، دادهها در رایانهای خاص قرار ندارد و احتمال از دست دادنشان به دلایل مختلف كمتر میشود.
علاوه بر اینها گوگل امكان ایجاد تغییرات در یك فایل خاص از سوی چند كاربر را فراهم كرده است. مثلا تصور كنید گروهی از همكاران در حال انجام كاری مشترك روی یك پروژه واحد هستند. مدیریت این پروژه با كمك Google Docs بسیار برای شركت آسانتر خواهد شد، در كنار آن با كمك این نرمافزار میتوان پروژه را در مدت زمان كمتری انجام داد.
Google Maps
این سرویس Google برای نشان دادن نقشه مناطق مختلف كاربرد دارد. با آن شما میتوانید براحتی تا ریزترین قسمت یعنی حتی خیابان منطقه موردنظرتان را مشاهده كنید. اگر دوست دارید درخصوص مسیریابی می توانید كروكی مكانی را كه قصد دارید به آنجا بروید، پیدا كنید. یكی دیگر از قابلیتهای این نرمافزار نمایش ترافیك موجود در منطقههایی خاص است.
گوگل با اضافه كردن walking direction به این سیستم در سال 2008، به كاربران این امكان را داد كه حتی بتوانند مسیرهای كوتاهی را كه ماشین توانایی عبور از آنها را ندارد، پیدا كنند. پیش از آن تنها مسیرهای كه ماشین می توانست از آنها تردد كند، در این نقشه نمایش داده می شدند.
Google Earth Map
این نرمافزار نقشه كلی دنیا را به شما نشان میدهد، پس اگر تمایل دارید در زمینه كره زمین و جاهای مختلف آن اطلاعات به روز داشته باشید، میتوانید از آن استفاده كنید. كمپانی KeyHole سال 2005 این سرویس را برای گوگل طراحی و راهاندازی كرده است. علاوه بر این، قابلیت زوم كردن روی مناطق متفاوت را نیز برای كاربران به وجود آورده است.
Google Desktop
شاید برایتان پیش آمده باشد كه دنبال اطلاعات خاصی در رایانهتان باشید ولی نتوانید آن را پیدا كنید. یا دنبال ایمیل مخصوصی هستید در بین هزاران email، اما باز هم در دسترستان نباشد. گوگل Desktop نرمافزاری است كه برای انجام تمام این كارها طراحی شده است. اگر دوست دارید آن را داشته باشید، تنها لازم است روی رایانهتان دانلود كنید. سپس میتوانید تمام كارهای مرتبط كردن اطلاعات موجود را به این ابزار بسپارید.
iGoogle
تنها راه برای جمعآوری تمام وبسایتهای مورد علاقهتان در یك جای مشخص را میتوانید بهوسیله سرویسی خاص با نام iGoogle انجام دهید. در این صفحه اختصاصی شما میتوانید تمام شبكههای اخباری مورد نظر و دیگر شبكهها را قرار دهید تا در صورت نیاز با یك كلیك براحتی از آنها استفاده كنید.
Google Health
آیا تا به حال شده شما دكترتان را عوض كنید؟ دكتر جدید به احتمال زیاد برای تشخیص بیماری شما نیاز دارد اطلاعاتی در زمینه بیماریهای پیشین شما داشته باشد. گوگل Health تنها راه ذخیره تمام این اطلاعات در یكجاست تا در صورت نیاز، آن را به پزشك جدیدتان نشان دهید.
منبع:jamjamonline.ir
ویدیو مرتبط :
ابزار و جعبه ابزار تبلیغاتی
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
ابزار جدید گوگل برای توسعه اندروید: با اندروید استودیو آشنا شوید
اخیرا در کنفرانس سالانه توسعه دهندگان گوگل ابزاری جدید برای تولید برنامه های اندرویدی معرفی شد. ابزاری که اندروید استودیو نام گرفت و احتملا از این به بعد نام آن را زیاد می شنویم.
اندروید استودیو (Android Studio) محیطی برای توسعه برنامه های اندرویدی است که بر پایه IntelliJ IDEA طراحی شده است. همانند Eclipse (با پلاگین ADT)، اندروید استودیو ابزارهای متنوعی برای تولید، توسعه و آزمایش برنامه ها دارد.
برخی از مشخصات اصلی اندروید استودیو به این شرح است:
- پشتیبانی از تولید فایل های بر مبنای Gradle
- ابزارهای خاص بازیابی و خطایابی سریع
- وجود ابزارهای Lint برای سنجش کارایی و سازگاری نسخه های مختلف
- ویزاردهای متنوع برای تولید کامپوننت ها و طرح های متداول اندروید
- ویرایشگر حرفه ای با امکان درگ-دراپ اشیا به همراه پیش نمایش زنده در چند نمایشگر
خبر خوب این است که امکان انتقال پروژه های Eclipse به اندروید استودیو وجود دارد. اما متاسفانه به خاطر عمر کم این نرم افزار ممکن است بسیاری از امکانات ناقص و یا اصلا وجود نداشته باشند و یا حتی باگ هایی در نرم افزار دیده شود.
ساختار فولدرها زمانیکه در اندروید استودیو یک پروژه ایجاد می کنیم (و یا پروژه را از Eclipse دریافت می کنیم) نسبت به گذشته متفاوت است. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، تمام فایل ها (از جمله منابع و مانیفست) داخل فولدر src قرار گرفته اند.
یکی دیگر از امکانات اندروید استودیو امکان دسترسی مستقیم به تمام امکانات Android Virtual Device Manager است؛ کتابخانه ای کامل از دستگاه های اندرویدی برای شبیه سازی محیط و اجرای برنامه ها. پیش نمایش زنده ای که به گفته Hugo Barra (در کنفرانس دیشب) حتی با تغییر اندازه فونت سریعا خروجی را مشاهده خواهیم کرد. می توانیم ویجت ها را با درگ-دراپ در صفحه قرار دهیم و یا در زمان ویرایش XML، پیش نمایش زنده آن را مشاهده کنیم.
می توانیم تنظیمات پنجره پیش نمایش (مانند دستگاه، نسخه سیستم عامل و...) که در سمت راست نرم افزار قرار دارد را تغییر دهیم. با فعال کردن "Preview All Screen Sizes" امکان مشاهده همزمان خروجی در سایزهای مختلف فعال خواهد شد.
اندروید استودیو در زمینه خطایابی امکانات مناسبی در اختیار توسعه دهنده قرار می دهد. زمان تولید و اجرای برنامه، می توانیم لاگ های مربوط به adb و دستگاه (logcat) را در پانل DDMS با کلیک روی "Android" در پایین پنجره مشاهده کنیم. امکان Android Debug Monitorنیز در نرم افزار وجود دارد.
با برخی از امکانات کلی اندروید استودیو آشنا شدیم. باید منتظر بمانیم تا ببینیم در آینده می تواند جایگزین نرم افزارهای مشابه دیگر باشد یا نه. برای دانلود اولین نسخه آن، می توانید به این آدرس مراجعه کنید.
منبع:nardebaan.ir