دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

با جوش‌های زیرپوستی خود چه کنیم؟



 

 

 

جوش زیر پوستی

 

 

 

استادیار دانشگاه علوم پزشكی تهران:

فعالیت بیش ازحد برخی هورمونها و مصرف مواد آرایشی در تشدید این جوشها موثرند    

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان كرد: فعالیت بیش از حد برخی هورمون‌های موضعی، تماس با مواد شیمیایی و بعضی رنگ‌ها که در مواد آرایشی وجود دارند، می‌توانند جوش‌های زیر پوستی را تشدید کنند.

دکتر محمدعلی نیلفروش زاده فلوشیپ فوق تخصص پوست و لیزر در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا با اشاره به این که جوش‌های زیر پوستی اغلب به رنگ پوست بوده و در پیشانی و چانه افراد دچار آکنه دیده می‌شود، گفت: جوش‌های زیر پوستی یا کومدون‌ها دارای انواع مختلفی هستند. در اثر تکثیر و رشد بیش از حد لایه‌های سلولی مجرای غدد سباسبه در آکنه ایجاد شده و ممکن است مجرای غدد سباسبه را مسدود و باعث ایجاد جوش‌های زیر پوستی شود ضمن اینکه این کومدون‌ها ممکن است بسیار کوچک بوده و با چشم غیر مسلح قابل دیدن نباشد که به آنها میکروکومدون گفته می‌شود.

وی تصریح کرد: بعضی از عوامل از جمله کاهش سطح لینولئات یکی از ترکیبات سبوم یا چربی و به دنبال آن کاهش فعالیت ضد پوستی، اسیدهای چرب آزاد که توسط باکتری‌ها از سبوم تولید می‌شود، فعالیت بیش از حد برخی هورمون‌های موضعی، تماس با مواد شیمیایی و بعضی رنگ‌ها که در مواد آرایشی وجود دارند، می‌توانند جوش‌های زیر پوستی را تشدید کنند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: درمان کومدون‌ها نیازمند زمان است و بسیاری از درمان‌ها هفته‌ها تا ماه‌ها باید انجام شوند ضمن این که بهترین درمان جوش‌های زیرپوستی البته اگر به مرحله عفونی نرسیده باشند، لایه بردارها هستند و معمولا احتیاجی به درمان خوراکی نیست. به علاوه در این میان می‌توان از ترتینوئین و اسید سالیسیلیک به عنوان بهترین لایه بردارها نام برد...../تحلیل:ایسنا


ویدیو مرتبط :
کلاهبرداری زیرپوستی ایرانسل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

همه چیز درباره جوش های زیرپوستی



جوش های زیرپوستی,درمان جوش,درمان آکنه

ابتدا به نظر جوش نمی‌آیند، اما بعد از مدتی ظاهر می‌شود مثلا ممكن است شب بخوابید و فردا صبح كه بیدار می‌شوید، ببینید صورتتان جوش زده است. بهترین راهكار برای درمان این جوش‌های زیرپوستی، در قدم اول یافتن منشاء آنهاست در غیر این صورت هیچ‌وقت درمان نمی‌شوند. درمان‌ها خیلی اوقات شبیه هم نیست مثلا اگر جوش‌های زیرپوستی عفونی باشند، متخصص پوست آنتی‌بیوتیك‌های مخصوص تجویز می‌كند. گاهی جوش‌های زیرپوستی شقیقه‌ها بعد از اینكه از بین می‌روند، لك به جا می‌گذارند كه آن هم درمان مخصوص خود را دارد.

در این مطلب توصیه‌هایی در مورد جوش‌‌های این نواحی صورت داریم اما در نهایت درمان جوش فقط با تشخیص پزشك و بعد عمل به این توصیه‌ها امكان‌پذیر است:
جوش‌های زیرپوستی بیشتر روی پوست‌هایی با جنس چرب ایجاد می‌شوند. پس اولین كاری كه برای كم‌كردن آنها می‌توانید انجام دهید، كم‌كردن یا از بین بردن چربی پوست است. برای این كار می‌توان از صابون‌های مخصوص اسیدی یا در مواردی تونرهای شستشو دهنده پوست استفاده كرد.

گاهی خوردن مواد خوراكی خاصی باعث ایجاد جوش‌های زیرپوستی می‌شود. مثلا غذاهای خیلی‌چرب یا با روغن زیاد، برخی مغزها مانند گردو و فندق و بالاخره شكلات‌ها و شیرینی‌ها. شاید باعث تعجبتان شود اما بودن در محیط پر از استرس و نگرانی‌ باعث می‌شود جوش‌ها در یك مكان خاص تجمع كنند. خیلی از ما تجربه شب امتحان، استرس آن و جوش‌های فردایش را داشته‌ایم. بهترین راه‌حل این است كه استرستان را كنترل كنید. اگر هم جوش زدید، آنها را دستكاری نكنید.

استفاده از ماسك برای از بین بردن جوش‌های زیرپوستی موثر است اما پیش از استفاده از ماسك به دو نكته دقت كنید؛ اول اینكه ماسك‌ها انواع مختلفی دارند پس اگر بدون نسخه پزشك قصد خرید ماسك دارید، حتما بروشور آن را مطالعه كنید و ماسكی كه مناسب پوست‌های جوش‌دار است، انتخاب كنید. دوم، ماسك‌ها را نباید هر روز استفاده كرد(حداكثر هفته‌ای 2 بار است) در غیر این صورت باعث می‌شود پوست كمی نازك‌تر از حد طبیعی شود.

مصرف ویتامین‌‌ها، روش خوبی برای كاهش جوش‌هاست. سعی‌كنید از منابع غذایی ویتامین‌B وC و مكمل آنها استفاده كنید.

داروهایی كه در آن تركیب‌های بنزول پروكساید یا سالسیلات اسید وجود دارد، تا حد زیادی باعث از بین رفتن باكتری‌ها می‌شوند كه عامل ایجاد جوش‌های زیرپوستی هستند اما مصرف این داروها حتما باید زیرنظر پزشك انجام شود.

اگر جوش زیرپوستی دارید، بهتر است تمام محصولات آرایشی– بهداشتی‌ای كه استفاده می‌كنید، oil free یا فاقد چربی باشد.

كمپرس آب‌گرم برای مدت 10 دقیقه روی پیشانی و شقیقه‌ها و بعد گذاشتن یخ، پیشنهاد دیگری است كه ظاهرا به جوش‌های زیرپوستی شوك وارد می‌كند. بعد از آن استفاده از پمادهای هیدروكورتیزون- در صورت نداشتن حساسیت- توصیه می‌شود.
منبع : هفته نامه سلامت